Відразу 52 журналіста пішли з газети Ахметова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні залишилося в меншості

Про це LB.ua повідомив один з колишніх співробітників газети.

"Залишилися тільки розділ" Спорт ", рекламний відділ, сайт і Олесь Бузина", - сказав співрозмовник видання.

Журналісти перейшли в новий проект колишнього головного редактора "Сегодня" Ігоря Гужви - газету "Вести". Це видання має з'явитися вже в квітні.

Як відомо, наглядову раду видавничого холдингу "Сегодня Мультимедиа" 17 січня 2012 року з результатами службової перевірки оголосив, що Гужва звільнений з поста головного редактора газети "Сегодня" в зв'язку з його незгодою з підходами наглядової ради до подальшого розвитку компанії. Сам Гужва заявив, що реальна причина його звільнення - опір спробам запровадити цензуру в виданні. Він обіцяв, що створить новий медіа-проект і забере до себе весь колектив "Сегодня".

У березні 2012 року Ігор Гужва був призначений шеф-редактором газети "Московские новости".

У професійному середовищі газету "Вести" пов'язують з Віктором Медведчуком, колишнім главою адміністрації президента України Леоніда Кучми, кумом російського президента Володимира Путіна. Однак Гужва заперечує, що газета "Вести" пов'язана з Медведчуком, - зазначає Лівий берег.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online