Стягнення заробітної плати з роботодавця, стягнення зарплати через суд в Москві, Санкт Петербурзі і Краснодарі!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У наш час невиплата заробітної плати стала досить частим явищем, присутнім у багатьох сферах діяльності. Затримки, пов'язані з відсутністю прибутку, відмова за невиконання зобов'язань, відстрочка через непередбачених витрат компанії або підприємства, звичайне ігнорування з боку керівництва, а також безліч інших обґрунтованих і необґрунтованих аргументів можуть стати причиною обурення трудящих або службовців, чиї права і можливості обмежуються в зв'язку з відсутністю суми, на яку вони розраховували. ЧОП Легіс пропонує свої послуги зі стягнення заробітної плати з роботодавців в Москві, Санкт-Петербурзі і Краснодарі. Ми забезпечуємо максимальну надійність такого сервісу при створенні оптимальних умов співпраці. Розглянемо, які методи стягнення зарплати через суд і в досудовому порядку практикують наші співробітники, і яку вигоду гарантує Вам вибір саме нашої компанії.

Замовити послугу Замовити послугу

Існує два офіційно визнаних способу стягнення заробітної плати через суд. Вони відрізняються між собою за походженням заборгованості, і наші колектори готові успішно вирішити поставлене завдання по кожному з цих варіантів. Першим з них є стягнення боргу по заробітній платі, яка вже нарахована роботодавцем, але не виплачена в призначені терміни з яких-небудь причин. Цей випадок вважається найпростішим для його позитивного вирішення, так як в розпорядженні колекторів уже є всі необхідні квитанції і розрахункові листи.

Другий варіант стосується тих ситуацій, коли зарплата не нарахована роботодавцем, а працівник звільняється з даного місця роботи. Тут, згідно із законодавством, компанія, організація або підприємство зобов'язані виплатити суму середнього заробітку за весь період затримки. Однак якщо у співробітника виникають претензії, пов'язані з розміром такої суми, він має право вимагати більшого. Природно, для вирішення такого питання будуть потрібні вагомі доводи, і наші консультанти готові надати допомогу по стягненню недоотриманої заробітної плати.

В обох випадках, зазначених вище, стягнення зарплати на увазі розгляд справи в суді. Навіть незважаючи на той факт, що будь-які судові витрати покриваються стороною, що програла, такі варіанти вирішення проблеми супроводжуються витратами часу і психологічними навантаженнями. Тому співробітники компанії Легіс, і це є одним з головних переваг наших охоронних послуг , Прагнуть стягнути зарплату з роботодавців в досудовому порядку.

Використовуючи солідний досвід роботи з вирішення таких завдань, а також вміння знаходити правильний підхід, в залежності від психотипу людей, ми закриваємо більшість таких справ без звернення до судових інстанцій. При цьому, як уже зазначалося, всі дії наших колекторів по стягненню невиплаченої заробітної плати виконуються виключно в рамках закону. Вони засновані на принципах переконання боржника в його порушенні правових норм і в перевагах вирішення проблеми без судового розгляду.

Написати повідомлення Написати повідомлення

Сервіс компанії Легіс по стягненню заборгованості по зарплаті з роботодавця забезпечує максимально комфортні умови для всіх наших клієнтів. Для того щоб питання було вирішене максимально швидко і ефективно, Вам потрібно просто залишити свій контактний номер телефону на нашому сайті. У встановлений час співробітник компанії зв'яжеться з Вами і обговорить всі наступні дії. Для вивчення документів і обставин справи потрібно особистий візит в наш офіс або зустріч з представником ЧОП Легіс в Москві, Санкт-Петербурзі або Краснодарі.

Після уточнення деталей ми розробляємо програму дій, узгоджуємо її з Вами і підписуємо договір. У ньому вказується ціна послуг з повернення заробітної плати, яка після підписання залишиться незмінною при будь-яких обставинах. Далі співробітники компанії приступають до вирішення питання. Зверніть увагу, що розрахунок за надану послугу здійснюється тільки після визнання роботодавцем боргу і погашення заборгованості.

Пропозиція компанії Легіс стягнути зарплату з роботодавця відкриває перед Вами цілий ряд важливих і вигідних перспектив. Крім того, що ми беремо оплату тільки за виконану роботу, наші співробітники забезпечують для Вас повну конфіденційність і виявляють персональний підхід у виборі методів вирішення проблеми. Крім того, ми пропонуємо цілком прийнятні розцінки на стягнення заборгованості по зарплаті, доступні для більшості жителів Москви, Санкт-Петербурга і Краснодара.

Замовити зворотній дзвінок Замовити зворотній дзвінок

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online