Що відбувається з Nissan X-Trail за 10 років: Стан кросовера «з досвідом» показав власник

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За 10 років експлуатації легендарного «японця», власник залишився в повному захваті від надійності і довговічності Nissan X-Trail.

За 10 років експлуатації легендарного «японця», власник залишився в повному захваті від надійності і довговічності Nissan X-Trail

В огляді представлений кросовер 2008 року випуску. На подив обзорщіка, за 10 років на кузові машини не з'явилося відколів або тріщин. Що примітно, автомобіль жодного разу не перефарбовувався, ЛКП - рідне: «Пару жучків бачу буквально, і все, ніяких проблем більше!». Єдиний недолік по кузову, властивий всім «Ікстрейл» - кришка багажника. Вона досить швидко починає «цвісти» і водій серйозно думає над тим, щоб в черговий раз її перефарбувати.

Фари - рідні, які не поплавилися і не помутніли. Хіба що задній ліхтар чомусь розбився і протікає в салон, але власник не хоче витрачати 12 000 рублів на заміну штатної деталі. Задній бампер не раз відривався, через величезну свеса він чіпляє всякі корчі, однак при цьому зазори ні краплі не змінилися, не відрізниш від нових. З двигуном за 10 років і 186 тисяч пробігу не сталося нічого незвичайного - нічого з ним не робили, ніхто в нього не лазив: «Масла не їсть, абсолютно сухий, живий. Жваво набирає, плавно гальмує - по відчуттях, нічим не гірше моєї нової Hyundai Santa Fe! ».

Нарешті, водій порушив одну з найбільш хвилюючих тем - варіатор Nissan X-Trail. Саме на його позашляховику з трансмісією проблем не виникало, проте він розповів про ситуації, в яких його знайомі скаржилися на те, що варіатор раптово переставав працювати так, як вони звикли, і їм доводилося заново переучуватися або відправлятися в сервіс. В цілому обзорщік зазначив, що стан Nissan X-Trail, як і будь-який інший машини, в першу чергу залежить від експлуатації і самого водія: «ушатанние можна будь-який автомобіль, іноді дивишся на вторинку - а там максимально роздовбані тачки стоять. Диву даєшся, як до такого стану можна довести машину! ».


Олексій Лопатин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online