Гарік Харламов залишив дружину в злиднях


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дружина шоумена не працює і живе на зайняті у друзів гроші

Кажуть, немає нічого страшнішого помсти скривдженої жінки. Резидент Comedy Club Гарік ХАРЛАМОВ на собі перевірив вірність цієї приказки - дружина Юлія добряче попсувала йому нерви. Нещодавно шоумен офіційно оголосив про те, що збирається розлучитися, але дівчина так просто здаватися не збирається. Юлія Харламова вимагає від багатого чоловіка щедрі відступні. Вже складено список діленого майна. Сама ж дівчина, як стало відомо, зараз знімає житло, не працює і живе на позичені гроші.

Гарік ХАРЛАМОВ з дружиною Юлею (фото Бориса КУДРЯВОВА)

Днями розпочався неприємний шлюборозлучний процес між Гаріком і Юлією Харламова. Подружня пара в залі одного зі столичних судів так і не з'явилася. Їх представляли адвокат чоловіка Руслан Андріївський і юрист дружини Юлія Майорова. Вони розбиралися з спільно нажитим майном пари.

За словами знайомих, дружина Харламова буквально жебракує: вона живе в орендованій квартирі, гроші на яку спочатку давав Гарік. Юлія ніде не працює і живе на зайняті у друзів і близьких гроші. Тепер Юлія планує навпіл поділити спільно нажите з Гаріком майно.

- Кухонна начиння і побутова техніка - 1,384 мільйона рублів, диван, тумба під телевізор, журнальний стіл - 1,216 мільйона рублів, все разом, штори - 48 тисяч 200 рублів. Картина Шилова - 1,5 мільйона рублів ... Юлія Василівна так само просить половину коштів з банківських рахунків Ігоря Юрійовича, а це мінімум п'ять мільйонів рублів, - зачитав список діленого майна мировий суддя кореспондентам журналу StarHit.

Цікаво, що, йдучи, Юлія забрала з собою собаку Масю, а білку-летягу, яку колись подарувала чоловікові, залишила Гарику. Сам артист вважає за краще не коментувати дії своєї дружини.

Нагадаємо, Харламова прожили разом сім років. З них п'ять - у цивільному шлюбі і два в офіційному. Потім з'явилася актриса Христина Асмус. У січні Юля Харламова подала на розлучення.

- Вона перестала виходити з ним на зв'язок, спілкується тільки через адвоката. Навіть прізвище збирається змінити на дівочу - Лещенко. Подруг ігнорує, спілкується тільки з мамою, - цитує видання подругу сім'ї.

Зараз шоумен живе з актрисою Христиною АСМУС (фото Бориса КУДРЯВОВА)

Харламов і Асмус почали зустрічатися майже рік тому, а про їхній роман знали тільки близькі друзі Гаріка - його колеги по гумористичному шоу. Нібито відносини парочки розвивалися так стрімко, що наступив 2013 рік Харламов і його дружина Юлія зустрічали вже порізно.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online