Пошук металобрухту і коп чермета з металошукачем

  1. Відео - Коп металобрухту і розвідка нових місць для копа
  2. Де шукати
  3. тактика пошуку
  4. Чи варто шукати в інших місцях?
  5. Відео - Пошук залізничного брухту з металошукачем
  6. Фото копати металобрухту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В останні роки збір і здача металобрухту став непоганою підмогою для багатьох жителів сіл, де важко знайти хоч якусь роботу, а також для деяких городян, які хочуть знайти собі незвичайну підробіток, що не забирає надто багато часу, з вкрай гнучким графіком і приносить хоч невеликий прибуток. Дійсно, вартість тонни чермета стрімко зростає. Але більша частина металу, іржавів під відкритим небом, вже благополучно здали. Тому залишається лише той, який зберігається в землі. На жаль, знайти його, копаючи лопатою в випадкових місцях, абсолютно неможливо.

Однак люди, які зробили коп чермета своїм хобі і підробітком, знають, що це дуже прибуткова справа. І просто купують металошукачі. Сьогодні на ринку представлені досить бюджетні моделі, які не відрізнять алюміній від золота і не зможуть знайти монетку розміром з ніготь на глибині в чверть метра, але прекрасно справляються з пошуком великих шматків металу. Але ж людині, яка вирішила спробувати пошук металобрухту металошукачем саме це і потрібно.

Відео - Коп металобрухту і розвідка нових місць для копа

Так, доведеться витратити певну суму. Якщо брати навіть найдешевший металошукач для чермета в магазині, потрібно буде викласти 5-7 тисяч рублів. З рук можна взяти дешевше, але невідомо, як довго прилад вам прослужить. Зате металошукач істотно підвищить продуктивність. Тому навіть при не дуже інтенсивному пошуку за один сезон неодмінно виправдає себе і принесе прибуток.

Де шукати

Коли відповідний прилад куплений, виникає чергове запитання - де шукати металобрухт металошукачем. Відразу можна порадити триматися подалі від міст і місць, куди городяни вибираються на пікнік. Знайти там щось дійсно вагоме практично неможливо. А ось величезна кількість сміття (від пивних пробок до шматків фольги) здорово уповільнюють темпи пошуку - доводиться копати яму, щоб відшукати шматочок алюмінію вагою в кілька грамів.

Ще одне відео - Коп металобрухту або секрет пошуку чермета:

А ось поля, як оброблювані, так і занедбані (див. металобрухт в земле- місця ), Стануть для пошукача з металошукачем справжнім Ельдорадо. Так, саме в таких місцях - НЕ засмічених, багатих великими уламками металу, збір металобрухту металошукачем найбільш прибутковий і цікавий.

Ще одне відео - поки трава в полях велика, пробуємо шукати металобрухт:

Комбайни, трактори і вантажівки, які працювали в полі, нерідко ламалися. Запчастини доставляли прямо в поле, щоб економити час, де вони змінювалися працівниками, після чого старі викидалися в кущі або просто залишалися на краю поля, щоб не заважали подальшій роботі. Це повторювалося десятиліттями, так що, металу на узбіччі поля накопичилося досить багато. Він заріс травою, його занесло пилом, тому знайти деталі вручну буде досить складно. А ось якщо вести пошук чермета з металошукачем, можна без зусиль знайти кожну таку деталь. Серйозний плюс такого пошуку - дрібних деталей в комбайнах і тракторах немає. Тому практично кожна знахідка це мінімум кілька кілограм (а то і десятків кілограм) чермета. Зручно і те, що копати настільки великі знахідки довго не доводиться - вони як правило знаходяться на невеликій глибині.

Приємний бонус - під час таких пошуків нерідко виявляються і старовинні монети (якщо поле обробляють сто років тому або раніше). Традиція кидати монету перед початком оранки землі, що існувала в дореволюційній Росії, забезпечила сучасних копачів цікавими трофеями.

В останні роки збір і здача металобрухту став непоганою підмогою для багатьох жителів сіл, де важко знайти хоч якусь роботу, а також для деяких городян, які хочуть знайти собі незвичайну підробіток, що не забирає надто багато часу, з вкрай гнучким графіком і приносить хоч невеликий прибуток

Супутні знахідки, які можуть попастися при пошуку брухту

тактика пошуку

Так як при вдалому пошуку копачі чермета можуть за кілька годин роботи відшукати сотні кілограм металу, носити трофеї з собою не дуже зручно. Тому є сенс просто залишати знахідки на місці, позначаючи їх (наприклад, укладаючи поруч клаптик білої тканини або паперу), щоб легко виявити на зворотному шляху. Також, після завершення пошуку, можна просто проїхатися на машині, збираючи всі знахідки в багажник. Це дозволить отримати максимум задоволення від копа, а заодно не перевантажувати зайвий раз спину.

Звичайно, якщо довелося викопати глибоку яму, не варто забувати закопувати її. Такі ями нерідко доставляють проблеми місцевим жителям, що змушує їх косо дивитися на людей з металошукачами в руках, а часом і відверто шкодити їм.

Обов'язково потрібно закопувати ями - не важливо навіть де відбувається пошук - в людному або безлюдному місці

Чи варто шукати в інших місцях?

Де копають металобрухт крім полів? Взагалі, маючи металошукач, шукати чермета можна в будь-якому місці. Особливо вдалими можуть бути місця біля старих кузень, ремонтних цехів і навіть занедбаних заводів.

Особливо вдалими можуть бути місця біля старих кузень, ремонтних цехів і навіть занедбаних заводів

Старі кузні - якщо місце кинуте або не охороняються то цілком можна пошукати чермета і в цьому місці

Нерідко саме тут можна знайти найбільш багаті поклади заіржавілі заліза. Але про такі місця найчастіше знають багато людей. Тому, приїхавши до старого ремонтному цеху, ви ризикуєте розчаруватися - всі трофеї вже вивезені. Однак, ніколи не буде зайвим пройтись по околиці з металошукачем - не виключено, що залишки чийогось бенкету стануть для вас приємним сюрпризом.

Відео - Пошук залізничного брухту з металошукачем

Ще одне цікаве відео - про вдалий пошуку ж / д брухту з металошукачем.

Фото копати металобрухту

Для тих, хто сумнівається і думає, що в землі знаходиться лом, який не приймають і його не варто копати, через його непридатність для вторинного використання - ось деякі фото реального брухту, який був викопаний за допомогою металошукача і тут же зданий в пункт прийому металобрухту.

Для тих, хто сумнівається і думає, що в землі знаходиться лом, який не приймають і його не варто копати, через його непридатність для вторинного використання - ось деякі фото реального брухту, який був викопаний за допомогою металошукача і тут же зданий в пункт прийому металобрухту

Знайдений металошукачем металобрухт за 10 хвилин в поле біля старої ферми

Знайдений металошукачем металобрухт за 10 хвилин в поле біля старої ферми

Металобрухт з іншого поля - також початок пошуку, металошукач x-terra 705

Металобрухт з іншого поля - також початок пошуку, металошукач x-terra 705

Копати чермета за допомогою металошукача за 3 години еспешной прогулянки вес69,6 кг (див. Слід фото)

Слід фото)

Результат копа на вагах - майже 70 кг, а це 1000 рублів - бензин точно окупився

Результат копа на вагах - майже 70 кг, а це 1000 рублів - бензин точно окупився

З іншого прогулянки - якийсь вал або «палець» вага майже 30 кг - знайдений і викопано за допомогою металошукача x-terra 705

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online