Олена Кравець: на 8 Березня чекаю від хлопців сюрприз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Олена Кравець вже давно пора дати медаль за мужність, адже вона не тільки сміливо пародіює відомих політиків, але і багато років є беззмінно єдиною дівчиною в складі "Студії Квартал-95".

Красуню, яка так достовірно вживається в ролі то Юлії Тимошенко, то Наталії Королевської, Оглядач зловив за лаштунками чергового концерту квартальщиків. У гримерку Лена йшла останньою - після шоу її довго не відпускали фанати, актриса не відмовила їм в автограф-сесії і фото на пам'ять.

Незважаючи на втому, дівчина жартує і в звичайному житті: перемовляється з працівниками сцени та скаржиться творчій групі, що не зможе більше й кроку зробити на підборах.

-Лена, розкажіть, як ви виживаєте в чоловічому колективі і багато хто жінки претендували на ваше місце?

Олена Кравець: Ну, слово "виживаю", напевно, не зовсім доречно. Мені дуже добре тут живеться! (Посміхається). У нас буває всяке, як в будь-якому творчому колективі, але мені дуже приємно, що хлопці з роками стають і мудріше, і мужніми, мені навіть здається - виглядають краще.

Мені подобається, як вони змінюються. Мені імпонує, що їхні погляди на життя стають світлішими. Адже вони всі вже батьки і всі чоловіки. А я чоловіків визначаю по відношенню до жінок і дітей. Я можу сказати, що мені приємно серед таких мужиків працювати.

-Як-то особливими привілеями ви в колективі користуєтеся?

Є.К .: У мене навіть немає окремої гримерки, хоча немає, швидше за так - іноді вона буває. Привілей у мене одна - заповітних 15 хвилин на запізнення (посміхається).

Скажіть, 23 лютого, ви якось вітали колектив? Чоловіків багато, а ви - одна, але ж все гроші на подарунки спустити можна ...

Є.К .: Звичайно, вітала. Я адже розуміла, що попереду 8 березня і мене щось чекає (сміється). Я довго думала, що їм подарувати, відразу хотіла кожному зробити індивідуальний подарунок, але потім вирішила заїхати в кондитерську і купити їм велику корзину солодощів, шампанського ...

Ми якраз готувалися до виступу "Вечірнього Кварталу" і я зайшла на репетицію ось з такою кошиком (розводить руками). Там були солодощі, горішки, шоколад ручної роботи .... Це були хороші десерти, під які ми випили шампанське, і я сказала хлопцям тост.

-А який сюрприз чекаєте на 8 березня і як вас раніше кварталівці вітали в цей день?

Є.К .: Саме так, що чекаю сюрприз. А що стосується привітань, то в нашому колективі я не єдина дівчина. Просто так вийшло, що на сцені працюю тільки я, а взагалі у нас багато дівчат. Зазвичай хлопці накривають нам стіл і чимось пригощають, завжди говорять якісь приємності.

-Що вам допомагає вживатися в ролі, які ви виконуєте на сцені?

Є.К .: Не можу відкрити таємницю, тому що ніякої таємниці немає. Я просто дуже хочу зробити якісно роботу, і мною рухає бажання зробити пародію максимально достовірної. Не облажався одним словом.

-Ви так достовірно пародіюєте манери Тимошенко і Королевської. Як вам це вдається, ви постійно дивитеся їх ролики?

Є.К .: Скажімо так: не дивитися їх ролики просто не виходить! Про них досить багато інформації, як про жінок в політиці нашої країни. В принципі намагаюся помітити якісь цікаві деталі і в пародіях їх повторити.

Так, я готуюся до своїх пародій. Я не проживаю життя цих людей, але перед кожним виступом налаштовуюся і стежу за їх мімікою, артикуляцією, голосом, манерами. Мені здається це цікаво.

-Знайомиться ви особисто з Тимошенко і Королівської і якщо так, то як вони реагують на ваші пародії?

Є.К .: Так, знайомі. Але коли ми зустрічаємося, я їх не пародіює, по крайней мере, намагаюся не пародіювати (сміється). Тому реагують вони на мене нормально.

Джерело відео канал StudiyaKvartal95 на Youtube

-В Раду 7 скликання пройшло досить багато нових облич, нових жінки прийшли в політику. Когось із них збираєтеся пародіювати?

Є.К .: Чесно вам скажу - я не люблю загадувати. Але, якщо буде можливість - я спробую. Мені кожен раз здається, що ось це мій межа і нікого іншого зіграти я не зможу. Але якщо завдання така буде поставлена ​​- я спробую. Це для мене свого роду виклик. Так, що - чому б і ні? (Посміхається)

-Як "Квартал-95" вітав Володимира Зеленського з народженням сина?

Є.К .: Я знаю, що "Квартал" вітав Володимира Зеленського кілька днів (посміхається). І Вова вітаю і приймав вітання кілька днів (сміється). Я привітала, звичайно ж, його дружину Олену.

Це було таке значуща подія, яка збіглася з декількома нашими днями народженнями в колективі, і Новий рік тільки закінчився, і всі повернулися з відпусток ... Всі були в якомусь куражі і хвилюванні і тут Ленка народжує! А Вова - щасливий і в якомусь розібраному стані! Він взагалі не розумів, що відбувається. Звичайно, ми його привітали. А як ви думаєте? Це не пройшло повз увагу (сміється).

фото Юрія Коломицева

фото Юрія Коломицева

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!

Лена, розкажіть, як ви виживаєте в чоловічому колективі і багато хто жінки претендували на ваше місце?
Як-то особливими привілеями ви в колективі користуєтеся?
Скажіть, 23 лютого, ви якось вітали колектив?
А який сюрприз чекаєте на 8 березня і як вас раніше кварталівці вітали в цей день?
Що вам допомагає вживатися в ролі, які ви виконуєте на сцені?
Як вам це вдається, ви постійно дивитеся їх ролики?
Знайомиться ви особисто з Тимошенко і Королівської і якщо так, то як вони реагують на ваші пародії?
Когось із них збираєтеся пародіювати?
Так, що - чому б і ні?
А як ви думаєте?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online