кутові ванни

  1. Кутові ванни - критерії вибору Крім прямокутних і овальних ванн буває також кутова ванна. Такий...
  2. Купити кутову ванну в інтернет-магазині

Кутові ванни - критерії вибору

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Крім прямокутних і овальних ванн буває також кутова ванна Крім прямокутних і овальних ванн буває також кутова ванна. Такий тип ванн впишеться в санвузол будь-якої площі і інтер'єру. Вироби мають високі експлуатаційні характеристики. Їх легко встановлювати, що дозволить заощадити на виклик фахівця.

Перед тим, як купити кутову ванну, необхідно визначитися з її габаритами (стандартна довжина - 1,5 метра). У ванну такої довжини запросто поміститься двоє осіб. За рахунок незграбною форми обсяг ванни всередині значно обширніше, ніж в звичайних варіаціях.

Матеріали для кутовою ванною: основні переваги

  • Пластик. Пластикові ванни відрізняються співвідношенням ціни і якості. Їх, в основному, монтують в котеджах і на дачах.

  • Акрил. Незаперечні плюси виробів з акрилу полягають в демократичній вартості, простоті монтажу, малій вазі і т.д. При підборі акрилових ванн можна втілити в життя будь-яку дизайнерську задумку. Устаткування надзвичайно комфортне, оскільки воно враховує будову людського тіла. На поверхні кутовий типу акрилової ванни є виступи і опуклості, завдяки яким дуже зручно приймати водні процедури.

  • Метал Метал. Сталеві ванни прийнято вважати найбільш доступними. Термін їх служби складає в середньому від 10 до 12 років.

  • Чавун. Чавунні елементи сантехніки є найбільш довговічними. Їх зміцнені стінки справляються з великими навантаженнями і на протязі тривалого часу утримують тепло.

На додаток до меблів для ванної ми настійно рекомендуємо придбати комплектуючі для рушників. В наявності є різні сучасні кутові крани, міжреберні гачки, трійники, полки для рушників.

Купити кутову ванну в Україні слід з попереднім розрахунком форми і матеріалу.

Зовнішня сторона обладнання може бути розроблена з панелей з пластику, скла або стали. Подібний тип ванн можна обладнати гідро- і аеромасажем, вмонтувати галогенну підсвічування або встановити автоматичний злив води.

Якщо у вас невеликий санвузол - монтаж ванни можна буде зробити тільки в одному з кутів. При великій площі і наявності багаторівневого статі - цей предмет меблів найкраще встановити посередині і на підйомі.

Купити кутову ванну в інтернет-магазині

Придбати цей найважливіший сантехнічний елемент можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині зовсім недорого. У нас лояльні ціни при високому рівні обслуговування, виключно сертифікована оригінальна продукція. Зайшовши на офіційний сайт, ви побачите широкомасштабний асортиментний ряд продукції, яка відповідає всім європейським стандартам. Замовити кутову ванну можна з гарантованою доставкою по всій території України, включаючи Київ, Харків і Дніпропетровськ. Доставка здійснюється кур'єром по раніше вказаною адресою або поштовими службами міста. Звертайтеся до нас прямо зараз, будемо з нетерпінням чекати ваших дзвінків і оформлення заявок!

Copyright www.webdesigner-profi.de
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online