Двокімнатні квартири у Всеволожську районі від забудовника

  1. Шведський комфорт в оточенні російської природи
  2. Сімейні цінності і комфорт
  3. Сімейна квартира з сауною
  4. Квартира-трансформер з великим балконом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви шукаєте ідеальне місце за містом, де ваші діти зможуть рости в безпечної і доброзичливою середовищі, в районі з гарною екологією і до того ж недалеко від міста, правильним рішенням буде купити двокімнатну квартиру у Всеволожську районі.

Ви зможете виїжджати у вихідні всією сім'єю до Ладозького озера на пікнік, кататися на велосипеді по лісових доріжках і засмагати на галявині біля будинку. Близькість мальовничих місць, озер, старовинних садиб відволікає від міської суєти і дарує можливості для спільного відпочинку батьків і дітей.

У Gröna Lund все засновано на увагу до сім'ї і її потребам: компактні затишні спальні, великі вітальні, суміщені з кухнею, широкі засклені балкони, виділені місця для зберігання. У деяких квартирах встановлені сауни, в яких можна зігрітися після довгої прогулянки.

Подивитися двокімнатні квартири у Всеволожську районі

Шведський комфорт в оточенні російської природи

У великій кутовій квартирі з двома спальнями гостьова зона відокремлена від житлової монолітною стіною, і цей поділ дозволяє повноцінно відпочивати в одній частині квартири і веселитися з друзями в інший. Любителі здорового способу життя оцінять наявність сауни, де приємно посидіти після прогулянки на морозі. Простора кухня-вітальня правильної форми дозволяє розгорнути кухонний фронт уздовж стіни або зробити його кутовим, і організувати повноцінну зону для гостей з великим обіднім столом і диваном.

Сімейні цінності і комфорт

Скандинавською світла і простора квартира зі зрозумілою і раціональним плануванням підійде для сім'ї з однією дитиною або двома дітьми. Правильна геометрія приміщень, вигідне освітлення і просторі кімнати створюють зручний простір для життя. Кутове розташування дає хороший огляд і впускає набагато більше сонця і повітря. Прибудинкова ділянка на першому поверсі стане вашою особистою територією для літнього відпочинку. Використовуйте цей простір для своїх захоплень: розбийте невеликий садок або поставте шезлонги, щоб запрошувати друзів на пікнік.

Сімейна квартира з сауною

Домашній спа-салон і найтепліше місце в будинку - власна сауна, можуть послужити вирішальним фактором при покупці. Оптимальна ширина кухонної зони надає можливість вибрати ту кухню, про яку ви мріяли. Ідеальним рішенням буде розмістити кухню в формі літери П, як це роблять в шведських будинках. Організуйте затишну зону відпочинку навпроти балкона і високого вікна і милуйтеся західним небом, яке за містом набуває особливої ​​чарівності.

Квартира-трансформер з великим балконом

Збирайтеся з друзями в просторій вітальні, насолоджуйтеся погодою на балконі з відкритими стулками або читайте книжки в своїй кімнаті - багатофункціональна квартира хороша для будь-якого заняття. Двокімнатна квартира при бажанні перетворюється в трикімнатну, якщо поставити перегородку в вітальні - планування дає таку можливість. Широкий балкон на дві кімнати з виходами зі спальні і кухні-їдальні збільшує корисний простір квартири і робить вас ближче до природи.

Подивитися двокімнатні квартири у Всеволожську районі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online