Інна Воловичева - "Дом-2": Екс-учасниця "Дому-2" Інна Воловичева відверто зізналася, як потрапила в проект - 21.10.2016

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Колишня учасниця телебудівництва повідала про кастинг шоу. Дівчина поділилася своєю історією, а також дала прихильницям кілька порад.

Інна Волович була однією з найяскравіших зірок "Дому-2". Багато шанувальників запитували, як дівчина змогла пробитися на цей проект. На прохання передплатників Інна зважилася розповісти правду. У своєму Instagram зірка опублікувала великий пост, детально розповівши про кастинг популярного шоу.

Інна зізналася, що після звільнення з посади заступника редактора газети, вона мріяла потрапити на телебудівництво. Дівчина подала свою анкету, приклавши фото 3-річної давності, яке було зроблено, коли Інна була ще худенькою. За ці три роки вона набрала трохи ваги, тому боялася, що це стане перешкодою для участі в шоу.

За ці три роки вона набрала трохи ваги, тому боялася, що це стане перешкодою для участі в шоу

На кастингу з'ясувалося, що потрібно не тільки бути цікавим зовні, але і бути кмітливим. "У наш час було так, як зараз йдуть справи, судити не буду", - підкреслила дівчина. Спостерігаючи за претендентами, вона зрозуміла, що не можна говорити банальні речі на зразок "Я йду до Васі будувати любов". Потрібно запропонувати продюсерам що-небудь оригінальне.

Тоді Воловичева вирішила сказати, що вона йде до Венцеславу, щоб "зняти вінець безшлюбності". "Ніякої любові, будемо читати змови і знімати порчу", - заявила Інна. Творцям шоу ця ідея сподобалася, так що вони вирішили взяти Інну на проект.

Нагадаємо, стало відомо, що в "Домі-2" з'явився співак Прохор Шаляпін . Виявилося, що артист просто виконував пісню для учасників шоу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online