Воскресенськ: місто спорту, оточений санаторіями. За ціною місцева «трійка» дорівнює кімнаті в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підмосковний Воскресенськ - сучасний індустріальний місто. Через досить неблизького відстані від Москви жителі змушені розраховувати тільки на власну, дуже непогану інфраструктуру, адже в столиці не наїздишся. З іншого боку, ціни на житло в Воскресенську невисокі, а за суму, хапає в Москві тільки на покупку кімнати, в місті можна придбати цілу трикімнатну квартиру.

Воскресенськ - районний центр Московської області - розташувався в 76 км (місто витягнуть, звідси і плаваюча цифра) на південний схід від МКАД на Москві-річці. Живе тут близько 92 тисяч чоловік. Особливість сучасного Воскресенська - складна планувальна структура. Він складається з шести відокремлених житлових масивів, розділених промислово-складськими зонами, притоками Москви-ріки і дорогами. Загальна протяжність Воскресенська - 16 кілометрів. Місто дуже зелене, на його території і навколо - є і ліси, і організовані паркові зони, і водойми.

Завдяки хорошим природним умовам тут функціонує безліч дитячих оздоровчих таборів, баз відпочинку, пансіонатів і санаторіїв.

Воскресенськ на карті Підмосков'я

map.mskva.com

У двох годинах від Москви
Воскресенськ вважається віддаленим містом від Москви. Час в дорозі на електричці до Казанського вокзалу - близько двох годин. Зручно, що по всій довжині міста проходить залізнична гілка Москва - Рязань і функціонує п'ять залізничних станції: «Платформа 88 км.», «Воскресенська», «Шиферна», «Москворецкая» і «Цемгігант». Електропоїзди слідують до Казанського вокзалу. Втім, багато воскресінці воліють доїжджати до «Вихіно».

Крім того, в столиці кожні півгодини відходить комфортабельний автобус № 358, час у дорозі по Новорязанському шосе - близько 1,5 години. Час на дорогу до Москви на особистому автотранспорті залежить від завантаженості траси і в середньому становить від 1 години 20 хвилин до 2 годин.

Герб Воскресенська
Герб Воскресенська

bibliotekar.ru

Місто хіміків і машинобудівників
Воскресенськ - великий промисловий центр Московської області. Основні напрямки - хімічна промисловість, машинобудування та легка промисловість. Містоутворюючі підприємства міста - «Воскресенські мінеральні добрива», «Воскресенський завод хімічних реагентів», «Воскресенський завод пластмасових виробів», «Воскресенський електромеханічний завод», «Воскресенський завод« Машинобудівник », Воскресенський машинобудівний завод« Салют »,« Холдингова компанія «Гранули» , ЗАТ «Воскресенський завод« Центромаш », ВАТ« Фетр », ВАТ« Бавовняно-паперова мануфактура ».

Найбільші будівельні організації Воскресенського району - «Мособлстрой № 5» і «Воскресенський домобудівний комбінат». Кілька років тому фірмою «КБЕ Віконні технології» (Німеччина) в місті побудовано і успішно працює виробництво профільних виробів з ПВХ, що застосовуються для виготовлення вікон і дверей зі склопакетами.

Як зазначив Григорій Алтухов радник президента ФСК «Лідер», оскільки життя Воскресенська тісно пов'язана з численними промисловими підприємствами, можливість знайти роботу є плюсом для міста. «Але саме велика кількість промислових об'єктів і шкідливі викиди в атмосферу обумовлює погану екологію міста», - зазначає експерт.

Будинок на вулиці Перемоги
Будинок на вулиці Перемоги

Інфраструктура: тут мріють про хокейної кар'єрі
Ще одна особливість міста - його спортивна слава. Воскресенськ відомий завдяки успіхам місцевих хокеїстів. У місті почалася успішна кар'єра хокейного клубу «Хімік», а зараз великою популярністю користується однойменна хокейна школа, яка базується в льодовому палаці «Підмосков'ї». Улюблена городянами місце відпочинку - палац «Дельфін» включає 3 басейни, 2 спортивні зали, сауну з водоспадом, тренажерні зали. Практично всі Воскресенські діти займаються якимось видом спорту, благо блискуча спортивна інфраструктура міста дозволяє це робити.

Для занять художньою творчістю воскресінці розташовують палацами і будинками культури, п'ятьма музичними школами, двома школами мистецтв, кружками самодіяльної творчості. Тут також є 39 бібліотек, клуб юних техніків, центр «Спартанець», камерний хор «Євшан», театр ростових ляльок «Софіт» та ін.

За даними сайту адміністрації Воскресенська, роздрібна мережа торгівлі району включає в себе 462 магазина, 255 торгових павільйонів і наметів, 177 кіосків та лотків всередині стаціонарних магазинів та 11 баз будматеріалів. Крім цього на території Воскресенського району функціонують 12 ринків, які торгують продовольством і «промтоварами», але великих мережевих гіпермаркетів поки немає. Працює кілька «ставків» продовольчих товарів і електроніки, а через рік планують у Воскресенську відкрити ще один «ознака цивілізації» - «Макдоналдс» - повідомив нам Григорій Алтухов ( «ФСК« Лідер »).

У Воскресенську 26 середніх шкіл, включаючи одну гімназію і два ліцею (№22 і №6), дев'ять муніципальних дитячих садків. У місті функціонує три муніципальні лікарні, одна стоматологічна поліклініка, є і комерційні медустанови. Втім, самі городяни не в захваті від обсягу і якості послуг, що надаються, тому при можливості краще лікуватися в столиці.

Кімнати за 1 мільйон рублів
Житловий фонд Воскресенська представлений різними будинками. За словами Андрія Окунева, директора представництва ТОВ «Житлове питання» в Воскресенську, члена Гільдії ріелторів Московської області, в старих частинах міста (на вул. Менделєєва - в центрі міста, на вулицях Перемоги, Калініна, Докторова, Ломоносова, Спартака, Мічуріна) переважно розташовуються «хрущовки» і «сталінки», а в сучасних районах (Новлянская квартал, мкрн Лопатинський, Москворецкая) превалюють нові будинки поліпшеного планування. Крім цього в кожному житловому мікрорайоні є панельні будинки, побудовані в 70-90-ті роки минулого століття.

За даними компанії «Міель-брокеридж", на вторинному ринку найбільшу кількість квартир пропонується в панельних будинках (43,2% від загального обсягу пропозиції) і трохи менше - в цегляних будинках (40,6%). Частка квартир в монолітних будинках становить 9,8%, в монолітно-цегляних - 1,8%, в блокових - 1,5%. В окрему категорію будинків виділені «сталінки» - кількість квартир в таких будинках складає близько 3%.

У січні середня ціна пропозиції на вторинному ринку житла Воскресенська склала 44 тис. Руб. за 1 кв. м. - це на 0,9% нижче відносно грудня 2009 року, - каже Владислав Луцков, генеральний директор «Аналітичного консалтингового центру МІЕЛЬ». У КК «Домобудівник» підрахували, що середня ціна квадратного метра трохи нижче і становить 42, 126 тис. Руб. В цілому ж за час стагнації ціни на вторинному ринку в середньому впали на 20-30%, говорить Андрій Окунєв ( «Житлове питання»).

За словами Дмитра Таганова, керівника аналітичного центру Корпорації «Інком», ціни на вторинні квартири в Воскресенську починаються від 1,3 млн. Рублів. А ось кімнату, за інформацією компанії «Міель-брокеридж" можна купити і за 1 млн руб.
Але повернемося до квартир. За даними «Інкому», за 1,3 млн. рублів пропонується однокімнатна квартира загальною площею 31 кв.м на останньому поверсі панельної п'ятиповерхівки. Площа кухні не перевищує 5,5 кв.м, житлова площа становить не більше 19 квадратних метрів. Є аналогічна квартира на вулиці Мічуріна: загальна площа становить 32,1 кв.м, житлова - 18,9 кв.м, площа кухні також не перевищує 5,5 кв.м. Квартира знаходиться на першому поверсі панельної дев'ятиповерхівки.

За 2,5 млн. Рублів в Воскресенську можна придбати вже двокімнатну квартиру. Наприклад, саме стільки коштує квартира на вулиці Кагана, на останньому поверсі 14-поверхового панельного будинку. Загальна площа квартири становить 56 кв.м, площа кухні - 9 кв.м. В квартирі зроблений косметичний ремонт, лоджія засклена, підлога вкрита паркетною дошкою. За 3,5 млн. Рублів пропонується 3-кімнатна квартира без обробки на 13-му поверсі 16-й новобудови бізнес-класу. Загальна площа квартири становить 104,6 кв. м, площа кухні - 12,5 квадратних метрів.

За даними «Аналітичного консалтингового центру МІЕЛЬ», обсяг пропозиції вторинного ринку Воскресенська на кінець січня 2010 року -складу 285 квартир.

Пропозиції в споруджуваних будинках: від 35,5 тис. За кв. м.

За оцінкою Григорія Алтухова (ФСК «Лідер»), незважаючи на досить велику чисельність населення, активного житлового будівництва в Воскресенську не спостерігається. В середньому в рік здавалося близько 30 тис. Кв.м житла, тобто по 2-3 будинки.

В даний час на первинному ринку міста можна купити квартири як в уже побудованих будинках, так і тих, будівництво яких тільки ведеться. Ціни на первинну нерухомість в Воскресенську, за інформацією Наталії Кобиліна, менеджера з реклами Інвестиційне агентство «ІАСЕ», приблизно на 15-20% нижче, ніж в м Раменське. Середня ціна квадратного метра на початку 2010 року склала 39,6 тис. Руб. за 1 кв. м - це на 1,7% дешевше відносно грудня 2009 року, - каже Владислав Луцков ( «МІЕЛЬ»).

Льодовий палац спорту
Льодовий палац спорту

hockeyboss.ru

За словами Наталії Кобиліна (ІАСЕ), до кризи в Воскресенську одночасно будувалися будинки (панельні, цегляно-каркасні) декількома забудовниками. В даний час компанією «Воскресенськ-Інвест», практично завершено будівництво семіпод'ездного 17-поверхового цегляно-монолітного будинку в мкр. «Новлянская» по вулиці Зелінського. «Новлянская» - один з найдинамічніших районів міста. Він розташований на правій стороні Москви-ріки, що в такій розі вітрів робить мікрорайон найбільш чистим з позиції екології. У безпосередній близькості від новобудов розташовується три школи, чотири дитячих садки та інші об'єкти інфраструктури. В даний час житлоплощу в будинку можна купити за ціною від 35,5 тис. Руб. за кв.м. Середня вартість квартири в цьому будинку, за даними «Дослідження ринку новобудов Московського регіону за 3-4 кв. 2009 року », проведеного аналітичним центром« Індикатори Ринку Нерухомості », становить близько 2 млн. 245 тис. Рублів.

На вул. Зелінського, д. 21 знаходиться інша вже здана новобудова - 16-поверховий монолітний п'ятисекційний будинок, де у продажу є 1-кімнатні квартири загальною площею 38 кв.м і 52 кв.м за ціною відповідно 1,68 і 2, 95 млн руб. , 2 кімнатні квартири загальною площею 52 кв.м обійдуться покупцям по 2,31 млн руб, а 3-кімнатні (90,4 кв.м) - 2.54 млн. руб.
За інформацією Ольги Гусєвої, керівника відділу маркетингу Керуючої компанії «Домобудівник», в центрі міста - на вулиці Перемоги Воскресенський ДСК почав будівництво 17-поверхового двосекційного цегляно-панельного будинку на 160 квартир. На даний момент закладається фундамент. Здача будинку планується в 1 кварталі 2011 року. Середня вартість 1-кімнатних квартир (42,4 кв.м) - 1, 93 млн. Руб., 2-кімнатних площею 61,9 кв.м - 2, 82 млн. Руб., Площею 72,2 кв.м - 3, 28 млн.руб., а 3-кімнатних квартир (80,7 кв.м) - 3, 67 млн. руб.
На вулиці Робоча Воскресенський ДСК веде будівництво 14-поверхового трисекційного цегляно-панельного будинку на 156 квартир. Монтаж будинку вже закінчений, ведуться скління та оздоблювальні роботи. Запланований термін здачі будинку - 2 квартал 2010 року. Продажі йдуть за ціною 1, 64 млн руб. за 1-кімнатну площею 43,9 кв.м, 2, 26 млн руб. - за 2-кімнатну (60,3 кв.м), 2, 41 млн руб. - за 2-кімнатну (64,2 кв.м) і 2, 44 млн руб. за 2-кімнатну (65,1 кв.м) і 3, 29 млн руб. за 3-кімнатну квартиру площею 87,7 кв.м. В середньому, за даними «Індикаторів Ринку Нерухомості» квартира в цьому будинку коштує 2 млн.438 тис. Рублів.

резюме порталу Metrinfo.Ru
Звичайно, в Москву з Воскресенська НЕ ​​наїздишся, проте досить багато Воскресинці працює в столиці. Двогодинний дорогою до офісу нашої людини не здивувати. Втім, з відповідною освітою можна влаштуватися і в Воскресенську, тим більше, що у міста є всі дані для подальшого економічного розвитку. Тому москвичі, в основному ті, хто купує квартири за допомогою субсидій від уряду Москви і не відмовляються від тутешнього житла. Адже субсидія видається з розрахунку 93,5 тис. Рублів за квадрат. Так що з таким капіталом можна купити квартиру за ту суму, яку виділяють московська влада, практично, не доплачуючи. Місцеві жителі складають приблизно третину від усіх покупців. У місті дуже багато старого житла, будувати є де, тому можна припустити, що житлове будівництво тут вже точно не зупиниться.

Пропозиції новобудов у Воскресенську

Адреса, ЖК Тип будинку Стадія Поверховість Кількість кімнат, площі квартир Вартість 1 кв. метра Ул. Зелінського, мкр. Новлянская каркас-цегла Будівництво завершено 17 1-3-кімнатні; 42-87,5 кв. м. від 35,5 тис. руб. Вул. Зелінського, д. 21 моноліт Здано 16 1-3-кімнатні; 38-90,4 кв. м. від 44,4 тис. руб. Вул. Перемоги панельний Закладка фундаменту 17 1-3-кімнатні; 42,4-80,7 кв. м. Від 45,4 тис. руб. Вул. Робоча цегляно-панельний Оздоблення 14 1-3-кімнатні; 43,9-87,7 кв.м. Від 37,5 тис. Руб. Джерело: портал Metrinfo.Ru, використані матеріали «Дослідження ринку новобудов Московського регіону за 3-4 кв. 2009 року », проведеного аналітичним центром« Індикатори Ринку Нерухомості ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online