Схвалено проект реконструкції газопроводу на Новокузнецькій вулиці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви / Євген Самарін   Містобудівне-земельна комісія Москви (ДЗК) схвалила проект планування газопроводу на вулиці Новокузнецька в центрі столиці для його реконструкції

Фото: портал мера і уряду Москви / Євген Самарін

Містобудівне-земельна комісія Москви (ДЗК) схвалила проект планування газопроводу на вулиці Новокузнецька в центрі столиці для його реконструкції. Про це повідомили в прес-службі Москомстройінвеста.

"ДЗК, очолювана мером Москви Сергієм Собяніним, схвалила проект планування лінійного об'єкта - газопровід за адресою: вул. Новокузнецька, 1-й Новокузнецький пров. (ЦАО) з метою його реконструкції", - йдеться в повідомленні, передає Агентство "Москва" .

За словами голови Москомстройінвеста Анастасії П'ятов, загальна протяжність газопроводу низького тиску під реконструкцію, який буде розташований під землею, становить 1,98 кілометра. Відзначається, що проект планування території лінійного об'єкта розробляється з метою здійснення реконструкції існуючого газопроводу для підвищення надійності та безпеки газопостачання споживачів.

За останні кілька років в Москві реконструювали всі шість системоутворюючих ГРП Москви, через які в місто надходять основні обсяги газу з магістральних газопроводів "Газпрому". Загальна протяжність газових мереж, що забезпечують постачання газом споживачів Москви, становить 10,9 кілометра - це Мосгаз, Мособлгаз та Кільцевої газопровід Москви.

За словами Сергія Собяніна, в столиці також продовжиться плановий ремонт газових мереж, будуть реалізовані багато інших заходів, які дозволять зробити газопостачання в Москві ще більш надійним і ефективним.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online