Автовокзал "Північні ворота" прийме міжміські рейси в перші місяці 2019 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви

Автовокзал "Північні ворота" почне приймати міжміські і міжнародні рейси з лютого-березня 2019 року. Про це сказав Сергій Собянін під час огляду будівництва транспортно-пересадочного вузла (ТПУ) "Ховріно". Автовокзал входить до складу ТПУ.

"Сьогодні ми відкриваємо не тільки вокзал для міських перевезень, але і міжміський автовокзал, який запрацює в лютому-березні цього року. Тут буде пересадка на міжміські автобуси, які йдуть в північному, північно-східному, північно-західному напрямку, в тому числі і до Фінляндії, Санкт-Петербург і так далі ", - повідомив мер Москви.

Автовокзал візьме на себе значну частину пасажиропотоку з міст Підмосков'я - Химки, Долгопрудний, з Шереметьєво. Тут також будуть робити зупинки автобуси, які йдуть в найближчі райони Москви - Ховріно, Західне Дегуніно, Лівобережний.

Будівництво автовокзалу "Північні ворота" вже завершилося. Він знаходиться в чотириповерховій будівлі площею 9600 квадратних метрів прямо над північним вестибюлем метро "Ховріно".

У автовокзалі облаштовано вісім перонів посадки і чотири перону висадки пасажирів міжміських рейсів. Також тут є перони для посадки і висадки пасажирів приміських та міських автобусів у метро, ​​площинна перехоплюють паркування на 100 машиномісць, майданчик для стоянки міжрейсова автобусів.

Кожен день з "Північних воріт" будуть відправлятися 130 рейсів, 2800 пасажирів за 22 міжрегіональних і 12 міжнародними маршрутами. До 2023 року його пасажиропотік збільшиться до 3700 чоловік.

Раніше 28 грудня мер Москви відкрив пішохідний перехід через Жовтневу залізницю на півночі столиці. Перехід довжиною близько 500-600 метрів, він проходить під Північно-Східної хордою і над залізничними коліями. Перехід дозволить жителям Західного Дегуніна економити до 40 хвилин в день.

Незабаром відкриється залізнична платформа "Ховріно-2" . Будівництво ТПУ "Ховріно" почалося в 2017 році після відкриття однойменної станції метро . Його повністю побудують в 2020 році. Вузол прийме на себе основний потік пасажирів, які прямують наземним громадським транспортом в аеропорт Шереметьєво і назад, шлях від метро до аеропорту завдяки цьому скоротиться на три кілометри. Також на ТПУ відкриють перехоплює паркування для машин, що їдуть по трасі "Москва - Санкт-Петербург".

Пішохідний міст зв'яже Ховріно і Західне Дегуніно

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online