Заперечення на позовну заяву

  1. Залишилися питання? Пишіть або телефонуйте.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Такий документ, як заперечення на позовну заяву, має на меті реалізацію відповідачем свого права на захист Такий документ, як заперечення на позовну заяву, має на меті реалізацію відповідачем свого права на захист. Всім відомо, що позивач, подаючи позов до суду, прагне довести вину відповідача по конкретному епізоду в порушенні суб'єктивного права. Природно, що відповідач буде доводити невинність (процесуальну непричетність) у справі за допомогою процесуально-правових або матеріально-правових заперечень.

По суті, заперечення на позовну заяву про стягнення боргу - це спростування заявлених позивачем вимог або заперечення правомірності як такого судового процесу відповідачем. Такий документ має матеріально-праву основу. Відповідно до законодавства заперечення називається відкликанням на позов. Його направляє (надає) відповідач Арбітражному суду одночасно з документами, що підтверджують його заперечення проти висунутих позивачем вимог. Вважається, що такий документ скласти набагато складніше, ніж сам позов. Відповідачу доводиться захищатися, доводити неправомірність вимог позивача. Це складніше, ніж виступати обвинувачем. Враховуйте, що емоційних висловлювань та голослівних тверджень суд до уваги не приймає. Він готовий розглядати тільки конкретні факти, а також докази і посилання на законодавчі норми матеріального (в даному випадку) характеру.

Написати грамотне заперечення не представляється можливим без допомоги кваліфікованого юриста . Від такого документа багато в чому залежить результат судового розгляду. При складанні відзиву на позов важливо дотримати основні вимоги законодавства. В обов'язковому порядку в документі вказується:

  • Найменування, місце проживання та місцезнаходження сторін: відповідача та позивача. Якщо першим є фізична особа, то вказується його місце проживання, дата народження, місце роботи на даний момент. У разі, коли відповідач працює, як індивідуальний підприємець, обов'язково внести в відгук на позов дату і місце його державної реєстрації.
  • Далі вказуються конкретні заперечення проти позову. Вони повинні бути тільки по суті вимог, заявлених позивачем. Обов'язкове посилання на закони, інші нормативні акти, які підтверджують позицію відповідача в даному процесі щодо стягнення боргу . В запереченні вказуються всі докази, якими обґрунтовується ця позиція.
  • Також обов'язковий перелік доданих до відкликання додаткових документів.
  • Вкажіть необхідні для своєчасного і правильного розгляду справи номера телефонів, факсів, контакти електронної пошти, інші відомості. Практика показує, що бувають випадки, коли до відповідача просто (з якихось причин) не дійшла інформація про призначення до розгляду справи. Для того, щоб не пропустити такого важливого заходу, вказуються всі контакти, за якими зі стороною процесу можна зв'язатися.

Відправляється заперечення до суду, а також всім бере участь у справі. Зробити це краще завчасно. Але насправді певних тимчасових норм у законодавстві не прописано. Якщо вам необхідно затягнути процес, можете надати відгук на позов прямо в суд в день засідання. Швидше за все, воно буде відкладено суддею на певний час.

При оформленні заперечення на позов існує безліч нюансів. Зверніться для написання заперечення до кваліфікованих юристів. Вартість кожного документа може відрізнятися досить значно. Вона залежить від багатьох чинників. Наша компанія пропонує відгуки на позов від 4000 руб. Більш докладно про даному документі ви зможете дізнатися, зв'язавшись з нами будь-яким зручним способом.

Залишилися питання? Пишіть або телефонуйте.

[Contact-form-7 404 "Not Found"]

Залишилися питання?
Залишилися питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online