Людина-одинак: Катерина Варнава зізналася, чому не узаконить шлюб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ток-шоу «П'ятниця з Регіною» Варнава відверто відповіла на запитання про особисте життя.

На ток-шоу «П'ятниця з Регіною» Варнава відверто відповіла на запитання про особисте життя

На питання Регіни Тодоренко про те, чому вона не узаконить свій фактичний шлюб з танцюристом Костянтином Мякіньковим, зірка Comedy Woman зізналася, що «час ще не настав». Проте, пара іноді обговорює це питання між собою і приходить до єдиної думки, що рано чи пізно це станеться. Варнава розповіла, що вона постійно відкриває в характері свого бойфренда риси батька, який по її запевненням, є для неї чоловічим еталоном. Справжній чоловік повинен бути спокійним, впевненим і небагатослівним, вважає Катерина.

Він повинен зрідка потурати примхам улюбленої жінки, балувати її і вникати в її внутрішній світ. Незважаючи на це, Катерина каже, що по натурі вона - людина-одинак. Їй просто необхідно хоча б дві години на день побути наодинці з власними думками. А якщо поруч знаходиться людина, яка розуміє це, то саме такий стан вона називає щастям.


Дмитро Брокгауз

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online