Касети Impossible / Polaroid

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Impossible / Polaroid PX 600 Silver Shade UV + (ч / б, біла рамка)   - 1350 руб

Impossible / Polaroid PX 600 Silver Shade UV + (ч / б, біла рамка) - 1350 руб.
Impossible / Polaroid PX 600 Silver Shade UV + Bl (ч / б, чорна рамка) - 1350 руб.

Impossible / Polaroid PX 680 Color Shade First Flush (кольорові, біла рамка) - 1350 руб.

Impossible / Polaroid PX 680 Color Shade Gold Edition (кольорові, золота рамка) - 1350 руб.

Касети Impossible виробляються в Нідерландах на колишньому заводі компанії Polaroid. Після того, як в 2008 році Polaroid прийняла рішення про закриття свого останнього заводу, що виробляє касети моментальної проявлення, група з десяти співробітників компанії вирішила власними силами продовжити виробництво. Таким чином виник проект «Impossible» ( «Неможливе»). Засновниками проекту, Андре Босманом (André Bosman) і Крістіаном Лутцем (Christian Lutz), було викуплено обладнання та взято в оренду одну з будівель закритого заводу. Проте запатентовані технології виробництва були їм недоступні і виробництво довелося розробляти практично з нуля. Протягом одного року, у співпраці з компанією ILFORD, була розроблена нова система Silver Shade для монохромного моментальної проявлення. У 2010 році перша партія продукції була представлена ​​споживачам. Impossible продовжили розробку і в тому ж році представили перші касети з кольоровим зображенням. У 2011 році були представлені кольорові касети для фотоапаратів 600-й серії, а також спеціальні серії з кольоровими рамками. Зараз команда проекту продовжує вдосконалювати якість продукції, і навіть готує до випуску нову камеру миттєвого друку власної розробки і займається.

Зараз команда проекту продовжує вдосконалювати якість продукції, і навіть готує до випуску нову камеру миттєвого друку власної розробки і займається


Зараз касети з плівкою Impossible для фотоапаратів Polaroid стали доступні і в Росії. В наявності є як ч / б, так і кольорові картриджі. Монохромна плівка - більш вивірена, з додаванням спеціального UV-фільтру для кращої передачі відтінків. Кольорова плівка - більш експериментальна, тому відрізняється деякою нестабільністю колірного балансу, насиченості і контрастності. Обидва варіанти вимагають дбайливого і обережного поводження. В обов'язковому порядку плівку слід берегти від перегріву або переохолодження, для тривалого зберігання потрібно температура від 5 ° до 18 ° С. Також важливо в момент появи знімка з камери відразу ж закрити його від попадання світла і утримувати в темряві протягом перших 3-4 хвилин . Бажано пристосувати до камери коробку або тканинний мішечок для захисту від світла, в крайньому випадку можна прикрити знімок рукою або покласти його зворотним боком догори. Повний час проявки для кольорової плівки може складати від 15 до 30 хвилин.

Повний час проявки для кольорової плівки може складати від 15 до 30 хвилин

Якщо дотримуватися цих правил, то ви зможете знову насолодитися неповторним поглядом на світ через моментальні знімки вашої старої камери Polaroid. Запитуйте новинки в магазинах компанії «Яскравий Світ».

Запитуйте новинки в магазинах компанії «Яскравий Світ»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online