Дмитро Тарасов продає за 78 мільйонів рублів заміський будинок, який дістався йому після розлучення з Ольгою Бузової

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11:07, 16.07.2018

Дмитро Тарасов підігрів чутки про матеріальні проблеми. Незважаючи на те, що 31-річному футболістові вдалося повернути собі місце в «Локомотиві », після пологів своєї 24-річної дружини Анастасії Костенко він вирішив продати розкішний заміський будинок. Відповідне оголошення з'явилося на одному з сайтів нерухомості. Запитувана сума за двоповерховий особняк, який Дмитро отримав у власність після розлучення з Ольгою Бузової , Становить 78 мільйонів рублів.

«Це ідеальне місце для людей, які прагнуть жити за межами міста і добиратися до роботи за лічені хвилини. «Солов'їний гай» - це те, про що мріє кожен з нас після насиченого робочого дня. Зворушливий березовий ліс на тлі справжніх російських полів, повітря, наповнений співом птахів, заспокійлива гладь води », - написано в оголошенні (орфографія і пунктуація автора дані без змін. - Прим. Ред.).

)

Дмитро Тарасов продає заміський будинок за 78 мільйонів рублів, який дістався йому після розлучення з Ольгою Бузової

Площа приміщення - 850 квадратних метрів. Завдяки вільному плануванні нові господарі зможуть обставити будинок по-своєму. Відомо, що на першому поверсі знаходяться вітальня, кухня і гостьова кімната. А другий поверх розпланований під чотири спальні з санвузлами і балконом.

За словами ріелтора, Тарасов позбавляється від нерухомості через особисті обставини. «Будинок під обробку. 850 квадратних метрів. Торг доречний, але це вже предметна розмова. Швидше за все, господарі або переїжджають, або якісь інші особисті обставини », - дізналися« Старх »В агентстві з продажу нерухомості.

Швидше за все, господарі або переїжджають, або якісь інші особисті обставини », - дізналися«   Старх   »В агентстві з продажу нерухомості

Дмитро Тарасов

Розкішний особняк полущазітнік московського «Локомотива» починав будувати, ще коли був офіційному шлюбі з Ольгою Бузової . Тоді телеведуча назвала цей котедж «будинком мрії» і «нашим маленьким гніздечком». З великим завзяттям Бузова самостійно працювала над інтер'єром свого нового будинку, однак побачити, що в підсумку вийшло, їй так і не надалося можливості. Як з'ясувалося під час розлучення Ольги та Дмитра, будинок був оформлений на маму спортсмена, тому претендувати на елітне житло Бузова не могла. У серпні 2017 го Тарасов перевіз в особняк свою нову кохану Анастасію Костенко.

Нагадаємо, що Дмитро Тарасов також виставив на продаж чотирикімнатну квартиру в Москві, яку він купував разом з Бузової. футболіст навіть знизив вартість апартаментів до 65 мільйонів рублів. Крім того, Тарасов заклав власний «Гелендваген »Вартістю не менше 7 мільйонів рублів і Mercedes вартістю 7,5 мільйона рублів, який відібрав у Бузової після розлучення.

Крім того, Тарасов   заклав власний «Гелендваген   »Вартістю не менше 7 мільйонів рублів і Mercedes вартістю 7,5 мільйона рублів, який відібрав у Бузової після розлучення

Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов на території свого заміського будинку

Читайте також:

«Локомотив» продовжив контракт з Дмитром Тарасовим після пологів його дружини

Дмитро Тарасов забрав дружину і дочку з пологового будинку

Дмитро Тарасов розповів, на кого схожа їх з Анастасією Костенко дочка

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online