Біографія і особисте життя: Віра Глаголєва

  1. Перейти грань
  2. божевільний подарунок
  3. зруйновані плани

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серйозні проблеми зі здоров'ям у актриси і режисера почалися після зради улюблених чоловіків, вважають в її оточенні

Звістка про смерть Віри Глаголєвої застало зненацька не тільки її шанувальників, але навіть людей з близького оточення актриси і режисера. Як з'ясувалося, вона померла після довгої боротьби з раком шлунка. Віра Віталіївна полетіла на консультацію в одну з клінік Німеччини (в цій країні живе її брат Борис), а через кілька годин після відвідування лікарні вона померла.

Дізнавшись про смерть Глаголєвої, її колега Олена Валюшкина, зірка кінохітів «Формула любові» і «Гірко!», Написала на своїй сторінці в соцмережі:

- Коли жінку зраджують, і не один раз, а двічі - улюблені чоловіки, а вона встає і продовжує жити, творити, піднімати дітей, не показувати виду, перемагати, дивувати, знімати кіно. А ця мерзенна біль гризе зсередини, розриває, не дає спати, не проходить з часом. Так починається рак. Ось такі у мене думки ...

За словами друзів, Глаголєва не любила ділитися з оточуючими своїми проблемами і намагалася приховувати їх навіть від рідних.

Читайте також: Звідки пішли чутки про страшну хворобу Віри Глаголєвої

Лише тільки від першого кохання, розкрила в 16-річній Вірі можливість всім серцем захоплюватися об'єктом уваги, у актриси залишилося почуття неймовірної чистоти, романтичного флеру і легкої наївності.

- Моя перша любов - дуже талановита людина, музикант, - ділилася наша героїня. - Я вважала тоді, що це відчуття чогось іншого, відчуття радості, коли йдеш за руку.

До того моменту на очах у майбутньої кінозірки і її старшого брата Бориса розпалася сім'я їх батьків.

Одного разу на літніх канікулах Вірочка і Боря вирушили з отцем Віталієм Павловичем в похід на байдарках. З ними пливла і по службі тата зі своєю дитиною.

Повернувшись до Москви, діти поскаржилися мамі, що під час подорожі тато надто багато приділяв уваги чужий тітці і постійно возився з її сином. Вибухнув скандал. Віталій Павлович зібрав речі і пішов з дому. Незабаром він виїхав з благополучної столиці на Північ, де завів нову сім'ю.

Серйозні проблеми зі здоров'ям у актриси і режисера почалися після зради улюблених чоловіків, вважають в її оточенні   Звістка про смерть Віри Глаголєвої застало зненацька не тільки її шанувальників, але навіть людей з близького оточення актриси і режисера

Від шлюбу з Родіоном Нахапетовим у Глаголєва залишилися дві дочки ... Кадр каналу РОСІЯ 1

Перейти грань

З першим чоловіком - Родіоном Нахапетовим - Глаголєва познайомилася, коли їй було 18, а йому 30. Разом з подругою, що працює на «Мосфільмі», Віра, захоплювався тоді стрільбою з лука і стала майстром спорту, прийшла на перегляд фільму.

У буфеті дівчину в ультрамодних штанах-трубах, розкльошені від стегна, примітив оператор Володимир Клімов. Саме він і запросив її на проби у стрічку «На край світу ...», яку знімав Родіон.

- Роман Нахапетова і Віри почався на моїх очах, - розповідав автору цих рядків актор Вадим Михеєнко, який зіграв у стрічці одну з ролей, батько Єгора Бероева. - Родіон наполягав, щоб ми були уважні один до одного, адже повинні були грати любов, яскраві емоції. Одного разу вона увірвалася до мене в номер готелю, хоча я її не пускав, бо проводив час з повією. Побачивши це неподобство, вона стала по-іншому ставитися до Нахапетовим - он-то подібних вільностей ніколи не допускав.

Побачивши це неподобство, вона стала по-іншому ставитися до Нахапетовим - он-то подібних вільностей ніколи не допускав

... Анна стала балериною, а Марія пробувала себе як актриса. фото: Instagram.com

За словами Михеєнко, від Глаголєвої в ту пору очей неможливо було відірвати.

- Родіон моторошно ревнував її до мене, - продовжує Вадим. - Одного разу в Москву приїхав мій знайомий американець, і ми ввечері зібралися в кафе з хлопцями та дівчатами. Була і Віра. Але незабаром туди влетів Нахапетов і повів кохану. Я його розумію: коли з людиною працюєш, займаєшся творчістю, не можна відволікатися на якісь інші речі, переходити межу. Я-то спокійно до цього ставився, а Родіон трепетно. Цією трепетности я у нього і вчився.

У пари народилися дві доньки - Аня і Маша. Поява дітей анітрохи не завадило успішної кар'єри подружжя. Віра і знімалася у чоловіка (у них п'ять спільних картин), і приймала запрошення інших режисерів.

У 1987-му Нахапетов закінчив роботу над стрічкою «Під кінець ночі», місця в якій для дружини, на жаль, не знайшлося. Саме ця картина, куплена для показу в США, і розбила їх шлюб. Нахапетов вирішив, що у нього з'явився шанс закріпитися в Америці, і недовго думаючи полетів за океан. Потай від сім'ї, терпляче чекала його повернення на батьківщину, він закрутив роман з громадянкою США, кінопродюсером Наталією Шляпнікофф, яка народилася в родині російських емігрантів. Він покінчив з Вірою, він став чоловіком Наташі.

- Життя - складна штука, - коментував мені цю ситуацію Нахапетов. - Упевнений, Віра і без мене б відбулася в житті. В якійсь мірі я їй допоміг на початку кар'єри, на неї звернули увагу, а далі зіграли її талант і харизма. Потім вона і сама стала режисером ... Коли наші дівчатка були маленькими, вони частіше спілкувалися з Глаголєвої, а потім у них не стало загальних питань, дочки перестали потребувати опіки. Хоча у мене з ними ніколи не переривалися відносини, вони часто бувають у мене вдома в Америці. До речі, доньку своєї дружини Наташі я з п'яти років виховував і теж вважаю своїм.

божевільний подарунок

У 1991 році 35-річна Глаголєва познайомилася з 27-річним бізнесменом Кирилом Шубського. Сталося це в Одесі під час фестивалю «Золотий Дюк». Зачарована галантністю молодого мільйонера Віра недовго думаючи запропонувала йому вкластися в вітчизняний кінематограф. Кирило відмовився, але доглядати за актрисою не перестав, і пізніше вони одружилися.

У родині народилася дочка Настя, та сама, яка стала дружиною хокеїста Олександра Овечкіна.

- Коли наш батько Родіон Нахапетов кинув маму, їй було дуже важко, адже вона його дуже любила, - згадувала старша дочка актриси Ганна. - Я потім дуже зраділа, що у мами з'явився новий чоловік. Кирило до нас з сестрою Машею ставився як до рідних дочкам. Коли Настя у них з'явилася, він не робив відмінності між нами, багато чоловіків до рідних дітей так не ставляться, як він до нас. Вони з мамою вінчалися в церкві, і ми з Машею несли вінки, які потім вони наділи на голову. Все було красиво.

За іронією долі обидва чоловіка Віри народилися в один і той же день - 21 січня. Ось тільки Родіон Нахапетов годиться Кирилу Шубського в батьки. Перший чоловік актриси старше другого рівно на 20 років. На жаль, так само, як в союзі з Нахапетовим, під час шлюбу з Шубського нашої героїні довелося пережити підлу зраду коханого.

Коли їх з Глаголєвої доньці не було й чотирьох років, Кирило в складі делегації національного Олімпійського комітету, куди він входив, полетів у відрядження в Лозанну. У Швейцарії телеведуча Юлія Бордовских познайомила мільйонера з подругою - гімнасткою Світланою Хоркіна.

У Швейцарії телеведуча Юлія Бордовских познайомила мільйонера з подругою - гімнасткою Світланою Хоркіна

Син Світлани ХОРКИНОЙ Святослав дуже схожий на батька. Фото Бориса КУДРЯВОВА / EG.RU

- Кирило виявився не тільки приємним компаньйоном, але і галантним джентльменом: як тільки ми підійшли до озера, він накинув на мої змерзлі плечі своє легке кашемірове пальто, - описувала Хоркіна цей момент в своїх мемуарах.

За визнанням гімнастки, її новий знайомий відразу ж вирішив подарувати їй мобільний телефон. Щоб при першому бажанні чути її голос.

- Божевільний на ті часи подарунок! - уточнювала гімнастка. - Ми часто зідзвонювалися, при першій-ліпшій можливості він прилітав до Москви, щоб підтримати мене на чемпіонатах і Кубках Росії, бував в групі підтримки на чемпіонаті Європи в Пітері і Москві, а потім і в Сіднеї. Він завжди опинявся поруч, як в найважчі, так і в найщасливіші миті моєму спортивному житті.

Через кілька років Хоркіна зрозуміла, що вагітна від одруженого залицяльника. Правда, Шубський зовсім не зрадів цій новині. За його наполяганням спортсменка народжувала в Лос-Анджелесі під чужим прізвищем:

- Людина, від якого я чекала дитину, приховував мене від усіх. Не хотілося йому афішувати наші відносини, ось він і намагався нікому з співвітчизників мене не показувати, - згадувала Хоркіна. І уточнила, що після появи на світло їх сина Святослава в липні 2005 року в виснажливих відносинах була поставлена ​​крапка.

Дитину мільйонер офіційно визнав лише через кілька років, коли в його шлюб з Глаголєвої, зуміла пробачити благовірному довгий похід на бік, знову повернулися мир і злагода.

- Мудрість у відносинах приходить тільки з роками, - зітхала Віра Віталіївна. - Я змогла залишити позаду все погане, що було між нами.

зруйновані плани

В останні роки Глаголєва займалася вихованням онуків і з головою поринула в роботу.

- Я просто не вірю в смерть Верочки, - ледь стримує сльози актор Валерій Гаркалін. - Така розумна, ніжна, талановита. Я і не знав про її страшної хвороби ... Коли була жива моя кохана дружина Катя, ми дружили сім'ями - вона з Кирилом і я з Катериною. А потім мій чоловік і жінка не стало і у мене сталося два інфаркти. Я з багатьма перестав спілкуватися, але з Вірочка постійно тримав зв'язок, хоча б по телефону. Радів за неї, що вона плавно стала режисером, знімала справжні психологічні картини, кожна з яких ставала для мене відкриттям. Її життя вирувало ...

Читайте також: П'ять вітчизняних акторів, життя яких забрав рак

- Вірочка - справжній кіношник, наш бойовий товариш, - підтверджує слова Гаркаліна оператор Олександр Носовський, який працював на її останньому фільмі «Глиняна яма». - Вона була максималістом і в деталях, і в цілому. Я і не знав, що у Верунь така серйозна хвороба, зараз просто в шоці. Вона мені за чотири дні до смерті дзвонила. Ми обговорювали, що залишилося в нашому фільмі дозняти. Планували попрацювати в кінці вересня в Казахстані. Не знаю, що тепер буде з картиною. Віра дуже чекала цих видових зйомок. Вона хотіла, щоб стрічка вийшла візуально красивою. Вона і сама до останнього залишалася красунею, добре виглядала. Не вірю, що її немає. Не вірю…

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online