Дом-2, новини і чутки: Влад Кадоні розповів про свою дівчину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16:44, 26.11.2016

Влад Кадоні прочинив завісу таємниці над своїм особистим життя. Так, наприклад, з'ясувалося, що ведучий « Дому-2 »Пише роман і відкрив бізнес. Причому на публікацію твору він не особливо сподівається, а бізнес (бутик елітного парфуму) затіяв не заради прибутку. Крім того, розповів Влад і про свою дівчину. Правда імені своєї обраниці він так і не назвав, але, судячи з усього, у пари все дуже серйозно: не так давно Кадоні подарував коханій таунхаус, як повідомляється на офіційному сайті шоу «Дом-2».

З будинком відбулася, щоправда, заплутана історія. За словами Влада, він взяв нерухомість в іпотеку, бажаючи зробити своїй коханій сюрприз. Тільки от коли вона дізналася про цей вчинок, відбулася серйозна розмова. Влад і його кохана все обговорили, зважили і вирішили, що Кадоні погарячкував. Тут же іпотеку Влад закрив, а ріелтор продав будинок.

Про свою обраницю і відносини з нею Влад Кадоні не сумнівається: якщо б їх союз відкрився, то, звичайно, суспільство відреагувало б позитивно. Проблема в тому, що, як жартує телеведучий, він і його кохана з різних компанія: «Ось в компаніях у нас почнуться труднощі. Та й який сенс? Мені не подобаються сучасні закони шоу-бізнесу, коли підтримують інтерес до себе плітками та інтригами ». Кадоні пропонує шанувальникам додумувати за нього все, що вони хочуть.

До речі, місяці два тому Влад проговорився в Instagram, що одного разу допоміг якомусь хлопцеві вибрати предмет особистої гігієни для його дівчини, так як сам не раз це робив для своєї. Тоді Кадоні повідомив у мікроблозі: «Чоловіча солідарність штовхнула на цей крок, але питання в іншому ... блін, мені здається ми вже непристойно близькі, дорога моя))) І крім радості, в моєму житті з'явилися зовсім дивні для мене знання))) От сиджу в машині і чманіє від свого життя) Чи не сердься, що я це написав ».

Влад Кадоні зі своєю близькою подругою Наталею Варвіній Влад Кадоні зі своєю близькою подругою Наталею Варвіній

Читайте також:

Влад Кадоні став ведучим ранкового шоу на каналі НТВ

У «Дом-2» з'явиться чаклун Влад Кадоні

Та й який сенс?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online