Уряд РФ збільшить зарплату бюджетникам на 4% в 2018 році

  1. Уряд Росії дало розпорядження збільшити зарплату бюджетникам на 4% з 1 січня 2018 року, повідомляє...

Уряд Росії дало розпорядження збільшити зарплату бюджетникам на 4% з 1 січня 2018 року, повідомляє 11 грудня «Коммерсант» з посиланням на документ.

Міністр фінансів Росії Антон Силуанов в кінці листопада заявив , Що в 2018 році прогнозується зростання реальних зарплат росіян на 4%. При цьому середнє зростання заробітних плат бюджетників, за його словами, буде від 15 до 20%.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як уточнює видання, останній раз зарплати держслужбовцям підвищували в жовтні 2013 року, тоді вони виросли на 5,5%.

Раніше уряд прийняв рішення виділити на підвищення зарплат федеральним працівникам освіти, охорони здоров'я і культури 5,1 мільярда рублів.

Реальні доходи росіян почали падати з 2013 року , Що відзначалося і в Забайкальському краї. Зупинити таку динаміку Мінфін Росії розраховує за рахунок федерального бюджету 2018 року.

Тим часом, міністерство економічного розвитку Забайкалля спрогнозувало зростання реальних доходів місцевих жителів в 2018 році всього на 1%, що пояснило значним скороченням реальних доходів в попередні роки.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online