Стаття 82. Надання громадянам житлових приміщень у зв'язку з капітальним ремонтом житлового будинку. При проведенні капітального ремонту жилого будинку державного або громадського житлового фонду, коли ремонт не може бути проведено без виселення наймача, наймодавець зобов'язаний надати наймачеві та членам його сім'ї на час проведення капітального ремонту інше жиле приміщення, не розриваючи при цьому договору найму на ремонтується приміщення. У разі відмови наймача від переселення в це приміщення наймодавець може вимагати переселення його в судовому порядку.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житлове приміщення, що надається на час капітального ремонту, має відповідати санітарним і технічним вимогам.
Переселення наймача та членів його сім'ї із займаного ними житлового приміщення на іншу житлову площу і назад (по закінченні ремонту) проводиться житлово-експлуатаційною організацією, у віданні якої знаходиться підлягає ремонту житлове приміщення, за рахунок цієї організації.
У період проживання наймача в зв'язку з капітальним ремонтом в іншому жилому приміщенні він вносить квартирну плату лише за приміщення, надане йому на час ремонту.
Замість надання жилого приміщення на час капітального ремонту наймачеві та членам його сім'ї за їх згодою може бути надано в постійне користування інше благоустроєне жиле приміщення.

Наступна стаття »
До тексту закону »
Житлове приміщення, що надається на час капітального ремонту, має відповідати санітарним і технічним вимогам

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online