Ремонт ванної та санвузла під ключ

  1. Ціни на ремонт ванної кімнати в Дніпропетровську.
  2. Орієнтовна вартість робіт по ремонту ванної кімнати, санвузли
  3. [Huge_it_gallery id = "2"]
  4. Потрібен недорогий ремонт ванній? Телефонуйте!
  5. Ремонт ванної починається з демонтажних робіт і виносу сміття, потім прокладаються нові труби і...
  6. Професійних, охайних майстрів. Адекватні ціни на ремонт ванної. Довгострокову гарантію на роботи....

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За період (з 2005 року) роботи сформувалася серйозна і гідна команда майстрів, якісно виконують ремонт ванни і санвузла в Дніпропетровську. Кожен професіонал "Строй Мастер" має спеціальне будівельну освіту і досвід перевірені часом. Виконають будь-яку вашу задачу, якісно і за кращою ціною. Пропонують свої послуги на ремонт ванної кімнати в Дніпропетровську і області за кращими цінами і високій якості.

Замовте ремонт з сайту «СтройМастер» і він пройде для вас дуже швидко і комфортно.

Ціни на ремонт ванної кімнати в Дніпропетровську.

Пропонуємо Вам приблизну вартість ремонту у ванній. Ціни вказані 2016р. без урахування вартості матеріалів. Вартість робіт може змінюватися, це пов'язано з вашими побажаннями і запитами. Вартість робіт на ремонт ванної кімнати залежить від потреб клієнта і складності робіт. З огляду на побажання клієнта і вибір матеріалу ціна на ремонт під ключ обходиться 12000 - 17000 грн

Орієнтовна вартість робіт по ремонту ванної кімнати, санвузли

№ Найменування робіт Ціна (грн.) 1 Ванна кімната розміром 150 см х 135 см і туалет 75 см х 110 см від 10000 2 Ремонт суміщеного санвузла розміром 150 см х 185см (в "хрущовці") від 10000 3 Ванні кімнати розміром 170 х170 см і туалет 85см х 110 см від 12000 4 Ремонт ванної розміром 180 см х 220см і туалет 100см х 1120см від 12 000 5 Ремонт ванної та санвузла з демонтажем бетонної сантехкабіни від 13 500 6 Ванна кімната, санвузол ексклюзив класу за запитом

[Huge_it_gallery id = "2"]

Скільки днів триватиме ремонт ванної під ключ?

На ремонт санвузла під ключ йде в середньому 2-4 тижні. З урахуванням демонтажу сантех. кабіни. Конкретніше скільки саме днів піде на ту чи іншу роботу ми зможемо сказати на місці.

Працює бригада з двох чоловік (більше людей тут просто не помістяться). На демонтаж всіх сантехприборів, старого кахлю, старого розведення і вивезення сміття піде 1-3 дні.

Ще 2-4 дня потрібно для прокладки нових трубопроводів. У більшості випадків ремонту ванної труби ховаються в стіну. Через це велика частина часу йде на штроблення стін. Після сантехнічних робіт, починається етап вирівнювання стін, щоб кахель ліг рівно. Ще 3 дня знадобиться на установку забірної арматури і фільтрів для води. Разом на всю розводку піде приблизно тиждень.

Тепер до роботи може приступати кафельщик. В середньому 3-4 дні він буде оштукатуривать і вирівнювати стіну, робити гідроізоляцію і лити стяжку. Одночасно з КАФЕЛЬЩИК працює електрик. На обробку ванної кімнати кахлем знадобиться 5-10 днів.

Підвісна стеля або обшивка пластиком будуть змонтовані за 1 день. Ще 1 день знадобиться для установки всієї сантехніки. Якщо потрібно ламати стіни сантехкабіни, на її демонтаж піде 1-2 дня, і ще 3-4 дні потрібно для зведення нових перегородок.

Разом на ці роботи піде від двох до трьох тижнів. А в цілому ремонт в санвузлі триває 2-4 тижні.

Зверніть увагу - Акція.

Якщо ви замовляєте ремонт від 50 квадратних метрів, дизайнер створить для вас унікальний проект - БЕЗКОШТОВНО

Подробиці за телефонами: 098 230-19-29, 095 141-13-13, 7362621

Потрібен недорогий ремонт ванній? Телефонуйте!

більше 1 більше 1   0 років працюємо для вас, набираючи досвід і навички в сфері ремонту квартир 0 років працюємо для вас, набираючи досвід і навички в сфері ремонту квартир. Головне завдання нашої команди - задовольнити всі побажання замовника, зробити якісний ремонт на довгі роки, щоб ви залишалися задоволені. Реалізуємо будь-які ідеї.
Якоїсь ремонт в квартирі, будь то ванна під ключ або ремонт кімнати, є серйозним моментом в житті людини. Визначитися з побажаннями і мати уявлення про результат ремонту ванної кімнати основне завдання клієнта, решту зробимо ми. Якщо ви расстерялась, у вас мало місця для втілення будь-яких ідей, ми із задоволенням допоможемо, адже наша команда зацікавлена ​​щоб вам було комфортно перебувати в санвузлі і ванною.

Ремонт ванної починається з демонтажних робіт і виносу сміття, потім прокладаються нові труби і електрика. Після того як закінчаться сантехнічні і електромонтажні роботи наші фахівці приступлять до підготовки стін, підлоги і стелі. Заключним етапом ремонту ванної кімнати або туалету є кладка кахлю і установка сантехприборів, після чого об'єкт здається.

Ми пропонуємо:

Професійних, охайних майстрів.
Адекватні ціни на ремонт ванної.
Довгострокову гарантію на роботи.
Укласти договір і докладний звіт.
Закупівлю і доставку матеріалів.
Короткі терміни і високу якість.

За період (з 2000року) роботи сформувалася серйозна і гідна команда майстрів, якісно виконують ремонт ванни і санвузла в Дніпропетровську. Кожен професіонал " Строй Мастер "Має спеціальне будівельну освіту і досвід перевірені часом. Чи виконають будь-яку вашу задачу, якісно і за кращою ціною. Пропонують свої послуги на ремонт ванної кімнати в Дніпропетровську і області за кращими цінами і високій якості.

[Huge_it_gallery id = "3"]

[Ratings]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online