Стягнення боргу по розписці, стягнення грошових коштів по розписці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Група компаній Легіс пропонує професійну допомогу колекторів в поверненні боргів по розписці в Москві, СПб і Краснодарі. Грунтуючись на багаторічному досвіді та високому рівні кваліфікації співробітників, ми досягаємо максимального результату у вирішенні таких питань. При цьому на відміну від багатьох конкурентів, наші фахівці застосовують виключно легальні способи стягнення боргів по розписці, ні в якому разі не переступаючи рамки закону. Про те, як саме реалізуються такі завдання, що необхідно враховувати при передачі коштів в борг під розписку, а також про переваги нашої послуги зі стягнення таких коштів піде мова далі.

Замовити послугу Замовити послугу

Виконуючи замовлення самої різної складності по стягненню боргів по розписці в Москві, Санкт-Петербурзі і Краснодарі протягом більше двох десятиліть, фахівці компанії Легіс, накопичили цілком солідний досвід, що дозволяє розв'язувати самі "заплутані" справи такого роду. Проте, для того щоб процедура повернення доставила Вам якомога менше клопоту і зажадала мінімальних витрат на послуги колекторів, рекомендується складати боргові розписки в суворій відповідності до встановлених законом вимог. Тільки в цьому випадку документ буде розглядатися при судовому розгляді без додаткових витрат.

Отже, сучасні правові норми встановлюють такі вимоги до складання розписки, прийнятої судом до розгляду для стягнення боргів:

  • документ складається у двох примірниках з абсолютно ідентичним текстом;
  • при складанні розписки бажана присутність двох свідків із зазначенням цієї інформації в тексті (ініціали, паспортні дані);
  • текст розписки для стягнення боргу повинен бути написаний від руки без застосування друкуючих пристроїв і цифрових технологій (друкарська машинка, комп'ютер, принтер, ксерокс);
  • в документі обов'язково повинні бути вказані часу передачі і повернення коштів із зазначенням календарної дати цифрами, місяці прописом, а року повним чотиризначним числом;
  • текст розписки для стягнення боргу повинен містити детальну інформацію про позичальника і позикодавця (паспортні дані сторін, включаючи адреси фактичного проживання і реєстрації);
  • в документі повинна бути вказана точна сума боргу в числовому і буквеному значеннях (якщо позичальник зобов'язується повернути борг з відсотками або фіксованою надбавкою, ці нюанси також повинні бути чітко позначені);
  • розписка не буде вважатися дійсною при відсутності підписів обох сторін і розшифровок цих підписів.

Виконання цих нескладних вимог суттєво допоможе стягнути борг за розписці при виникненні будь-яких складнощів. Більш того, дотримання цих елементарних правил знизить Ваші витрати на оплату послуг з повернення грошового боргу і скоротить час, необхідний на вирішення такого завдання.

В кожному окремому випадку наші колектори намагаються підібрати оптимальні способи і методи стягнення боргу по борговій розписці. Тому перед тим як приступити до виконання завдання, ми ретельно вивчаємо всі обставини справи. При необхідності на цьому етапі підключаються послуги наших детективів, які допомагають колекторам, як в зборі інформації про боржника, так і в безпосередньому розшуку самого позичальника в разі його "раптового" зникнення.

Далі належить вжити всіх можливих заходів, що дозволяють повернути борг по розписці в досудовому порядку. Наші колектори переконують боржника в тому, що програш судового процесу тільки збільшить його загальну заборгованість, яку в будь-якому випадку доведеться погасити. У багатьох ситуаціях на цьому процедура повернення грошового боргу по розписці завершується. Саме на цій стадії нам вдалося вирішити переважна більшість звернень позикодавців.

Однак в тих випадках, коли позичальники категорично відмовляються від запропонованих їм взаємовигідних умов, ми переходимо до стадії стягнення боргу по розписці через суд. Тут наші юристи, що представляють інтереси позивачів, забезпечують практично стовідсоткову результативність. Слід підкреслити, що система, по якій компанія Легіс здійснює стягнення боргів за розписками в Краснодарі, Москві і СПб, робить наших співробітників максимально зацікавленими в результатах своєї роботи. Справа в тому, що розрахунок із замовником проводиться тільки по завершенню робіт, причому ми беремо оплату виключно в разі позитивного вирішення питання.

Написати повідомлення Написати повідомлення

Обгрунтованість витрат на послуги нашої компанії щодо справляння боргів за розписками доповнюється ще кількома важливими перевагами сервісу. Колектори ЧОП Легіс проводять всі роботи з максимальним дотриманням конфіденційності, що важливо для репутації багатьох клієнтів і боржників. Крім того, ми забезпечуємо прозорість сервісу по стягненню заборгованості по розписці. Це означає, що ціна та інші умови, встановлені при підписанні договору, залишаються незмінними.

Замовити зворотній дзвінок Замовити зворотній дзвінок

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online