Гороскоп для Кролика (Кота) на 2019 рік Свині: що чекає жінок і чоловіків в любові, кар'єрі та фінансах

  1. Загальні рекомендації на 2019 рік для Кролика (Кота)
  2. Любов і сім'я
  3. Фінансовий астропрогноз
  4. Гороскоп кар'єри і бізнесу
  5. здоров'я
  6. Гороскоп 2019 для жінки-Кролика
  7. Що чекає чоловіка цього знаку
  8. Пророцтва для Кролика по стихії (роком народження)
  9. Водяний (1963)
  10. Вогняний (1927, 1987)
  11. Земляний (1939, 1999)
  12. Металевий (1951, 2011)
  13. Дерев'яний (1975)
  14. Гороскоп для різних знаків зодіаку в рік Свині
  15. Телець-Кролик
  16. Близнюки-Кролик
  17. Рак-Кролик
  18. Лев-Кролик
  19. Діва-Кролик
  20. Ваги-Кролик
  21. Скорпіон-Кролик
  22. Стрілець-Кролик
  23. Козеріг-Кролик
  24. Водолій-Кролик
  25. Риби-Кролик

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За гороскопом на 2019 рік Кроликів (Котов) очікує позитивний, але вельми неоднозначний етап. Примхливий символ року зажадає від вас сили волі, витримки, безстрашності і вміння адаптуватися до будь-яких змін. Рекомендації астропрогнози допоможуть уникнути падінь і підкажуть безпечні маршрути до успіху.

Загальні рекомендації на 2019 рік для Кролика (Кота)

Гороскоп на 2019 рік обіцяє вухатому символу Китайського календаря позитивні зміни у всіх сферах життя. Правда, від вас буде потрібно максимальна активність і цілеспрямованість. У період правління Жовтої Земляний Свині багатьом вдасться прийняти кілька відповідальних рішень, які і визначать подальший хід подій.

У період правління Жовтої Земляний Свині багатьом вдасться прийняти кілька відповідальних рішень, які і визначать подальший хід подій

У рік Кабана душевний підйом і величезне бажання творити дозволить Кролям (Котам) досягти небувалих висот

  • Фантазуйте і мрійте: найнеймовірніші ідеї можуть виявитися непоганим фундаментом для перспективних проектів і навіть прибуткового бізнесу.
  • Не бійтеся труднощів, адже саме вони свідчать про певний рух і зростанні. Гороскоп радить вам уникати меланхолійних настроїв і самотності, плануйте і дійте за будь-яких життєвих обставин.
  • Що стосується фінансового аспекту, то тут слід розраховувати виключно на себе. Не зв'язуйтеся з сумнівними особистостями, особливо якщо вам пообіцяють швидкі і легкі гроші. А ось кроляче завзятість і працьовитість посприяють покращенню матеріального становища в 2019 році.
  • У романтичній сфері все складеться вдало. Одинакам рекомендується придивитися до близького оточення. Схоже, друга половинка знаходиться зовсім близько і жадає вашої ініціативи. А сімейним людям варто звернути свою увагу на побутові питання і благоустрій домашнього гніздечка.

Любов і сім'я

Рік Жовтого Земляного Свині - це вдалий час для створення сімей, планування і народження дітей, зміцнення сформованих спілок. Всім, хто зацікавлений облаштуванням особистого життя і гармонізацією відносин, астрологи рекомендують працювати над собою і проявляти активність.

Всім, хто зацікавлений облаштуванням особистого життя і гармонізацією відносин, астрологи рекомендують працювати над собою і проявляти активність

Самотня жінка-Кролик має всі шанси для вдалого заміжжя в рік Кабана

Між тим сімейні Кролики в 2019 році будуть пожинати плоди власної поведінки. Турботливі чоловіки і дружини відчують всеосяжне щастя і спокій. Помірна демократія зробить позитивний вплив на взаємини не тільки з коханою людиною, але також з маленькими домочадцями і старшими родичами. Кабан вітає компроміси і конструктивність, тому запальним натурам необхідно відмовитися від командирських замашок, суперечок і моралей, щоб уникнути конфліктаціі і дисбалансу в сім'ї.

Вільному чоловікові-Кролику вдасться відшукати потенційну дружину. Однак для цього вам доведеться проявити особливу розбірливість в амурних справах. Перестаньте заводити незліченні романи і сконцентруйте свою увагу на тій єдиній, яка змушує ваше серце битися частіше.

Фінансовий астропрогноз

Кролики, гороскоп на 2019 передбачає, що ваше матеріальне становище в рік Свині виявиться вище середнього

Фінансовий прогноз пророкує Кролику не саме безтурботне час з точки зору матеріального благополуччя. Ні, бідувати ви не станете, і всі ваші зусилля обов'язково принесуть гідні грошові бонуси. Однак не виключено, що обіцяні нарахування найчастіше будуть затримуватися, тому оптимальним рішенням проблеми для вас стануть завчасні накопичення. Постарайтеся не зациклюватися на негативі: все, що ви заробите чесною працею, безумовно, буде належати вам по праву, хоч і з невеликими огріхами за термінами.

Гороскоп кар'єри і бізнесу

Мудрий символ року закликає вухатих представників східного гороскопу до поміркованості та розсудливості. Вам не слід кидатися з головою ні в пучину службових обов'язків, ні в круговорот сімейних проблем і любовних пригод. Спробуйте відшукати золоту середину між професійною сферою і особистим життям, для того щоб всюди залишитися у виграші.

Спробуйте відшукати золоту середину між професійною сферою і особистим життям, для того щоб всюди залишитися у виграші

У 2019 прямі обов'язки на роботі будуть викликати у Кроликів неоднозначні емоції: захоплення і спрага нових перемог будуть змінюватися дратівливістю і навіть апатією

Запорукою успіху в рік Свині (Кабана) стануть правильно підібрані компаньйони або співробітники: вас повинні оточувати розумні фахівці з відмінним фінансовим чуттям, тому як воно у вас практично відсутня. Крім того, не нехтуйте детальним плануванням. Ретельна підготовка дозволить зекономити дорогоцінний час і уникнути істотних промахів.

Тим часом зірки застерігають: утримайтеся від любовних зв'язків на робочому місці. Службові романи можуть похитнути вашу професійну репутацію і загальмують ключові процеси в діловій сфері.

Що стосується бізнесменів зі стажем, то багатьом вдасться вивести свою справу на якісно новий рівень. У спірних ситуаціях прислухайтеся до внутрішнього голосу, інтуїція не підведе вас і на цей раз. А ось звертатися за порадами до третіх осіб небажано.

Свиня благоволить творчому розвитку, самоосвіти, навчання і стартапам, дерзайте. А ті Кролики, які знаходяться в пошуку роботи, можуть розраховувати на непогану посаду. Головне - хапатися за будь-яку сприятливу можливість, сміливо демонструвати свій потенціал і не боятися починати з малого.

здоров'я

Рік Жовтого Земляного Свині - підходяща пора для розставання зі шкідливими звичками. Задайтесь подібною метою і зробите перший впевнений крок, а господиня періоду обов'язково вам підсобить.

Задайтесь подібною метою і зробите перший впевнений крок, а господиня періоду обов'язково вам підсобить

За гороскопом, в рік Кабана Кролики будуть умудрятися застудитися навіть від невеликих протягів. Уникайте переохолодження і одягайтеся по погоді

Гороскоп здоров'я на 2019 рік передбачає Кролям істотні проблеми зі шлунком і травною системою. Доведеться згадати про елементарні постулатах здорового способу життя, дотримуватися питний режим і скорегувати щоденний раціон. Для того щоб скласти корисне і досить смачне меню, можна звернутися до послуг професійного дієтолога. Крім того, не будуть зайвими відповідні вітамінні комплекси і харчові добавки.

Символ року настійно вам рекомендує відмовитися від екзотичних вишукувань і незнайомих продуктів. Ця порада особливо актуальне для тих, хто збирається подорожувати або ж планує далекі службові поїздки.

Спортивні навантаження дозволять вам зберігати тонус і бадьорість духу протягом усього року, що позитивно позначиться на кролячих результатах в сфері кар'єри і бізнесу. А своєчасне розслаблення і регулярний дозвілля посприяють зняттю стресу і накопиченню позитивної енергії.

Гороскоп 2019 для жінки-Кролика

Рік Свині (Кабана) ознаменується для жінок-Кроликів довгоочікуваними радісними змінами. Головне - відкритися новому і невідомому без страху і сумнівів.

Головне - відкритися новому і невідомому без страху і сумнівів

Жінці-Кролику астрологи радять знайти надихаюче хобі з метою позбавлення від негативу і відновлення внутрішньої рівноваги

Господарським жінкам варто змінити звичний життєвий уклад. Настала пора для світських заходів, чаювань з подругами, відвідування концертів, музеїв, незнайомих закладів. А кар'єристка, навпаки, рекомендується зануритися в домашні клопоти і приділити належну увагу коханим і рідним. Одиноким бізнесвумен варто нарешті відірватися від документів і придивитися до численних поклонників, серед них затаївся той самий чоловік, не пропустіть своє щастя.

Тим часом зірки радять Кролям контролювати свої емоції. Надмірна уразливість і схильність перебільшувати проблеми чи піде на користь «юним» романтичним спілкам.

Що чекає чоловіка цього знаку

В 2019 Кролику-чоловікові не варто розпалюватися на легкий флірт. А якщо ви зустріли ідеальну половинку, то поспішіть в ЗАГС, інакше ризикуєте втратити

Чоловік гороскоп пророкує Кролику-чоловікові рідкісні шанси як в особистому житті, так і в професійній сфері діяльності. Не відмовляйтеся від несподіваних пропозицій ділового характеру, навіть якщо вони здадуться вам непосильними. Кабан наділить вас силою духу і дозволить вивільнити прихований потенціал, тому ви можете розраховувати на успіх. А ось недовірливість і бездіяльність з вашого боку стануть причиною кар'єрних невдач і фінансової нестабільності.

Пророцтва для Кролика по стихії (роком народження)

Кролики, рік вашого народження відноситься до однієї з п'яти стихій східного гороскопу

Водяний (1963)

У 2019 представники стихії Вода віддадуть перевагу світський спосіб життя і спілкування з абсолютно різними людьми. Розважайтеся собі на втіху, але пам'ятайте, що Свиня (Кабан) на дух не переносить пліток і порожніх балачок. У сімейному житті не виключаються розбіжності на побутовому рівні і незначні конфлікти. Між тим цілеспрямовані чоловіки і жінки можуть відкрити в собі нові таланти і реалізувати давні плани, завдяки яким ваше соціальне становище зміцниться, а матеріальне питання втратить колишню гостроту. Головне - не соромтеся звернутися до впливових знайомих за порадою чи допомогою, вам не відмовлять.

Вогняний (1927, 1987)

Дбайливий символ року обов'язково підтримає працьовитого Вогненного Кролика. Проте на фантастичні досягнення в сфері кар'єри, бізнесу і фінансів розраховувати не варто. Зате поточні завдання і складні питання ви будете клацати, немов горішки, тому до весняного сезону повністю позбудетеся від конкурентів і недоброзичливців. Невеликі фінансові проблеми можуть нагрянути восени, але це не привід для паніки. Вам вдасться знайти прибуткову підробіток і оперативно відновити бюджет.

Земляний (1939, 1999)

Представників стихії Земля чекає море можливостей і перспектив. Однак гороскоп вказує на те, що багато хто буде перебувати не в самому позитивному настрої протягом всього періоду. На щастя, навіть бездіяльність піде на користь Земляним Кролям і принесе їм суттєві результати. А одиноким хлопцям доведеться змиритися з холостяцьким долею, принаймні, на пару найближчих років.

Металевий (1951, 2011)

Земляна Свиня допоможе вам у всіх ініціативах, що стосуються кар'єрного розвитку і розширення бізнесу, дерзайте. А для дітей 2019 рік виявиться часом шикарних можливостей, якими необхідно скористатися. Навчання і самоосвіта почне викликати щирий інтерес, а приховані таланти вирвуться назовні і дозволять проявити себе з нової сторони.

Дерев'яний (1975)

Дерев'яного Кролика очікує пора вдалих можливостей і великих звершень. Головне - не гальмуйте, інакше прогавите шанс змінити своє життя в кращу сторону. Свиня обдарує вас парочкою перспективних вакансій і прибутковими бізнес-пропозиціями, включайте інтуїцію і дійте. Сімейні стосунки порадують гармонією і спокоєм, правда, швидкоплинні конфлікти все-таки не виключені.

Гороскоп для різних знаків зодіаку в рік Свині

Овен-Кролик

Успіхи очікуються у всіх сферах життя, і амурні справи не виняток. Головне - перебувати в русі, прагнути в саму гущу відбувається подій, не боятися діяти і приймати оперативні рішення. Багато делікатні питання будуть улагоджені завдяки вашій чарівності, проти цього не встоїть ніхто. З фінансами все стабільно, але привчіть себе з кожної прибутку відкладати певну суму, не прогадаєте.

Телець-Кролик

Прудкі Тельці однозначно просунуться в кар'єрі, причому все складеться на вашу користь без будь-яких особливих зусиль. Дар красномовства і тактовність посприяють вашим професійним успіхам. Якщо знадобиться підтримка, шукайте її у близьких друзів, не прогадаєте. В любовній сфері можливі труднощі, на шляху вільних представників символу можуть намалюватися конкуренти, тому за свою любов доведеться поборотися. Проте багато хто може розраховувати на одруження вже до кінця року. Зірки підбадьорюють: шлюби, укладені під трепетною опікою Свинки, будуть відрізнятися фортецею.

Близнюки-Кролик

Вдалий і прибутковий період очікує цей знак, але зірки настійно рекомендують переглянути своє стиль спілкування у відносинах з оточуючими - компроміси і рівноправність у ключових питаннях виявляться оптимальним варіантом. Кар'єри і бізнес підуть в гору вже з лютого, а матеріальне становище буде міцнішати буквально з кожним днем. Проте не забувайте про повноцінний відпочинок і приділяйте увагу близьким і коханим. Тоді ваша продуктивність зросте, а конфліктні ситуації зведуться до мінімуму.

Рак-Кролик

Зірки обіцяють подієвий і вдалий період, коли фортуна буде з вами заодно у всіх справах. Фінансове становище порадує вас стабільністю, необхідність в економії відпаде. Звільніть внутрішній потенціал, розкривайте в собі нові таланти, не бійтеся кардинальних змін на професійній ниві. Головне - правильно розставити пріоритети у всіх ключових областях, і зробити це краще вже в лютому 2019.

Лев-Кролик

У рік Свині відбудеться багато прекрасних подій. Нормалізуються відносини в шлюбі, забудуться старі образи, з'являться корисні знайомства. Для тих, хто збирається створити сім'ю, рік Земляного Кабана стане справжнім помічником і покровителем. Значні труднощі чекають в організації весільного заходи, але Кот зуміє пройти їх з гідністю. Зверніть увагу на фінансове становище - грядуть величезні розтрати, але це будуть важливі придбання. Можливо оформлення кредиту або іпотеки, так що в найближчі десятиліття доведеться розплачуватися з кредиторами.

Діва-Кролик

В цьому році доведеться докласти масу зусиль, щоб досягти бажаних результатів. Проявіть обережність, вдумливість і не робіть поспішних рішень. Цей рік пройде під девізом: «Сім разів відміряй, один раз відріж». Друга половина року зажадає рішучості і нестандартного підходу до ситуації. Класичними методами ведення гри вам не досягти результатів. Думаєте креативно і нестандартно, прорахуйте кожен тактичний хід, розробіть бізнес-план і лише потім приступайте до підписання ділових договорів. Нестачі в грошах не буде, але в рік Кабана надається шанс примножити капітал в кілька разів.

Ваги-Кролик

Наступний рік вони проведуть під девізом: «У кота сім життів». Їх чекають нелегкі випробування. Доведеться пережити розставання з близькою людиною, вирішувати проблеми з нерухомістю і поміняти роботу не зі своєї ініціативи. Але з кожною важкій ситуації Ваги-Кролики вийдуть з гідністю, проявивши терпіння, стриманість і чеснота. Постарайтеся поставитися з розумінням до близьких людей, які звинувачують вас в поверховості. У другій половині року ніхто не зможе вивести Кота з рівноваги. Він буде спокійним і незворушним. За терпіння зірки віддячать несподіваним подарунком. Нова перспективна робота приведе до тями самого зневіреного Кролика, а звалилося на голову спадок змусить вилізти зі своєї нори і зайнятися капіталовкладенням.

Скорпіон-Кролик

Улюбленцями фортуни просливут Скорпіони-Кролики, головне - працювати в повну силу і утриматися від марнотратства. На професійній арені всі ваші заслуги не залишаться без уваги і будуть щедро винагороджені. У бізнесі настає пора процвітання і стабільного ведення справ. Дружні стосунки стануть теплішими, а родичі нарешті самі підуть вам назустріч. У грошах і шанувальників нестачі теж не буде, але не зазнавайтеся, інакше господиня року зречеться опіки над вами.

Стрілець-Кролик

Кролики відзначать для себе рік Кабана як найбільш стабільний і благополучний виток життя. Ключовий сферою для вас стануть любовні і сімейні взаємини. Вільних людей весь період будуть оточувати численні поклонник, головне - не ухвалювати необдуманих рішень. Багато зважаться на шлюб, але зірки радять краще пізнати потенційного партнера перш, ніж відправлятися з ним в загс. А сім'янин вдасться вивести свій союз на якісно новий рівень.

Козеріг-Кролик

Козероги-Коти ніколи не втрачають самовладання і здатні долати будь-які труднощі. А в рік Свині доведеться проявляти не тільки ділові якості, але і співчуття. Ви простягніть руку допомоги тим, хто опинився в скрутному становищі, відкриєте в собі нові якості і поміняєте ставлення до життєвих цінностей. В середині весни з'явиться людина, яка зможе довести Котам свою любов і відданість. Зірки радять прийняти аргументи на користь сімейних відносин, в іншому випадку ви ризикуєте залишитися самотніми на довгий час.

Водолій-Кролик

У рік земляний Свині Водоліям-Кролям все по плечу, головне - це ваша працьовитість та націленість на результат. Багатьом вдасться роздобути більш перспективну посаду, а хтось і зовсім повністю змінить сферу діяльності. Зірки радять вам приділити особливу увагу самоосвіті і підвищенню кваліфікації. А сім'янини нарешті розпочнуть розширення житлоплощі або ж затіють капітальний ремонт.

Риби-Кролик

Амурні справи складуться для Кроликів-Риб найсприятливішим чином. Прекрасним дамам рекомендується поекспериментувати з образом, особливо якщо ви самотні. Матеріальна сторона життя не відрізнятиметься стабільністю, але Свиня обов'язково допоможе вам уникнути боргів і безгрошів'я. Головне - проявіть розбірливість при пошуку нової роботи або підробітку.

Гороскоп на 2019 рік Свині підбадьорює: завдяки уродженому почуттю гумору, Кролики витримають всі перипетії долі і обзаведуться надійними друзями і однодумцями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online