Інтернет магазин «Контрабас»: велика і дрібна побутова техніка за цінами постачальника. Доставка по Україні, офіційна гарантія.

  1. Колір пральної машини - так це важливо?
  2. срібло
  3. ATLANT СМА 70С1010-18
  4. Посейдон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В епоху скромних квартир і невеликих ванних кімнат завдань у пральної машини було дві: раз - прати, два - по можливості не заважати весь інший час. Якщо з першим завданням машинки більш-менш справлялися, то з другої було складніше. «Щасливчики», як могли, уживалися зі пральки в тісних ванних кімнатах, а ті, кому c житлоплощею пощастило менше, перед кожним пранням виволікали машинку з комори, а після прання затягували її назад.

Колір пральної машини - так це важливо?

Тоді ніхто й уявити собі не міг, що настануть часи, коли ванна і кухня стануть «червоним кутом» вдома. А пральна машинка - повноправним учасником інтер'єру і навіть його декоративним елементом. У плануванні сучасних квартир ванній і кухні більше не відводиться роль виключно сервісних приміщень. Тепер це скоріше місця для релаксу, спілкування з близькими і з самим собою. І красива техніка покликана стати невід'ємною частиною цього маленького гармонійного світу.

У наших оглядах домашньої техніки ми, як правило, більше уваги приділяємо технічним параметрам техніки, розповідаємо про потужність і продуктивність, про основні і допоміжні функції. Все це, безумовно, потрібно і важливо. Але ... адже багатьом з нас траплялося, при інших рівних, купити щось з техніки, просто тому, що вона красива? Чи ні ... навіть «гарненька».

Героїв цього огляду «гарненькими» не назвати. Нові пральні машинки Атлант популярної серії Smart Action10 в кольорах Срібло і Посейдон суворі й елегантні, як морські капітани на містку. Тому не дивно, що в будь-якому дизайнерському ванно-кухонному інтер'єрі відразу домінують і захоплюють увагу на себе. Таку техніку не ховають в кутах і не закривають шторками. Ці пральки зустрічають «з відкритим забралом» - вони горді своїм місцем як в цьому інтер'єрі, так і в цьому світі.

срібло

Теза про те, що сірий колір в інтер'єрі нудний, відійшов в небуття з тих пір, як виробники стали випускати побутову техніку в його кращому відтінку - сріблястому. На поверхнях зі злегка мерехтливим металевим відливом не помітні ні забруднення, ні подряпини, ні відбитки пальців.

ATLANT СМА 70С1010-18

Зараз в українських роздрібних та інтернет-магазинах в сріблястому кольорі можна купити тільки одну модель - ATLANT 70С1010-18 . Це пралка, у якій надзвичайно багато достоїнств. Зокрема це можливість завантажувати від одного до семи кілограм білизни на одне прання, причому витрата води і електрики будуть відповідати навантаженні. Регульований віджимання до 1000 оборотів дозволить вибрати потрібну ступінь вологості для білизни з будь-яких матеріалів, щоб не зім'яти і не розтягнути тканину.

  • Модель СМА 70С1010-18
  • Серія Smart Action / 10
  • Габарити (ВхШхГ) 846x596x482 мм
  • Глибина з дверцятами 560 мм
  • Завантаження від до від 1 до 7 кг
  • Максимальна швидкість віджиму 1000 об / хв.
  • Клас енергоефективності А +++
  • Клас ефективності відпирання A
  • Клас ефективності віджимання C
  • Блок керування Електронний
  • дисплей Сегментний
  • Кут відкривання дверцят 150 °
  • Витрата електроенергії 0.95 кВт.год, не більше
  • Витрата води 52.5 л
  • Країна виробник Республіка Білорусь

Посейдон

Цей колір представлений двома моделями 70С1010-16 і 60С1010-16. Приголомшливо красивий темно-синій тон з перламутровим ефектом здатний передавати безліч цікавих відтінків і відблисків. Змініть кут і інтенсивність освітлення - і насичені кольори глибокого синього моря додадуть у ваш інтер'єр свіжого вітру.

ATLANT СМА 70С1010-16 - близнюк такою самою моделлю в сріблястому кольорі. Ті ж характеристики, такий же великий люк, та ж стійкість до перепадів напруги в мережі в діапазоні 170-255 В і такий же високий клас енергоефективності А +++. Двигун плавно регулює швидкість, забезпечуючи низький рівень шуму і економію електроенергії.

ATLANT СМА 60У1010-16 - вузька пральна машина, глибиною всього 40,7 см. Її бак розрахований на завантаження трохи менше, ніж у попередньої - від 1 до 6 кг. Невеликі розміри дають можливість розмістити машинку в тісному ванною або кухні без шкоди для функціональності. Основні характеристики такі ж, як і у повнорозмірних моделей.

Вічний дефіцит часу у працюючих людей і нічні тарифи на електроенергію привчили нас влаштовувати прання ночами. Пральки серії SmartAction підходять для цього як ніякі інші. Їх бак виконаний з поліпропілену і тому навіть при високих навантаженнях вони практично не шумлять. Це, а також низький рівень вібрації, неодмінно оцінять щасливі власники, коли машинка влаштує віджимання серед ночі. Система електронного контролю визначає рівномірність розташування білизни по стінках барабана і, при необхідності вирівнювання, реверсивними рухами розподіляє його, домагаючись усунення дисбалансу. Спеціальний режим беззвучної нічного прання проводиться при знижених швидкостях віджиму з відключеною звуковою сигналізацією.

І більше не бійтеся протікання! Захисна система AQUA-PROTECT їх не допустить і відключить подачу води при найменших ознаках протікання. А система захисту AQUASTOP в аварійній ситуації не дасть воді з бака вилитися на підлогу і зіллє її в каналізацію. Це вбереже вашу квартиру від потопу. А вас - від конфлікту з сусідами знизу.

Важлива інформація! На пральні машини ATLANT поширюється повна гарантія від виробника терміном на 3 роки, гарантія на електродвигун - 5 років, термін служби, заявлений виробником - 10 років.

Колір пральної машини - так це важливо?
Колір пральної машини - так це важливо?
Адже багатьом з нас траплялося, при інших рівних, купити щось з техніки, просто тому, що вона красива?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online