NEWSru.com :: Гімн футбольному єдності, присвячений ЧС-2014, став хітом YouTube (ВІДЕО)

Виконавцем гімну став американський репер Pitbull, разом з ним заспівали поп-діва Дженніфер Лопес і бразильська співачка Клаудіа лейттем

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Офіційний відеокліп гімну чемпіонату світу з футболу 2014 року в Бразилії за три дні зібрав майже 12 мільйонів переглядів на сервісі YouTube. У ролику зібрана нарізка яскравих моментів чемпіонатів світу останніх років на тлі запального бразильського карнавалу.

Виконавцем гімну став американський репер Pitbull, разом з ним заспівали поп-діва Дженніфер Лопес і бразильська співачка Клаудіа лейттем.

Планується, що цей твір буде виконано на урочистій церемонії відкриття бразильського мундіалю, яка відбудеться 12 червня на стадіоні "Арена Корінтіанс" в Сан-Паулу. На церемонії закриття турніру пісню виконають Карлос Сантана, а також бразильський співак Алешандре Пірес.

Сама пісня, яка називається "We are one" ( "Ми єдині"), була офіційно викладена в мережі ще в квітні, а її неофіційні аудіоверсії з'явилися ще в лютому. Як відеоряду раніше використовувалися обкладинка альбому "One love, one rhythm" (Одна любов, один ритм), куди увійшли всі офіційні композиції світової першості, а також фрагменти зйомок кліпу.

Виконавицею гімну попереднього Кубка світу, розіграного в 2010 році в ПАР, була Шакіра з піснею "Waka, Waka".

А найбільш вдалим гімном мундіалю вважається "La Copa de la Vida" ( "Кубок життя"), виконаний Рікі Мартіном для чемпіонату світу з футболу в 1998 році у Франції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online