У чоловіка Валерії Гай Германіки знайшлася друга дружина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Російський режисер Валерія Гай Германіка недавно вийшла заміж, проте через декілька днів після весілля в пресу просочилася інформація про те, що вона є не єдиною дружиною у свого чоловіка. Російський режисер Валерія Гай Германіка недавно вийшла заміж, проте через декілька днів після весілля в пресу просочилася інформація про те, що вона є не єдиною дружиною у свого чоловіка

Fotodom.ru/Фотодом

Видання Super. ru з'ясувало, що у танцюриста Вадима Любушкін вже є дружина в Сполучених Штатах, і хоча він запевняє, що їх шлюб вже фактично розпався, юридично танцівник свій перший шлюб не розірвав.

Першу дружину Любушкін звуть Ганна Мазуренко, вона проживає в штаті Каліфорнія і має американське громадянство.

Про це пресі розповіла знайома танцюриста, Вікторія Фадєєва. За її словами, їй шкода Валерію Гай Германіка, яка не знала про "подвійному дні" свого нареченого. При цьому, в США за двоєженство існує кримінальне покарання, в Росії подібна практика теж заборонена.

Любушкін пояснює свій вчинок тим, що він прибув до Росії не надовго, а шлюборозлучний процес в США займає близько шести місяців - він вирішив не чекати його закінчення і вже зараз розписатися з Гай Германіка. Втім, його знайомі стверджують, що якби історія з двоєженство не опинилася відома його новій дружині, він би так і залишився б складатися в двох шлюбах.

Причому Валерії Гай Германіка стало відомо про наявність у її чоловіка другої дружини випадково, ніж вона, звичайно, була сильно вражена, пише видання.

Сам танцюрист заявив, що не бачив спочатку в ситуації, що склалася нічого страшного і вважав, що цілком можна укласти новий шлюб в іншій країні, чи не розлучаючись з попередньою дружиною. І тільки після того, як йому розповіли про юридичні наслідки подібних дій він серйозно захвилювався.

Читайте також:

Фотографії Facebook викрили англійця в зраді і двоєженство

Соціологи: Переважна більшість росіян - проти багатоженства

Американку заарештували за фіктивне десятібрачіе

Валерія Гай Германіка побилася зі стриптизерками

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online