Терміновий викуп автомобіля в Краснодарі

  1. Викуп кредитних автомобілів (що знаходяться в заставі)
  2. Наші переваги:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Група компаній ЮГ-БІЗНЕС здійснює терміновий викуп авто в Краснодарі

Група компаній "ЮГ-БІЗНЕС" здійснює терміновий викуп авто в Краснодарі.

Багато автовласників, які бажають продати машину, стикаються з ситуацією, коли доводиться довго шукати покупця, а потім витрачати час на оцінку транспортного засобу та оформлення угоди.

Якщо вам терміново потрібні гроші або ви не хочете самі займатися продажем і оформленням правової документації, то терміновий викуп авто - це найкращий вихід із ситуації.

ЗАЯВКА НА ТЕРМІНОВИЙ ВИКУП АВТОМОБІЛЯ

Наша компанія є вигідною послугу викупу авто, що дозволяє продати машину і отримати гроші в стислі терміни. Ми викуповуємо автомобілі самих різних марок в будь-якому стані, в тому числі і кредитні транспортні засоби.

Викуп авто здійснює не тільки з мінімальними тимчасовими витратами, але і з максимальним комфортом для автовласника. Щоб продати машину, вам буде потрібно тільки зв'язатися з нами і приїхати в офіс компанії "ЮГ-БІЗНЕС" з громадянським паспортом і комплектом документів на автомобіль. Наші фахівці самі проведуть оцінку авто і запропонують оптимальну викупну вартість, яка буде згодом виплачена в зручній для продавця формі.

Вам не доведеться чекати грошей і витрачати час на оформлення угоди! Наші фахівці запропонують вигідну ціну і самі підготують всі необхідні папери.

Викуп кредитних автомобілів (що знаходяться в заставі)

Компанія "ЮГ-БІЗНЕС" готова запропонувати вихід, навіть коли потрібно терміново продати машину, куплену в кредит і знаходиться в заставі кредитної організації.

Багато автовласників, які зіткнулися з ситуацією, коли терміново потрібні гроші, знають, що продати кредитний автомобіль без дозволу банку практично нереально. Можна, звичайно, спробувати віддати авто, передане в заставу кредитору, самому ж банку. Однак це самий невигідний для боржника спосіб, оскільки банк, якщо і погоджується забрати автомобіль замість сплати боргу та відсотків, то за дуже заниженою ціною і позичальник автоматично потрапить в статус не благонадійних клієнтів.

Компанія "ЮГ-БІЗНЕС" здійснює викуп автомобіля, придбаного в автоткредіт, за вигідними цінами. До того ж сама процедура викупу займає буквально кілька годин і не вимагає від клієнта будь-яких зусиль.

Все, що потрібно від продавця машини для оформлення следки, - це уявити мінімальний комплект документації:

  • документи на транспортний засіб;
  • кредитний договір та інші супутні документи по кредиту;
  • довідку від організації кредитора про суму залишку основного боргу по автокредиту.

Вся процедура викупу авто виглядає наступним чином:

  1. замовник залишає заявку;
  2. оцінювачі нашої компанії виробляють оцінку машини;
  3. здійснюється узгодження викупної вартості з продавцем;
  4. оформляється генеральна довіреність;
  5. наш фахівець разом з позичальником їде в банк і погашає заборгованість, після чого банк віддає ПТС;
  6. продавець отримує залишок грошових коштів за проданий автотранспорт в зручній для нього формі.

Викуп авто відбувається в той же день!

Наші переваги:

  • викуп будь-яких автомобілів;
  • вигідні пропозиції;
  • швидке оформлення;
  • надійність і безпеку угоди.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online