Оренда авто з подальшим викупом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Чи можна здати в оренду автомобіль з подальшим викупом, якщо на авто коштує заборона реєстрації?
Дякуємо.

1.1. Можна, але потрібно буде вказати про наявність заборони та терміни зняття обтяження ...

Можна, але потрібно буде вказати про наявність заборони та терміни зняття обтяження

2. Здали авто в оренду з подальшим викупом. На даний момент з 300000 орендар виплатив тільки 91000, так само з його боку штрафів на 20500. Можна розірвати договір і стягнути решту суми на даний період часу? Дякуємо.

2.1. Можна, якщо порушені умови договору, необхідна спочатку письмова претензія на основі норм ГК.

2.2. Якщо договором встановлено терміни або графік платежів які вже порушені, то Ви можете заявити відповідні вимоги. При цьому, договором може бути передбачена і неустойка.
Сам договір скинути є можливість?
З повагою, адвокат - Степанов Вадим Ігорович.

3. Я взяв в оренду з подальшим викупом авто. Договір складений від руки. У договорі господар інша людина. Оплачував на карту зовсім іншому. Минуло 11 місяців. Сьогодні він відправив мені на вотцап розірвання. І викрав машину поки я спав. Що я можу зробити?

3.1. Добрий день. Повідомити в поліцію про викрадення автомобіля. З повагою до Вас.

4. Вантажна машина. Хочуть взяти в оренду з подальшим викупом. Як грамотно скласти договір і бути впевненою що обману не буде?

4.1. Звернутися до юриста на платній основі. Економія 1000 чревата втратою 100000, а то і всієї машини.

5. Я віддав авто в оренду з подальшим викупом. Орендар мені не платить вже 3 місяці і машину не повертається шукає всякі відмовки. Які мої дії і що робити. Так заяву в поліцію писав немає ніяких реакцій. Дякуємо.

5.1. Доброго дня! Договір оформляли. Якщо так, то слід звертатися до суду з позовом.

5.2. Добрий день, Андрій!
Ви можете в порядку досудового врегулювання спору направити претензію про повернення Вашого транспортного засобу, також сплату грошових коштів, відсотків (неустойки) за несвоєчасне внесення плати, компенсацію моральної шкоди.
Якщо ці дії не допоможуть - звертайтеся до суду.

5.3. Вітаю, Андрій!
Я пораджу Вам для початку направити на адресу орендаря досудову претензію, а якщо результату не буде, звертайтеся до суду.

Я пораджу Вам для початку направити на адресу орендаря досудову претензію, а якщо результату не буде, звертайтеся до суду

6. Взяв машину в оренду з подальшим викупом, в перший же день потрапив на ній в ДТП, я прав машина на оцінці поки у господаря авто, так як я не був вписаний в страховку! Думав на ній працювати, але обставини так вже склалися! Так як машина простоює я теж не заробляю, господар просить гроші з 1 ого січня щомісячний 15000 платіж! Чи можу я це заперечити, і чи правий він? Спасибі.

6.1. Господар неправий, оскільки ДТП сталося не з вашої вини. Вимагати оплати за простій господар повинен у винуватця ДТП.

7. Взяла авто в оренду з подальшим викупом, але авто забрав третя особа і викрав в інше місто, як мені повернути машину. Господар авто перебувати у відпустці і не на зв'язку.

7.1. Необхідно дивитися Ваші документи, тому що можливо у Вас є повноваження на звернення до органів ГИБДД.
Покажіть договір оренди, який у Вас є.

8. Є договір написаний від руки, про оренду авто з подальшим викупом. Я орендар, хочу його розірвати через великої поломки не з моєї вини, з дня підписання договору до поломки пройшло мнее 50 днів. Орендодавець відремонтував авто за свій рахунок і забрав його. хоче щоб я віддав йому гроші і за ремонт і за оренду.

8.1. Безпосередньо законодавством це не регулюється. Все залежить від умов (і формулювань цих умов) підписаного Вами договору, в цьому випадку оренди.

9. Уклав договір оренди з правом викупу авто з компанією в якій працюю, на момент виплати останнього платежу, дізнався що автомобіль має обмеження за реєстраційними дій. Які мої дії, як зняти обмеження.

9.1. Привіт Вам необхідно звертатися до суду із заявою про зняття заборони на здійснення реєстраційних дій і доводити, що Ви є добросовісним набувачем.

10. Договір оренди авто з подальшим викупом.

10.1. Складання документів - на платній основі.
Якщо Ви хочете отримати більш конкретну консультацію, то слід викласти ситуацію докладніше.

11. Орендодавець забрав авто взяте в оренду з подальшим викупом .. Справно платили за неї два місяці ... Договору оренди не порушували ... грошей не повертає як бути?

11.1. Так діють шахраї зазвичай - під виглядом укладення договору - подавайте в розшук, на угон, автомашину заблокують, накладуть на неї арешт.

11.2. Добрий день.
До суду зверніться з позовною заявою як зацікавлена ​​особа.
Також потрібно бачити умови договору оренди.
ГК РФ Стаття 606. Договір оренди
Путівник по судовій практиці (вищі суди і арбітражні суди округів) по ст. 606 ГК РФ
За договором оренди (майнового найму) орендодавець (наймодавець) зобов'язується надати орендарю (наймачу) майно за плату в тимчасове володіння і користування або у тимчасове користування.
Плоди, продукція та доходи, отримані орендарем у результаті використання орендованого майна відповідно до договору, є його власністю.

12. Авто було здано в оренду з подальшим викупом. Орендар здійснив якийсь злочин на цьому авто. Його забрали в поліцію і автомобіль в тому числі. Як тепер повернути авто власнику.

12.1. Ви ж не написали на підставі чого автомобіль забрали. Може в якості речового доказу. Може просто поставили на стоянку. Ідіть і дізнавайтеся у слідчого.

12.2. Добрий день, шановна, Тетяна
Дізнатися причину арешту авто і розірвати договір оренди. Вимагати повернення авто
Удачі Вам і вашим близьким!

13. Подскожіте пожалусто, здавав авто в оренду з подальшим викупом, з ежідневной виплатою, машина була у людини він їй користувався але суми повертав в повному обсязі і затримував терміни посилаючись то на хворобу дітей то на похорон бабусі обіцяючи донести і повернути суму повністю. Були поставлені терміни (рік) більшу частину часу 7 місяців були постійні прохання після чого змушений забрати у нього авто. За підрахунками відданих їм суми в цілому вийшло що він користувався машиною безкоштовно протягом 5 місяців + були зняті деякі запчастини з машини обіцяв повернути зараз не бере телефон. Як бути?

13.1. Необхідно стягувати Ваші збитки в судовому порядку, але для того, щоб визначити як це зробити, необхідно ознайомитися з Вашим договором.

14. Взяла авто в оренду з подальшим викупом. У договорі є пункт що всі податки пов'язані з авто плачу я. Але за законом дане авто податком не обкладається. У господині 2 автомобілі і відповідно на один з них податок заплатити потрібно. ОЕА каже що я повинна заплатити податок тому на авто в моєму користуванні 110 к.с. а на другому автомобілі (знаходиться у неї) менше 100 к.с. Що робити?

14.1. Привіт Лена
У господині пільга тільки на один автомобіль, так що податок платити Ви зобов'язані
Спасибі, що відвідали наш сайт.
Завжди раді допомогти! Удачі вам.

15. Передали авто в оренду на місяць з правом подальшого викупу. Ні авто, ні грошей і орендар спочатку вимагав грошей з нас за нібито проведений ремонт, погрожував, що інакше ніколи його не знайдемо, а потім і зовсім зник. Поліція справа не збуджує вже скоро рік, як бути? Йти до суду? спробуй його знайди, прописка липова, за душею нічого (як водиться), податок платити треба!

15.1. Доброго дня! Подавайте скаргу в прокуратуру. Скарга пишеться в довільній формі (своїми словами), подається поштою або вручається особисто.

15.2. Розривати договір в судовому порядку винищити майно. Потім на підставі виконавчого листа пристави порушать виконавче провадження, зможуть оголосити автор в розшук і накласти арешт.

15.3. Доброго дня!
У Вас два варіанти. Обидва можуть мати місце одночасно.
Оскільки є ознаки розкрадання, підстави для порушення справи є.
Постанови про відмову слід оскаржити і наполягати на порушенні справи.
Також можете звернутися до суду із позовом про витребування авто з чужого незаконного володіння.
Більш детально питання можна пропрацювати тільки на очній консультації після з'ясування всіх обставин.

16. Хочу здати авто в оренду з подальшим викупом. Потрібно для цього відкривати ІП?

16.1. Доброго времени суток, Вікторія.
Немає необхідності відкривати ІП при здачі особистого авто в оренду. Необхідно платити податок.

17. Закінчився договір оренди мого авто з подальшим викупом гроші виплачені не все, авто не повернули, що робити?

17.1. Подавати авто в розшук. Розривати угоду.

18. Закінчився договір оренди автомобіля з подальшим викупом, гроші повністю не виплачено авто теж немає. Що робити?

18.1. Пред'явити письмову претензію на основі норм ГК, не виплатять - забрати машину.

19. На нас подали до суду, у нас є авто, яке ми здали в оренду з подальшим викупом на 2 роки, за договором всю суму виплатив, але у нас була ще усна домовленість, т.к.авто було в кредиті і залишилася частина боргу у банку в розмірі 70 тис., він не захотів виплачувати і машину ми йому тепер не хочемо продавати, він користувався машиною 2 роки. У той час як оренда машини коштує 800 руб. добу. Мене цікавить, що приблизно буде в суді, чи можуть нас зобов'язати зробити з ним куплю-продажу, якщо ми не хочемо вже продавати, можемо виплатити навіть невелику суму йому назад, хоча він користувався машиною, ну або оплатити судову тяганину яку він сам почав, машина знаходиться у нього, нам він її не повертає, ми просили повернути її, а на суді все зважитися.

19.1. Добрий день. Якщо за умовами договору ви після закінчення двох років зобов'язалися передати машину йому у власність, а він зі свого боку виконав договірні зобов'язання належним чином, то суд він виграє.

20. Взяв авто в оренду з подальшим викупом склали договір, позначили ціну оренди і мінімальний платіж за місяць, при цьому я написав розписку на вартість авто, чи законно це, і де повинні прописані бути платежі, заздалегідь блогодаря!

20.1. Все це можна передбачити в договорі.

20.2. Якщо напісалі.то вже не має сенсу: законно чи ні.

то вже не має сенсу: законно чи ні

21. Здав авто в оренду з подальшим викупом, орендар пропав, не виходить на зв'язок, за місцем проживання не з'являється. Куди звертатися в ГИБДД або поліцію? Як це розцінюється, як викрадення, розкрадання, невиконання договору?

21.1. Звертайтеся в поліцію за фактом шахрайства. Ст. 159 КК РФ .

22. Здав авто в оренду з подальшим викупом. Орендар грошей не платить і машину не повертає що робити?

22.1. Добрий день. Звертайтеся до суду, надавайте договір оренди.

22.2. Ви або Ваш адвокат має право подати до суду позов і в поліцію заяву про порушення кримінальної справи.

23. Здав авто в оренду з правом подальшого викупу, склали договір в письмовій формі в нотаріальній конторі не завіряється. Є копії паспорта, посвідчення водія, ІПН. Орендар 1,5 місяці оплачував орендну плату в термін, зараз 0,5 місяці недоступні телефони за якими ми спілкувалися і неоплачувані орендна плата, як правильно вчинити, куди звернутися про з'ясування стану авто і повернути гроші за прострочену задолжность і розірвати договір.

23.1. можете подати заяву про викрадення машини, знайдуть відразу, а орендар одразу знайдеться.

23.2. Добрий день.
Якщо розірвання договору в односторонньому порядку (без суду) договором оренди не передбачено - значить доведеться звертатися до суду з позовом про розірвання договору оренди, стягнення орендної плати та витребування майна з чужого незаконного володіння.

23.3. Не здумайте звертатися в поліцію із заявою про викрадення - в даному випадку це буде завідомо неправдивий донос, кримінальна відповідальність за ст. 306 КК . Поки що Ви нічого не можете зробити. Необхідно, що б орендар більше двох разів поспіль після закінчення встановленого договором оренди строку не вніс орендну плату, в цьому випадку договір оренди з усіма наслідками, що випливають може бути розірваний судом.

24. Уклав договір оренди авто з подальшим викупом. Гроші не платить, авто не повертає, як бути?

24.1. Подайте позов до суду

24.2. Подавайте позов про розірвання договору та стягнення боргу за користування авто.

25. У нас договір оренди з подальшим викупом тс! заплатив за машину 86000 рублів загальна вартість авто состовляет 450000 тисяч зараз лешілся роботи і хочу повернути авто так як не в змозі платити за неї. скільки час піде на пошуки нової роботи.

25.1. так повертайте продавцеві

25.2. Машину можна повернути, по оплаті питання вирішується виходячи з договору. Скільки часу піде - питання до Вас.

Скільки часу піде - питання до Вас

26. У нас така ситуація, мій чоловік узяв в оренду з подальшим викупом авто! Спочатку ми платили всі справно але потім чоловік потрапив в дтп і розбив машину! Зараз грошей платити за авто немає, ремонт машини теж не потягнемо, господарі гроші вимагають віддати але у нас їх немає! До суду вони йти не хочуть з позовною заявою, кажуть що по суду ми будемо виплачувати не багато! Що робити нам в цій ситуації? Ми знімаємо житло, постійного доходу немає, на иждевении двоє не повнолітніх дітей, х!

26.1. Доброго дня! Пробуйте домовитися про розстрочку, інших варіантів немає. через суд доведеться платити більше.

26.2. Або платите добровільно, або будете за рішенням суду. Якщо немає грошей, то вихід один - шукати, де їх заробити.

26.3. Добрий день. А що Ви тут зможете зробити? Тільки намагатися знайти гроші, хоча б частину. І пропонувати господарям звернутися в суд.
У будь-якому випадку, платити доведеться. Питання тільки в часі.
Всього найкращого. Спасибі, що вибрали наш сайт.

27. У нас така ситуація, мій чоловік узяв в оренду з подальшим викупом авто! Спочатку ми платили всі справно але потім чоловік потрапив в дтп і розбив машину! Зараз грошей платити за авто немає, ремонт машини теж не потягнемо, господарі гроші вимагають віддати але у нас їх немає! До суду вони йти не хочуть з позовною заявою, кажуть що по суду ми будемо виплачувати не багато! Що робити нам в цій ситуації? Ми знімаємо житло, постійного доходу немає, на иждевении двоє не повнолітніх дітей, х!

27.1. Їли у вас не від грошей, то нехай звертаються до суду і стягують в установленому порядку.

1. Чи можна здати в оренду автомобіль з подальшим викупом, якщо на авто коштує заборона реєстрації?
20500. Можна розірвати договір і стягнути решту суми на даний період часу?
Сам договір скинути є можливість?
Що я можу зробити?
Як грамотно скласти договір і бути впевненою що обману не буде?
Чи можу я це заперечити, і чи правий він?
Грошей не повертає як бути?
Як бути?
Що робити?
Поліція справа не збуджує вже скоро рік, як бути?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online