Про програму

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Програма «Кахель» пропонується до використання в салонах-магазинах з продажу керамічної плитки. Крім цього, вона буде корисна і тим, хто виконує оздоблювальні роботи, пов'язані з облицюванням керамічною плиткою, дизайнерам, а так же, всім бажаючим самостійно оновити інтер'єр свого будинку.

Як визначитися з версією →

Інтуїтивно зрозуміла, з простою навігацією, відмінним сервісом, що не викликає труднощі навіть у новачка, програма «Кахель» допоможе оперативно створити тривимірний макет за реальними розмірами, з усіма віконними, дверними, сантехнічними та іншими «деталями», візуально оцінити попередній дизайн-проект приміщення і в разі необхідності внести відповідні зміни.

Програма «Кахель» пропонується до використання в салонах-магазинах з продажу керамічної плитки

Крім якісної 3D-візуалізації, програма «Кахель» виконає розрахунок матеріалів, виходячи з розмірів ремонтується приміщення і налаштувань проекту. Ця функція допоможе найбільш точно спланувати витрати на матеріали.

Користувачі програми «Кахель» можуть самостійно додати в довідник матеріалів необхідну керамічну плитку (шпалери, лінолеум та інші покриття) або ж скористатися доступом до розділу Колекцій. У даному розділі представлені колекції керамічної плитки, сантехніки, меблів і т.д. більшості світових фірм-виробників. Дані колекції плитки щодня поповнюються. Більш того, можлива підготовка відсутніх колекцій плиток під замовлення. При покупці програми версії PROF у користувача не виникне проблем з додаванням плитки в програму.

* - Реєстрація доступу в розділ «Колекції» - доступ до розділу сайту « колекції », Де користувач може завантажити необхідні для роботи в програмі колекції плитки, 3D-об'єкти, розкладки і т.д. При покупці першого робочого місця будь-якої версії PROF, послуга безкоштовна на термін до 1 року. Після закінчення, користувач версій PROF дану послугу може продовжити. При придбанні апгрейдів версій або додаткових робочих місць, послуга доступу до колекції не продовжується.

Нерідко до нас звертаються з проханням порадити оптимальну для використання версію програми.

Для початку, не зайвим буде ознайомитися з таблицею « порівняння версій », Щоб переконатися в наявності необхідного для роботи функціоналу.

версія « HOME »Рекомендується для приватного використання. Наприклад, якщо Ви збираєтеся зробити обробку в приміщеннях з використанням керамічної плитки або іншими покриттями (лінолеум, шпалери, ламінат тощо) і вирішили обійтися без допомоги професійних дизайнерів, програма Tile3D версії «HOME» цілком для цього підійде. Термін дії ліцензії даної версії - 1 місяць. Послуга доступу до розділу « колекції »Для користувачів версії« HOME »відсутня. Введення плитки в довідники програми HOME здійснюється користувачем самостійно.

При виникненні питань щодо пошуку тієї чи іншої колекції плитки, зверніться за допомогою в службу підтримки на [email protected] - ми зможемо надати до 3-х колекцій плитки безкоштовно. 3D-моделі Ви зможете завантажити в розділі « вільне скачування ».

версія « PROF »Рекомендується для використання в салонах з продажу керамічної плитки, магазинах оздоблювальних матеріалів, фахівцям зайнятих на обробних роботах з укладання плитки для внутрішніх інтер'єрів і т.д. Функціонал даної версії програми не обмежений. У вартість Першого робочого місця програми входить послуга доступу до розділу « колекції »Терміном на один рік. Дану послугу (Реєстрація доступу в розділ «Колекції»), при необхідності можна продовжити, виписавши рахунок в розділі « придбати »І сплативши його. Додаткові робочі місця (ліцензії) надаються користувачеві за половину вартості програми.

Пробна версія програми допоможе повнофункціонально ознайомиться з інструментом версії PROF протягом 30 днів і при покупці Першого робочого місця версії PROF або PROF + RENDER гарантовано отримати одноразову знижку в розмірі вартості пробної версії.

У версії « PROF + RENDER »На додаток до всього функціоналу версії« PROF »є можливість отримати високоякісне фотореалістичне зображення сцени проекту . Якщо Ви розумієте, що клієнту (замовнику) буде важливо в підсумку побачити красиву «натуральну» картинку проекту - має сенс придбати саме цю версію програми.

Думка наших користувачів програми версії PROF + RENDER таке, що саме якісна візуалізація часом є вирішальним фактором для клієнта у виборі того чи іншого салону плитки.

Нижче ви можете порівняти візуалізацію проекту в версії PROF і зображення цього ж проекту, оброблене зовнішнім рендером в версії PROF + RENDER. Версія з рендером, також, дає можливість отримати « 3D панораму »Для перегляду на екрані або в 3D окулярах.

Ліцензійна угода →

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online