Побутівки і блок-контейнери «Універсал-Буд СПб»

  1. Побутовки «Універсал-Буд СПб» Ласкаво просимо на офіційний сайт і інтернет-магазин заводу «Універсал-Буд»!...
  2. будівельні вагончики
  3. пости охорони
  4. Будинки і лазні. Будівництво будинків і бань з бруса.
  5. Про компанію

Побутовки «Універсал-Буд СПб»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ласкаво просимо на офіційний сайт і інтернет-магазин заводу «Універсал-Буд»!
Наш завод з 1998 року виробляє і продає в Санкт-Петербурзі за доступною ціною якісні дерев'яні побутівки і металеві побутівки ( блок-контейнери ).

Побутівка - це найбільш комфортний варіант тимчасового житла на будмайданчику, на дачній ділянці в період будівництва будинку і т.п. Також битовки застосовуються під господарські потреби (в них облаштовують душові, хозблоки, прорабські і т.п.) Розрізняються за матеріалом виготовлення, за розмірами, по планувань і за призначенням. Завод «Універсал-Буд СПб» виробляє і пропонує своїм покупцям всі типи побутівок.

На нашому сайті ви можете купити або орендувати битовку безпосередньо у виробника за ціною заводу!

битовки | блок-контейнери | модульні будівлі | пости охорони | готові лазні з бруса

Блок-контейнери, модульні будівлі.

блок контейнер - має металевий зварний каркас з швелера і куточка. За рахунок своїх експлуатаційних якостей (міцність, довговічність і т.п.), він може бути використаний в будівництві, медицині, сфері обслуговування, при зведенні збірних конструкцій ( модульні будівлі ).

Компанія «Універсал-Буд СПб» поставляє металеві побутівки в зібраному вигляді.
Ви можете купити блок-контейнер на нашому майданчику, замовивши по телефону.
Оренда блок контейнера пропонується за 5500 рублів.

будівельні вагончики

Будівництво будь-якого об'єкта, будь то брусова дача або багатоповерховий міське будівлю, займає багато часу і обов'язково ставить питання тимчасового проживання будівельників або господарів ділянки. Найзручніший спосіб швидко вирішити проблему розміщення - орендувати або купити битовку.

Компанія «Універсал-Буд» - виробник з двадцятирічним досвідом - пропонує своїм покупцям битовки всіх можливих розмірів і варіантів виконання в залежності від потреб замовника. Щоб вибрати і купити битовку, що оптимально підходить під ваш запит, варто дізнатися докладніше про те, які вони бувають.

По виду призначення битовки діляться на дві основні категорії: робочі (вони ж будівельні) і дачні.

Будівельні, або робочі битовки , Використовуються для цілорічного тимчасового проживання будівельників на об'єктах, виробляються з дерев'яного та металевого каркаса з утепленням, і обшивкою з оцинкованого або кольорового профнастилу. Такі битовки забезпечуються освітленням, електропроводкою і опаленням, часто оснащуються туалетом або душем. Є варіанти побутівок, цілком обладнаних як санвузол, душова, кухня, прорабская . Внутрішнє планування битовки може передбачати різну кількість спальних місць, що дозволяє використовувати її як для проживання робітників, так і для керівного складу. Побутовки мінімальній комплектації можна використовувати як роздягальню, пост охорони або приміщення для зберігання інвентарю. До переваг будівельних побутівок можна віднести підвищену комфортність, більший термін експлуатації і швидкість доставки.

Садову, або дачну битовку , Зазвичай встановлюють на заміській ділянці для використання в якості літньої кухні, гостьового будиночка, сараю або комори. Найчастіше побутівка - це перше будова, яке з'являється на ділянці і служить господарям тимчасовим житлом до тих пір, поки не буде добудований будинок. Після закінчення будівництва її або продають, або залишають в якості підсобного приміщення. При бажанні не важко перемістити дачну битовку в будь-яке інше місце ділянки, прилаштувати терасу, поміняти внутрішнє планування і т.п. За допомогою невеликих зусиль її можна переобладнати навіть в баню! Найважливішими перевагами дачних побутівок є компактні розміри і низька ціна.

За роки роботи у нашій компанії накопичилося значне портфоліо реалізованих об'єктів. На вибір покупцеві пропонується безліч готових, вже не раз втілених в життя проектів або виробництво битовки, розробленої під індивідуальне замовлення з урахуванням всіх вимог клієнта.

Дерев'яна побутівка - конструкція і внутрішній устрій побутівок

пости охорони

Пости охорони - предмет першої необхідності на всіх великих підприємствах, а також в житлових масивах, навчальних закладах, державних установах тощо У нашій компанії ви можете придбати пост охорони будь-якої конфігурації, на вимогу оснащені піччю, шлагбаумами, біотуалетами, телефоном.

Будинки і лазні. Будівництво будинків і бань з бруса.

Наша компанія виробляє не тільки битовки, але і якісні будинки і лазні з профільованого бруса. Ми виробляємо будинку і лазні з бруса за власними проектами і кресленнями замовників. Ми пропонуємо доступні ціни, швидкі терміни будівництва і високу якість виконуваних робіт.

Також ми виробляємо перевізні готові лазні в спб і Ленобласті недорого .

Про компанію

Підпишіться на наші пропозиції та акції в групі Вконтакте

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online