Довідки від нарколога і психіатра з іншого міста для роботи


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор питання - Анонім

Росія

Добрий день.
Я влаштовуюся на роботу для цього мені потрібно пройти стандартну мед комісію, в неї входить психіатр і нарколог, мені сьогодні відмовили в проходженні цих фахівців, так як у мене немає реєстрації в цьому місті, кажуть що потрібно взяти довідки за місцем прописки, а це 1500 км від сюди. Як мені бути, чи можу я отримати довідку по особистим запитом в поліклініку за місцем реєстрації, щоб туди не їхати?

відповіді юристів

Березуцький Володимир Миколайович

Добрий день. На жаль, Вам доведеться знайти можливість отримання довідки психіатра і нарколога за місцем Вашої "прописки". Чинні нормативно-правові акти не передбачають, що медична організація, що має ліцензію на здійснення медичної діяльності по виконанню робіт (послуг) на проведення експертизи професійної придатності і періодичних і попередніх медичних оглядів, а також психоневрологічні і наркологічні диспансери (лікарі, які займаються приватною практикою) повинні мати у своєму розпорядженні доступом до картотеки хворих, поставлених на облік за місцем проживання. Тому звернувшись до "платному" нарколога і психіатра. Ви можете отримати висновок про Ваш стан в момент звернення. У довідці ж має бути зазначено, що Ви не перебуваєте на диспансерному обліку (під профілактичному наглядом) у лікарів нарколога та психіатра. Такі відомості є лише в наркологічних і психоневрологічних медичних закладах за місцем проживання обстежуваного. Ви можете уповноважити одного зі своїх знайомих нотаріально засвідченої довіреністю на отримання довідки або написати заяву в ПНД міста Вашої постійної реєстрації про її видачу та засвідчити справжність Вашого підпису у нотаріуса.

Лошаков Євген Олександрович

Добрий день. Повністю згоден з колегою. якщо ж у Вас не виходить, то спробуйте попросити керівництво поліклініки (лікарні) зробити запит по поліклініку Вашим місцем Вашої постійної реєстрації. Можливо вони погодяться. Хай щастить.


Чи не знайшли відповідь? Задайте своє питання юристам

9531 юристів чекають Вас
Як мені бути, чи можу я отримати довідку по особистим запитом в поліклініку за місцем реєстрації, щоб туди не їхати?
Чи не знайшли відповідь?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online