Ольга Бузова не змогла прокоментувати весілля Дмитра Тарасова через підступили сліз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16:46, 20.04.2018

Ольга Бузова стала гостею шоу #GazLive, веде яке репер Баста , І в якому зірки відповідають тільки на ті питання, які задають їм інтернет-користувачі. Бузова розповіла про те, скільки коштують її заняття з педагогом по вокалу, поділилася думкою про російською репі і планами, як збирається завойовувати світ. Однак не обійшлося в бесіді із страйкуючими і без сліз. Як тільки Ольга почала говорити про свого колишнього чоловіка, вона розплакалася.

Баста приготував для гостя сюрприз. Він запропонував їй подивитися, які запити найчастіше забивають в пошукових системах інтернет-користувачі, цікавлячись Бузової. З'ясувалося, що одним з найбільш частих, є питання, як Ольга Бузова відреагувала на весілля Дмитра Тарасова і Анастасії Костенко .

Баста поцікавився про своєї гості: «Він одружився або заміж вийшов? ..» У відповідь Бузова спочатку розсміялася: «Боже, ти в хіт-параді моїх думок! ..» Однак, тільки почавши говорити про Тарасове, тут же розплакалась і зізналася, що до сих пір переживає через історію розлучення з футболістом: «Я коли говорячи про нього, тут же плакати починаю ...» Баста вирішив закрити тему, бачачи, наскільки болюча вона для Ольги Бузової.

Ольга Бузова не змогла прокоментувати весілля Дмитра Тарасова через підступили сліз

Нагадаємо, що якщо Ольга Бузова після розлучення впритул зайнялася кар'єрою, вирішивши підкорити не тільки телевізійний олімп, але і музичний, то Тарасов віддав перевагу влаштувати своє особисте життя. 29 січня цього року Дмитро одружився з моделлю Анастасії Костенко, не тільки зігравши пишне весілля, але і повінчавшись зі своєю новою коханою. До речі, буквально тиждень тому пара вперше вийшла в світ після того, як офіційно підтвердила, що чекає поповнення в сімействі.

Колишній чоловік Ольги Бузової Дмитро Тарасов і його вагітна дружина Настя Костенко

Колишній чоловік Бузової стане батьком вже в червні. Всюдисущим журналістам вдалося дізнатися, що пологи його дружини Насті Костенко пройдуть в елітній підмосковній клініці «Лапіно». Відомо, що стартова ціна контракту з елітної клініки становить 450 тисяч рублів.

Відомо, що стартова ціна контракту з елітної клініки становить 450 тисяч рублів

Ольга Бузова не змогла прокоментувати весілля Дмитра Тарасова через підступили сліз

Читайте також:

Ольга Бузова: «Я ідеально знаю кілька мов і готова знятися в Голлівуді»

Під час виступу Ольги Бузової на гала-вечері Премії МУЗ-ТВ 2018 деякі артисти демонстративно покинули зал

Баста поцікавився про своєї гості: «Він одружився або заміж вийшов?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online