Чому в комп'ютері гасне або вимикається монітор

  1. Після закінчення певного часу роботи монітор гасне і вимикається
  2. Монітор постійно гасне в іграх
  3. Після включення комп'ютера монітор запускається
  4. Монітор при завантаженні вимикається або гасне через пошкоджені компоненти
  5. Віруси і шкідливі програми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Існують різні фактори, з - за яких екран жк монітора вимикається сам по собі або гасне, і вони відносяться до всіх, а не тільки, наприклад, до lg, benq, сумісного, asus або acer.

Це може відбуватися під час гри, відразу при включенні, через секунду, через кілька секунд, постійно або періодично.

При цьому монітор може стати пустим, а системник працювати далі (чути шум, горять індикатори), іншими словами сам комп'ютер не вимикається.

Перш за все, вам слід знати, що в більшості випадків, монітор вимикається або гасне через апаратних компонентів.


З цієї причини, більшість рішень, стикається з проблемами, породженими компонентами, які прямо чи опосередковано впливають на правильну роботу монітора.

Дуже важливо, перед застосуванням інструкцій нижче, щоб переглянути документи і комп'ютер, чи не залишився на нього гарантійний термін.

Якщо гарантія є, а ви хочете, за своєю власною волею її порушити, то добре подумайте чи варто це робити.

ВАЖЛИВО: автор цієї статті не несе відповідальності за збитки будь-якого роду, спричинений прямо чи непрямо шляхом реалізації на практиці інструкцій, розміщених нижче.

Після закінчення певного часу роботи монітор гасне і вимикається

Якщо є пил, її потрібно видалити. Для цього можна використовувати стиснене повітря, або навіть пилосос, тільки з ним обережно.

Визначте виробника відеокарти, скачайте драйвер для вашої операційної системи, встановіть його і перезавантажте комп'ютер Визначте виробника відеокарти, скачайте драйвер для вашої операційної системи, встановіть його і перезавантажте комп'ютер.

Якщо операційна система не підтримує відеокарту, єдине рішення замінити її сумісною.

Монітор постійно гасне в іграх

Тут особливо описувати причини нічого. Краще просто пояснити процес. Якщо монітор мимовільно гасне в іграх, то це пряма вказівка ​​на слабку відеокарту.

Найбільше навантаження створюють гри, а за їх роботу багато в чому відповідає відеокарта, яка посилає сигнали на монітор, а він перетворює їх в зображення.


Якщо відеокарта не витримує навантаження, то щоб не вийти повністю з ладу, датчик відключає її, в результаті виходить темний екран або монітор просто гасне.

Що можна зробити? Перевірити температуру під час гри, наприклад, ось цією програмою. Іноді вихід тільки один - замінити відеокарту на більш потужну.

Можна ще драйвер оновити, якщо вийшла новіша версія. Опис вище це звичайно не кінцевий вердикт - причини можуть бути і інші.

Після включення комп'ютера монітор запускається

Гасне періодично монітор через перегрів компонента

Ця проблема виникає частіше за все тому, що вентилятор комп'ютера періодично не проходить процесу очищення.


Пил і накопичені ворсинки на лопатях вентилятора, решітці і компонентах протягом довгого часу, не дозволяють отримувати системного блоку відповідну вентиляцію.

При таких обставинах, комп'ютер вимикається, щоб запобігти можливим пошкодження, викликані впливом високих температур При таких обставинах, комп'ютер вимикається, щоб запобігти можливим пошкодження, викликані впливом високих температур.

З цієї причини рекомендується перевірити, що все в порядку, і всі існуючі комп'ютерні вентилятори працюють нормально.

Монітор при завантаженні вимикається або гасне через пошкоджені компоненти

Коли компонент комп'ютера виходить з ладу, його змінюють. Це здається логічним, але в багатьох випадках при цьому не враховується потужність джерела живлення.

Дуже важливо, щоб харчування було досить. Заміна комп'ютерного компонента це не заміна електричної лампочки!

Недостатній запас харчування призведе до раптового вимикання комп'ютера або буде гаснути монітор.

При заміні відеокарти, жорсткого диска або будь-якого іншого компонента, ви повинні переконається, що існуючий джерело здатний запропонувати достатні потреби харчування.

В іншому випадку, заміна одного компонента на інший, та ще більш потужний може привести появи проблем.

Віруси і шкідливі програми

Ви, напевно, запитуєте себе: «Чому цей монітор гасне і вимикається?!? Там немає пилу на вентиляторах, я нічого не міняв ... У мене є кращий антивірус, який друг дав мені два роки тому. Що це за гидота така ...? !? ».

Як не дивно, але віруси цілком можуть стати причиною, того, що гасне екран монітора. Якщо ваш антивірус безкоштовний, то ви повинні знати, що все безкоштовні надають тільки базовий захист.

Повірте, ніхто не буде безкоштовно щогодини оновлювати базу вашого антивіруса. Щоб вам хто не казав, таких чеснот немає.

Я жодним разі не закликаю вас перейти на платну антивірусну програму. Який би вона не була супер-пупер, віруси самотнього може пропустити.


Хакери завжди на крок попереду. Якщо говорити більш конкретно, то вам потрібно просканувати свій комп'ютер принаймні двома антивірусними програмами, створеними різними виробниками.

Я рекомендую дві безкоштовні і лікуючі утиліти - доктор веб і AVZ. Вони не будуть конфліктувати з антивірусом, який у вас встановлений зараз. Його не потрібно ні видаляти, ні відключати.

Якщо ви все перевірили (як описано вище), але нічого не допомогло, тоді залишається єдине доступне рішення: звернутися в службу, уповноважену виробником або задати питання тут в коментарях з докладним описом суті проблеми. Успіхів.

Що можна зробити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online