Суддя закотила весілля для дочки з Кобзоном і Басковим за 120 мільйонів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Мережі бурхливо обговорюють відеозапис з весілля дочки діючої судді Краснодарського крайового суду Олени Хахалевой. Судячи з кадрів, вітати молодих приїхали Микола Басков, Віра Брежнєва, Валерій Меладзе та Йосип Кобзон, а гуляла весілля в краснодарському банкетному залі Galich Hall.

«Мама у нареченої - вогонь. Такий вогонь, що Краснодар горить », - заявив Басков зі сцени, вітаючи батьків наречених.

«Торжество обійшлося в два мільйони доларів», - передає URA.RU з посиланням на блоги відомого в богемних колах адвоката Сергія Жорина і телеведучого Андрія Караулова. З цих грошей тільки на гонорари вітчизняних зірок пішло 400 тисяч доларів, а в рублях загальна сума склала близько 120 мільйонів рублів. Молодятам подарували «Бентлі».

Жорін розмістив в своєму Instagram відеозапис, яка з'явилася в Мережі кілька днів тому. Йому ж належить один з найбільш емоційних коментарів з цього приводу.

«Це плювок Вам в обличчя! Ні. Усім нам! Це не весілля дітей олігархів. Це весілля дочки діючої судді Краснодарського крайового суду Олени Хахалевой. І вона не просто Суддя, а член президії Краснодарського крайового суду і Заступник голови! Утрітесь все, хто трудиться за 20 тисяч рублів на місяць, по 8 годин щодня. Утрітесь колеги, які посилаючись на чинне законодавство намагаються відстояти правду в Краснодарському крайовому суді », - пише Жорін.

«Я багато бачив, але є речі, які не перестають мене обурювати. Хамство і нахабство людей, які повинні стояти на захисті наших інтересів. Є старий жарт про адвокатів. Мовляв існують такі адвокати, вартість послуг яких настільки велика, що дешевше купити суддю. В даному випадку це не так. Це все, що потрібно знати про Краснодарському правосудді », - обурюється юрист.

Є ще один запис з весілля - з виступом Валерія Меладзе.

Андрій Караулов розповів, що обранцем дочки судді став держслужбовець - представник Слідчого комітету Краснодарського краю.

«Згідно майнової декларації за 2016 рік, дохід Олени Володимирівни склав 2 мільйона 641 тисячу рублів (тобто в середньому по 220 тисяч рублів на місяць). Також вона володіє дачним і присадибною ділянками та будиночком на 66 квадратних метрах », - з'ясували в kp.ru .

У Мережі бурхливо обговорюють відеозапис з весілля дочки діючої судді Краснодарського крайового суду Олени Хахалевой

У соціальних мережах за останні години з'явилася маса обурених коментарів:

- Соромно повинно бути! Гаразд той Меладзе, але Кобзон то повинен розуміти що це пішло і бридко виступати у судді! Суддя ж не олігарх!

- Суддю перевірити на корупцію. І конфіскувати нажите непосильною працею.

- Шкода, Біломор-Балтійський канал уже побудували.

- Найдивніше, що ці **** навіть не намагаються щось приховувати.

- Прийде час, коли суддів будуть пачками садити.

Раніше в Мережі можна було зустріти масу скарг на роботу судді Хахалевой від жителів Краснодарського краю, які звинувачували її в винесенні несправедливих рішень по позовів про земельну власність .

Раніше «Рідус» розповідав про розкішне весілля сина мільярдера Гуцерієва , Де на одні тільки гонорари вітчизняним та іноземним артистам було витрачено кілька мільйонів доларів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online