Де зустріти Новий 2014 рік Коня?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий рік - це перш за все сімейне свято. Тому багато традиційно зустрінуть його будинку, зібравши за багатим столом найближчих людей. Це абсолютно виправдано, адже з ким Новий рік зустрінеш, з тим його і проведеш.
Однак багато хто зараз скажуть: «Першу половину вечора сидіти за столом, а другу - за переглядом« Блакитного вогника »? Це не для мене ». Скажімо прямо, це стереотип.
Весело Новий рік можна зустріти і будинки, головне - захотіти. Астрологи запевняють, що коні близькі радісні, гучні застілля, тому постарайтеся зібрати разом дійсно велику і дружну компанію. У вас є хороші друзі, сусіди, колеги, приятелі-однокурсники? Сміливо кличте їх на сімейне торжество.

Північ також не обов'язково зустрічати біля телевізора, слухаючи словами президента. Ідіть на вулицю, висаджуйте феєрверки, водите хороводи і грайте в сніжки. Новий рік - це відмінний привід повеселитися від душі.
Якщо все-таки Ви націлені зустріти Новий рік з друзями, але не знаєте де, пропонуємо Вам варіант зняти квартиру на добу. Благо в Орську з подібною послугою проблем немає.
Щоб підшукати відповідне приміщення і прицінитися, досить просто набрати в пошуковій системі запит «Квартири подобово Орськ».
Однак попереджаємо, що в новорічну ніч ціни злетять в кілька разів! Якщо у звичайні дні зняти, наприклад, однокімнатну квартиру коштує від 800 до 1 000 рублів, а двокімнатну - від 1 200 до 2 000 рублів, то 31 грудня ця буде коштувати не дешевле 2 000 і 3 000 рублів відповідно.
Якщо цей варіант Вас влаштовує, то радимо поквапитися: деякі квартири вже заброньовані.

Одним з найбільш авантюрних способів зустріти рік Коня є зустріч Нового 2014 року в поїзді. Найголовніше запастися їжею і напоями, а на ранку не опинитися де-небудь у Владивостоці =)

Величезним плюсом цього варіанту, на думку Орча, є те, що в новорічну ніч квитки на поїзд нібито набагато дешевше. Ми вирішили це перевірити.

Кореспонденти Урал56.Ру з'ясували вартість квитків по одному з найпопулярніших напрямків: «Орськ - Москва». Відзначимо, що традиційного зниження цін в новорічну ніч в цьому році, як видно, не буде.
31 грудня 2013 року квитки за вказаним напрямом в вагоні-купе будуть коштувати 4 352 рубля, в плацкартному - 2 307 рублів.

Ціна квитків на поїзд «Орськ - Москва» 31.12.2013


Для порівняння: завтра, 21 листопада, в Москву можна буде виїхати за 3 844 та 2087 рублів відповідно. А ось 1 і 2 січня вартість місця в купе знизиться до 2 452 рублів. Ціни з усіма додатковими напрямками можна дізнатися на офіційному сайті «Російських залізниць» . На даному ресурсі також можна придбати квитки, не виходячи з дому.
Що стосується авіаперельотів на 31 грудня, то і там квитків за супернизькою ціною також не передбачається. Люди порасторопнее вже розхапали всі вигідні пропозиції.
За даними кас аеропортів «Орськ» і «Оренбург», в останній день 2013 року полетіти в Москву можна буде мінімум за 5 125 рублів при оплаті пластиковою карткою. При готівковому розрахунку квиток буде коштувати мінімум 6 625 рублів. Ціни з усіма додатковими напрямками можна дізнатися на офіційному сайті «Аеропорту« Оренбург » .
І знову покваптеся. Якщо Ви вирішили летіти кудись 31 грудня, купуйте квитки вже зараз, інакше залишаться тільки дорогі.
У лазні / сауні

У Новий рік традиція змивати з себе все погане буде особливо актуальна

А що, якщо відкинути традиційне уявлення про зустріч Нового року за святковим столом в мерехтливому світлі ялинкових вогників і відзначити це свято ... в лазні чи сауні?Тим більше традиція змивати з себе все погане буде особливо актуальна.

При зустрічі Нового року в традиційній російській лазні стіл, ялинка і святкове застілля можуть очікувати в сусідній кімнаті, куди можна буде переміститися після парилки. Якщо ж Ви виберете сауну, то тут ще ширші можливості.
Що стосується цін, то вони в новорічну ніч будуть трохи кусатися. В Орську вартість години перебування в лазні чи сауні підніметься приблизно в півтора - два рази і буде залежати, звичайно ж, від її статусу. Наприклад, в сауні де-небудь на околиці міста компанія з 6 чоловік зможе зустріти Новий рік мінімумза 700 рублів на годину. Оренда саун, які претендують на статус «VIP», для компанії з 6 чоловік в новорічну ніч обійдеться приблизно в 1 800 рублів на годину. Така ж історія і з банями.

Відзначимо, що в деяких приватних лазнях діє гнучка система знижок. В одній з них, наприклад, оренда на 3 години - знижка 50% від вартості, 6 годин - мінус 100 рублів з кожної години, 10 годин - мінус 150 рублів з кожної години.
Якщо цей варіант святкування Нового року припав вам до душі, то слід поквапитися з бронью! Список подібних закладів і їх контакти можна знайти в мережі Інтернет за допомогою запиту «Лазні та сауни Орськ» або на сайті довідкової служби «Служба 21-33-33» .
Користуйтеся послугами перевірених закладів і дивіться перш за все на якість, а не на ціни.

В ресторані

Зустріч Нового 2014 року в ресторані, на наш погляд, найбільш універсальний варіант. Туди можна піти з друзями, з сім'єю, з другою половинкою і навіть одному.
Багато ресторанів і кафе Орська будуть відкриті в новорічну ніч для всіх бажаючих. Відвідувачів буде чекати весела розважальна програма і вечеря.
Залежно від меню, коштувати це буде від 3 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Відзначимо, що кафе середньої руки порадують, нагодують і напоять Вас і за 2,5 тисячі рублів.
Вибирайте для зустрічі Нового року перевірені заклади. Утримайтеся від відвідування сумнівних шинків, в іншому випадку ризикуєте зустріти рік Коня в «Капці» або лікарні.

За кордоном
Новий рік - це перш за все сімейне свято

Що може бути екзотичніше Нового року в теплих країнах?
Останнім часом стало модним зустрічати Новий рік за кордоном. Що може бути екзотичніше піску замість снігу, моря замість льодового катка і пальм замість ялинок? Хоча, на наш погляд, Новий рік без снігу і ялинок - чи не Новий рік.
Для любителів екзотичного і в той же час економічного відпочинку на новорічні свята пропонуємо ТОП-5 країн, найбільш популярних у жителів Орська: Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати, Гоа, Таїланд і В'єтнам.
Вартість путівки буде залежати від туроператора, категорії готелю, типу харчування, міста-курорту, часу перебування в тій чи іншій країні, а також від міста вильоту.
Також пропонуємо вашій увазі самі мінімальні ціни на двох за даними одного з туроператорів:
Наприклад, перебування в Єгипті в місті Шарм-ель-Шейху з 27 грудня 2013 року по 6 січня 2014 роки (10 ночей) в готелі 3 * тільки з сніданками обійдеться в 66 587 рублів (виліт з Оренбурга).
Перебування в ОАЕ в місті Шарджа з 31 грудня 2013 року до 8 січня 2014 роки (8 ночей) в готелі 2 * тільки з сніданками обійдеться в 66 054 рублів (виліт з Оренбурга).
Перебування на Гоа в місті Бага з 23 грудня 2013 року до 2 січня 2014 роки (10 ночей) в готелі 2 * тільки з сніданками обійдеться в 60 201 рублів (виліт з Челябінська).
Перебуванням у В'єтнамі в місті Нячанг з 25 грудня 2013 року по 6 січня 2014 роки (12 ночей) в готелі 2 * без харчування обійдеться мінімум в 104 тисячі рублів (виліт з Челябінська).
Перебування в Таїланді на острові Пхукет з 24 грудня 2013 року по 5 січня 2014 роки (12 ночей) в готелі 2 * тільки з сніданками обійдеться в 111 554 рублів (виліт з Оренбурга).
Всю інформацію можна дізнатися самостійно в мережі Інтернет на сайті будь-якого з вподобаних вам операторів. Також можна звернутися за консультацією в одну з туристичних фірм міста Орська. Список та контакти туристичних агентств можна знайти на сайті довідкової служби «Служба 21-33-33» .

Якщо Новий рік в жарких країнах не для вас, то туристична база - як раз те, що потрібно. Що може бути прекрасніше зустрічі Нового року на свіжому, морозному повітрі? До всього іншого, вам будуть доступні багато зимові забави: катання на санках, ігри в сніжки, створення сніговиків і багато іншого.
В межах Орська зустріч Нового року на туристичній базі буде коштувати від 500 рублів за людину. У цю вартість входить тільки перебування на території протягом доби. Контакти баз відпочинку на території Оренбурзької області можна дізнатися в мережі Інтернет за запитами «Бази відпочинку Орськ», «Бази відпочинку Оренбурзька область», або на офіційному сайті довідкової служби «Служба 21-33-33» .

PS Урал56.Ру:

Насправді абсолютно не важливо ДЕ зустрічати Новий рік! Головне з КИМ і ЯК. Нехай в цю чарівну ніч з вами будуть тільки найближчі і улюблені люди.

Слідкуйте за оновленнями ...

Однак багато хто зараз скажуть: «Першу половину вечора сидіти за столом, а другу - за переглядом« Блакитного вогника »?
У вас є хороші друзі, сусіди, колеги, приятелі-однокурсники?
В лазні чи сауні?
Що може бути екзотичніше піску замість снігу, моря замість льодового катка і пальм замість ялинок?
Що може бути прекрасніше зустрічі Нового року на свіжому, морозному повітрі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online