У Великобританії попередили про припинення вільного в'їзду громадян ЄС після Brexit

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

6:03 01 серпня 2017 світ

1 983

1 983

Ілюстрація / REUTERS

Офіційний представник прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей спростував можливість тимчасового збереження права вільного в'їзду найманих працівників з країн ЄС після Brexit, пише dw.com .

"Свобода пересування громадян (між Великою Британією та іншими країнами ЄС - Ред.) Завершиться в березні 2019 року", - заявив представник глави кабінету в понеділок, 31 липня.

Читайте також Шотландія просить захистити виробництво віскі після "Брексил"

Після виходу Сполученого Королівства з Євросоюзу будуть діяти нові правила та нова реєстраційна система для іммігрантів з країн ЄС, пояснили в Лондоні. У той же час "це не виключає можливість перехідного рішення в будь-якому вигляді на час після Brexit", відзначили на Даунінг-стріт у відповідь на запит агентства dpa.

На території ЄС діє свобода переміщень робочої сили, що припускає право вільного пересування і проживання найманих працівників в рамках Євросоюзу. 22 червня Тереза ​​Мей заявила, що всі громадяни ЄС, які мають право на перебування у Великобританії на момент Brexit, збережуть це право.

Як повідомляв УНІАН, раніше міністр імміграції Британії Брендон Льюїс заявив, що свобода пересування між Великобританією і Європейським Союзом для європейців, які працюють в Британії, а також для британців, які їдуть на роботу в Європу, буде обмежена, коли Великобританія вийде зі складу ЄС.

Нагадаємо, 23 червня 2016 року у референдумі в Великобританії перемогли прихильники виходу країни з Європейського Союзу. За таке рішення проголосували 52% громадян, проти - 48%. У Шотландії під час референдуму 62% населення проголосувало проти виходу з ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online