Джон Гальяно викритий в плагіаті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У світі високої моди вибухнув скандал. Відомого дизайнера Джона Гальяно французький суд зобов'язав виплатити 200 000 євро фотографу Вільяму Клейну за незаконне використання його робіт в своїй рекламній кампанії. Фотограф виявив свої фотографії, частково розписані фарбами, в британських, французьких і російських журналах Elle і Vogue. У світі високої моди вибухнув скандал

Джон Гальяно викритий в плагіаті

Американський фотограф абсолютно випадково дізнався, що його роботи були використані без його згоди Джоном Гальяно в рекламній кампанії. Слухання справи проходило 28 березня в Верховному суді Парижа. Присяжні визнали, що Гальяно порушив права Клейна на інтелектуальну власність, і зобов'язали його виплатити 150 000 євро. Понад це додали ще 5000 євро за неякісне використання репродукцій фотографій, що не кращим чином вплинуло на репутацію Клейна.

«Це удар по недоторканності моїх робіт», - сказав маестро фотографії. Кутюр'є Джон Гальяно не згоден з рішенням суду. На його думку використання художніх робота в рекламі не є плагіатом. Гальяно має намір оскаржити рушення суду. Однак скандал все-таки кинув тінь на модний будинок Christian Dior, головним дизайнером якого Гальяно є з 1996 року, повідомляє РБК .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online