Windows Movie Maker: завантажити російською для Windows 7

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Редактор відео, розроблений Microsoft, входив в «стандартний пакет» програм Windows до Vist`и. Це програма Windows Movie Maker. На жаль, даний софт давно вийшов з «стартового» пакета ОС, але не з ужитку - він навіть і не думає втрачати популярність серед звичайних користувачів, а скачати Windows Movie Maker російською можна з нашого сайту безкоштовно.

скачати Windows Movie Maker російською

Його ще використовують тому, що Microsoft зміг зробити простий, як ніякий інший, зрозумілий кожному відео-редактор . У ньому немає ніяких спеціалізованих кодеків, ніякого додаткового ПЗ - одна цілісна програма. Буквально в пару кроків будь-хто може створити справжнє відео, з монтажем, заставками, підписами, навіть ефектами - і при цьому, навіть якщо у вас виникнуть питання, вам завжди допоможе проста і зрозуміла довідка, доступна на багатьох мовах, в тому числі і на російській . І, нарешті, він абсолютно free, а це означає тільки одне - завантажити його безкоштовно можна абсолютно вільно, не піклуючись про порушення авторських прав.

Створене відео ви без проблем перенесете на DV-камеру або збережіть на диску в WMV-форматі - всі засоби є штатними для Windows, що не може не радувати - нічого, крім інсталяційний файл програми, вам не знадобиться.


Однак, варто пам'ятати, що Movie Maker розроблений тільки для аматорського складу відео-монтажників - професіонали не знайдуть в ньому функції, потрібні для повсякденного використання, роботи.

Але, незважаючи на цей недолік, ніхто ще не скаржився, а з поставленим перед цим редактором проблемою - відсутністю простий програми для створення напівпрофесійного відео - він впорався на заслужену десятку, зайнявши нішу в списку корисний програм рядового користувача.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online