Ольга Бузова відкрила правду про сценарії на «Домі-2»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 13 листопада, «Татар-інформ»). Телеведуча "Дому-2" Ольга Бузова знову підлила масла у вогонь, пожартувавши над "хворою" темою телепроекту: як же насправді живуть учасники в периметрі - по написаним сценарієм чи ні.

У минулому році були озвучені заробітки У минулому році були озвучені заробітки   організаторів шоу, які опинилися просто космічними організаторів шоу, які опинилися просто космічними. В місяць продюсерам проекту вдається заробити по 135 мільйонів рублів на місяць.

Потім глядачі викрили обман учасників. Під час одного з ефірів Венц приніс Еліні Карякіної мікронавушники, яка та швидко і непомітно вставила собі в вухо. Однак допитливі спостерігачі помітили це і задалися питанням, навіщо учасникам "Дому-2 "Навушники, адже їх носять тільки провідні для зв'язку з керівництвом і для отримання рекомендацій.

Деякі припустили, що учасники живуть по прописаним сценарієм. За конфлікти їм платять скажені гроші. Так, наприклад, всім відомо, що сварки між учасниками "Дому-2" Сашком Гобозовим і Аліаной Устиненко почали відбувається з моменту приїзду мами Саші на проект. Почалося все з того, що Аліа жартома стала передражнювати маму Саші - Ольгу Василівну на загальній кухні, потім навісив їй ляпасів. Це здавалося б абсолютно неприпустимо поведінку для дівчини і дорослої жінки, за якими спостерігає вся країна.

Пізніше стала зрозуміла "природа" цих конфліктів . Як виявилося, Ользі Гобозовим організатори проекту пообіцяли 1 мільйон рублів за подібне скандальну поведінку. Про це випадково проговорилася Марина Арзамасцева - сестра Олександра Гобозова.

Ольга Бузова зізналася журналістам щодо сценарію і розповіла про майбутні планах "Дому-2": « Дом-2 »відкриває новий майданчик на Сейшелах, галявини і міста нам вже мало, - поділилася найближчими планами Ольга. - На острова відправляться 7 осіб. Хто конкретно, як раз зараз вирішують самі учасники і я в якості ведучої. Але не думайте, що там у нас курорт. Навпаки, умови досить екстремальні: доведеться самим заробляти гроші, готувати їжу, стежити за будинком, ну і, звичайно, будувати любов ".

Але, як відомо, в кожному жарті є частка правди: "А взагалі на проекті щоранку учасникам під подушку кладуть сценарій ...- пожартувала Бузова . - Жартую, звичайно, цим ніхто інікогда не займався, глядача адже не обдуриш. На сценарії проект не протримався б 10 років ".

Клара Новікова розповіла про страшну боротьбі з раком (фото)

Кіркоров посватав свою дочку синові Рудковської (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online