Успіх Ольги Бузової травмував Третьякова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 1 червня, «Татар-інформ», Ельза Кузнєцова). (Казань, 1 червня, «Татар-інформ», Ельза Кузнєцова) На концерті, що пройшов сьогодні в Казані, зірка "Дому-2» Наталя Варвіна «здала» всіх своїх колег по цеху.

Яскрава солістка групи «Истринские відьми» оголила всю таємницю серцевих перипетій, що відбуваються на телешоу. «Проговорився» її змусили глядачі, що прийшли на яскраве уявлення, організоване телеканалом ТНТ. Шанувальників телешоу дуже цікавило питання, «перетинаються» чи в реальному житті половинки колишньої пари Роман Третьяков і Ольга Бузова . На що відкрита і щира Наталія відповіла «ні».

На її думку, успіх «Богині» «Дому-2» , А саме цей статус отримала колись Бузова, сильно вдарив по На її думку,   успіх «Богині» «Дому-2»   , А саме цей статус отримала колись Бузова, сильно вдарив по   самолюбству Третьякова самолюбству Третьякова. Пішовши з проекту через сімейні причини, він не зміг повернутися назад і за периметром «телебудівництва» почав вести повсякденне життя обивателя: не так давно Роман одружився і став батьком. Ольга Бузова довгий час переживала і мучилася через зраду близької людини, але справи, між тим, у неї йшли «в гору». вона самостійно закінчила інститут, блискуче захистилася і стала управляти «Домом-2» на правах ведучої. Тим більше, що вічна напарниця Ксенії Собчак - Ксюша Бородіна - пішла зараз в декретну відпустку.

Не так давно Роман Третьяков зізнався , Що зайняв би місце Ольги Бузової на реаліті-шоу. Він порахував, що немає сенсу повертатися на проект в якості Не так давно   Роман Третьяков зізнався   , Що зайняв би місце Ольги Бузової на реаліті-шоу учасника, адже тепер у нього є зобов'язання перед дружиною і дитиною. На його думку, концепція телепроекту за останні п'ять років кардинально змінилася: "Спочатку в проекті перед нами ставили мету: вижити тут, побудувати відносини для того, щоб виграти будинок. У хлопців зараз мета смазалась, вони просто живуть. І навіть не знаю, є чи є у них якась мета ... "

Нагадаємо, що за чотири роки життя в «Домі-2» нагоди її приєднання до Ольга Бузова написала дві книги «Роман з Бузової» і «Справа в шпильці. Поради стильної блондинки ». А в 2007 році воскові фігури колись найпопулярніших учасників «Дому-2» Ольги Бузової та Романа Третьякова з'явилися в Московському музеї воскових фігур.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online