39-річний Вітас кардинально змінив імідж

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15:59, 05.09.2018

співак Вітас продовжує серію своїх трансформацій. Минулого тижня 39-річний артист вперше за довгий час випустив нову пісню , Стиль якої кардинально відрізняється від того, що він робив раніше. А напередодні Вітас продемонстрував свій новий імідж. Виконавець оновив стрижку і пофарбував волосся в білий колір.

Кадрами свого нового образу співак поділився в Instagram. Зміни артист прокоментував коротко: «2018». Інтернет-користувачі прийшли в захват від оновленого Вітаса і обсипали його компліментами. «Ти крутий, мужик! »,« Клас. В аш новий образ просто супер! »,« Класний імідж », - пишуть шанувальники.

»,« Класний імідж », - пишуть шанувальники

39-річний Вітас кардинально змінив імідж

39-річний Вітас кардинально змінив імідж

Співак пофарбував волосся в білий колір

Нагадаємо, що тріумфальний поява Віталія Грачова (справжнє ім'я Вітаса. - Прим. Ред.) На сцені почалося з епатуючій публіку пісні «Опера №2». Зміст композиції було вкрай простим, основний упор робився на приспів без слів, в якому Вітас брав надзвичайно високі для чоловіка ноти. За час своєї творчої діяльності починаючи з 2000 року Вітас випустив 15 альбомів і 2 сингли. На його пісні було знято близько 20 відеокліпів.

Останнім часом Вітас все частіше виявляється замішаний в скандальних історіях. Так, минулої весни громадськість бурхливо обговорювала арешт 39-річного виконавця. Інцидент стався в кінці березня в будинку артиста в районі Рублево-Успенського шосе в Одинцовському районі Підмосков'я. Співак випустив в повітря 16 патронів. Сусіди, почувши постріли, викликали поліцію, яка вилучила у виконавця зброю. В ділянці Вітас заявив, що стріляв по воронам. тоді йому приписали дрібне хуліганство і оштрафували на 500 рублів. Однак прокуратура скасувала це рішення і домоглася посилення покарання: співака заарештували на сім діб . До слова, суддя, який виносив вирок, не впізнав розжирілого співака, коли той з'явився в залі .

До слова, суддя, який виносив вирок, не впізнав   розжирілого співака, коли той з'явився в залі

Вітас

Читайте також:

39-річний Вітас вперше за довгий час випустив новий кліп

Розжирілого Вітаса не впізнав суддя, який відправив співака на 7 діб за ґрати

Вітаса заарештували на сім діб за стрілянину на Рубльовці

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online