дачні побутівки

  1. Дачні дерев'яні побутівки
  2. Для чого потрібні дачні побутівки?
  3. Різновиди дачних побутівок
  4. Технологія установки дачних побутівок
  5. Особливості дачних побутівок
  6. Приклад дачної побутівки:
  7. Чому купити дачну битувку в Універсал-Буд?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви можете купити битовку дачну за ціною заводу безпосередньо у виробника.
Пропонуємо як високоякісні дачні побутівки з преміальних матеріалів, так і недорогі битовки економ варіанту. У будь-якому випадку купуючи битовку безпосередньо у заводу ви не переплатите.

Дачні дерев'яні побутівки

Дачні дерев'яні побутівки

Кожен володар заміського ділянки рано чи пізно замислюється про будівництво на ньому будинку для сезонного або постійного проживання. Побудувати будинок не така вже й проста задача - найчастіше на це може піти кілька років. Така ситуація змушує відкладати свої справи з благоустрою дачної ділянки і займатися тільки будівництвом. Але у випадку з дачними побутівки все йде трохи інакше. З ними не доведеться витрачати свій особистий час на зведення житла і рішення проблем в ході будівництва. Дачні побутівки можуть забезпечити Вам заміський відпочинок вже зараз!

Для чого потрібні дачні побутівки?

Дачні побутівки, як правило, виготовляються з дерева Дачні побутівки, як правило, виготовляються з дерева. Найчастіше вони мають сантехнічні зручності. Добре сконструйовані і правильно встановлені битовки відмінно вписуються в ландшафт заміського ділянки і дозволяють господарі комфортно проводити в них час.
За своїми характеристиками дачні побутівки практично нічим не відрізняються від невеликих дерев'яних будинків. Вони можуть бути повноцінним місцем для постійного проживання. Навіть якщо ви плануєте побудувати будинок за допомогою будівельної бригади, дачні побутівка буде ідеальним рішенням для їх тимчасового перебування. Після будівництва побутівка може використовуватися в якості гостьового будиночка або літньої кухні.

Різновиди дачних побутівок

Наша компанія надає дачні побутівки різних планувань, які відрізняються своїми габаритами і кількістю кімнат, а також розташуванням вхідних дверей і вікон. Оптимальний варіант для себе і своєї сім'ї можна підібрати виходячи з кількості часу, який планується проводити на дачі. Якщо в планах значиться проживання і в зимовий час, можна вибрати для цього спеціально утеплені вагончики або утеплити її самостійно.

Технологія установки дачних побутівок

Ми встановлюємо дачні побутівки своїм клієнтам на території всієї Ленінградської області. Вся наша продукція виготовляється з дерева, тому наші битовки мають малу вагу і не мають потреби в пристрої фундаменту перед установкою. Саме тому процес монтажу прохід легко і швидко. В процесі експлуатації з ними ніколи не виникає проблем, вони дуже надійні, практичні і довговічні.

Особливості дачних побутівок

Як правило, при складанні використовується дерев'яний брус перетин 50х50 мм. Усередині дачні побутівка утеплюється мінеральною ватою. Для обшивки стін як всередині, так і зовні використовується вагонка. На вікна побутівок встановлюються віконниці, які захищають її від злодіїв.
Внутрішня оббивка обходиться трохи дорожче за вартістю, ніж в звичайних будинках, але це допомагає стримувати в дачній побутівці тепло і жити в ній навіть взимку.
Дачна побутівка дуже швидко збирається і коштує недорого. Не кожна людина може дозволити собі будівництво заміського будинку. Дачна побутівка в такому випадку доводиться, як не можна до речі.
Функціональність побутівок не обмежена, вони можуть використовуватися в якості підсобних, житлових або господарських приміщень. Це може бути склад для інструментів або дров, житло для охоронця або садівника, майстерня або літня кухня.

Приклад дачної побутівки:

Приклад дачної побутівки:

Чому купити дачну битувку в Універсал-Буд?

  • Побутівка купується безпосередньо у заводу, а не у перекупників;
  • Заводське якість і контроль;
  • Дачні побутівки виробляються з високоякісного екологічно чистого матеріалу Пестовского деревообробного комбінату, а не з невідомих лісопилок;
  • Заводське зберігання і обробка;
  • Гарантія.

Виставковий зал:
Санкт-Петербург,
Карпатська вул. д.14, кор.3., м.Купчіно
см. схему проїзду

схему проїзду

Краєвський Євген

Дата відкликання: 24-03-2018

Переваги: хороші якісні битовки

Пак Ірина

Дата відкликання: 27-09-2017

Переваги: Важливий персонал

Коментарі: Працюють чітко і злагоджено.

Всі відгуки на Яндекс.Маркеті

Підпишіться на наші пропозиції та акції в групі Вконтакте

Для чого потрібні дачні побутівки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online