У США заборонили виселяти за іпотечні борги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото з сайту 1000podarkov.ru

Шериф Томас Дарт з округу Кук, розташованого в американському штаті Іллінойс, заборонив позбавляти людей житла, на яку покладено стягнення за іпотечні борги. Правда, подібна норма торкнеться лише орендарів закладених будинків. На думку представника влади, саме сумлінні квартиронаймачі найчастіше страждають через іпотечних боргів господарів житла.

Кредитні компанії перед процедурою виселення повинні довідуватися про статус мешканців, повідомляє РІА Новини . Як з'ясували правоохоронні органи, подібних перевірок не проводилося. В результаті постраждало безліч невинних людей.

Варто відзначити, що в окрузі рекордне число стягнень за житловими кредитами. У 2007 році вироблено понад 32 тисяч вилучень закладеної нерухомості, в 2008 році ця цифра може досягти 43 тисяч.

Банківська асоціація Іллінойсу обурена рішенням шерифа. На думку банкірів, Томас Дарт надходить незаконно, так як в перелік його обов'язків, в тому числі, входить і вручення повісток про виселення. Асоціація має намір боротися з самоуправством шерифа. Сам представник влади сподівається, що введена ним норма буде прийнята на рівні штату.

Страх втратити житло часом доводить до трагедій. Наприклад, в місті Екрон штату Огайо 90-річна американка Едді Полк спробувала покінчити життя самогубством після того, як її вирішили виселити з будинку, закладеного по кредиту. Після того, що сталося іпотечна компанія, яка ініціювала виселення, пробачила Едді Полк її борг.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online