Новорічні прикмети - як правильно зустріти Рік Коня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новорічні прикмети існують вже багато століть і передаються з року в рік в наступному поколінні Новорічні прикмети існують вже багато століть і передаються з року в рік в наступному поколінні. Хто забобонний, то виконує все чітко по прописаної приймете, щоб отримати в Новому Році то, чого так хочеться. Вважається, що як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш, тому варто все-таки відкинути в сторону свої сумніви і повірити в чудо здійснення мрій. Навіть ті люди, які заявляють себе невіруючими в новорічні прикмети, все одно прислухаються до деяких порад, щоб привернути багатство і успіх в наступному році.

ТОП-10 кращих прийме на Новий Росія Рік 2014:

1. Новорічний стіл повинен бути вишуканим і багатим, але в рік Коня просто зобов'язана в середині святкового столу стояти блюдо з гарбуза, інакше не бачити господарям достатку.

2. Якщо господиня забуде поставити на новорічний стіл сіль і хліб - то матеріального добробуту не буде цілий рік.

3. Ніж і вилка повинні бути пов'язані - так в Новий Рік в сім'ю прийдуть дружба і взаєморозуміння.

4. Якщо хочете привернути удачу і щастя, то одягайтеся в новорічну ніч у все нове.

5. Так як 2014 рік - рік синьої Коні, то предмети декору квартири і вашого одягу повинні вміщувати в собі наближені до синього кольору. Якщо прикрасити будинок фігурками і статуетками коней, то покровителька наступаючого року буде прихильною до вас протягом всіх 12 місяців.

6. Щоб гроші тільки прибували, потрібно покласти в гаманець кілька великих купюр, нехай переночують там наступ Нового Року.

7. Не беріть грошей у борг і не віддавайте нікому борги саме напередодні новорічної ночі, зробіть це на кілька днів раніше чи, навпаки, пізніше.

8. Не варто залишатися в гордій самоті в новорічну ніч, інакше будете самотніми весь наступний рік. Запросіть друзів і близьких до себе або самі йдіть в гості.

Читайте також: Основні правила вибору і догляду за ялинкою, щоб вона дожила до Нового Року

9. Якщо несподівано до вашого будинку прийде бродяга або яке-небудь бездомну тварину - ні в якому разі не можна їх проганяти, потрібно пустити їх в будинок, нагодувати, обігріти. Прикмета свідчить істину - проганяючи потребує допомоги, ми проганяє своє щастя з власного життя.

10. Генеральне прибирання просто обов'язкова перед зустріччю Нового Року - так ви зустрінете Новий Рік з чистим будинком і чистою душею. АЛЕ! Напередодні новорічної ночі не можна категорично підмітати, бо так ви виметіть своє благополуччя на цілий рік вперед.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online