Алмати відвідав театр Юрія Васильєва з виставою "Вероніка вирішує померти"

Фото - cityspb.ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Алмати приїхала трупа російського театру Юрія Васильєва з гучною спектаклем "Вероніка вирішує померти" за романом Пауло Коельо.

У постановці задіяні і сам режисер, який зіграв доктора, а також зірки російського кінематографа Тетяна Лютаєва і її дочка Агнія Дітковскіте, пише газета "Експрес-К" .

Театр Васильєва став першим російським колективом, якому довірено інсценувати твір відомого бразильського письменника.

Одного вечора Вероніка вирішує остаточно звести рахунки з життям. Приймає велику дозу снодійного, але замість того світла потрапляє в психіатричну клініку. Її лікуючий лікар констатує, що, незважаючи на чудесний порятунок, жити Вероніці залишилося не більше тижня. За ці кілька днів дівчина випробує весь спектр емоцій, навчиться відстоювати свою позицію, знайде любов і зрозуміє, що, нарешті, оцінила самий безцінний дар небес - людське життя.

Повністю проілюструвати роман досить складно, проте, Юрій Васильєв зумів зберегти філософський меседж, закладений в основі твору Коельо. Постановка виграє завдяки виписаним діалогам, які можна розтягувати на цітати.Над перетворенням роману в п'єсу працювала драматург Ольга Погодіна-Кузьміна, яку ми буквально закохали в Коельо, - розповідає Юрій Васильєв. - Проблема суїциду серед підлітків і молоді - головний бич наших країн, тому постановка зроблена на злобу дня.

Сподіваюся, вона змусить задуматися людей, які дбають відправитися на той світ. Вистава з чудовою сценографією, що належить Георгію Хилькевичу, поставили за два місяці. До речі, на прем'єру був запрошений сам Пауло Коельо. Але він не зміг приїхати, оскільки зараз працює над книгою про Росію. Крім Алмати, театр Юрія Васильєва вже об'їздив вісім міст: Казань, Новосибірськ, Омськ, Томськ, Барнаул та інші.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online