ТОП20 заміські комплекси для весілля в Підмосков'ї

  1. Agalarov Estate - Відвідайте сайт
  2. Заміський клуб Artiland - Відвідайте сайт
  3. Barvikha Hotel & SPA - Відвідайте сайт
  4. Заміський клуб-готель LES Art Resort - Відвідайте сайт
  5. Бутік-готель MONA - Відвідайте сайт
  6. Soho Country Club - Відвідайте сайт
  7. WELNA Eco Spa Resort - Відвідайте сайт
  8. Zhavoronki Event Hall - Відвідайте сайт
  9. Алексино-Істра - Відвідайте сайт
  10. Артурс Village & Spa Hotel - Відвідайте сайт
  11. Будинок біля озера - Відвідайте сайт
  12. Садиба Золотий Лев - Відвідайте сайт
  13. Еко-готель Смарагдовий ліс - Відвідайте сайт
  14. Еко-готель Ліпота
  15. Ліс Event House - Відвідайте сайт
  16. Парк-готель Морозівка ​​- Відвідайте сайт
  17. Шато-готель Немчинівка-парк - Відвідайте сайт
  18. Прованс-готель «4 сезони» - Відвідайте сайт
  19. Бутік-готель Сенешаль - Відвідайте сайт
  20. Гірськолижний клуб Целеево - Відвідайте сайт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все частіше наречені вибирають заміські клуби для проведення весільних церемоній. Це рішення приходить не випадково, адже в заміському будинку ви можете не тільки провести церемонію і бенкет, але і залишитися з вашими гостями на всі вихідні в затишних номерах готелів при комплексах. Унікальні простору, персоналізований сервіс та вишукані страви - це лише частина послуг, які вам запропонують у цих бутик-готелях і ресторанно-банкетних комплексах. Відкрийте для себе 20 кращих заміських комплексів для весілля в Підмосков'ї **!

** Примітка: Цей список не є рейтингом переваг. Всі перераховані компанії рекомендовані Zankyou. Список складений в алфавітному порядку.

Список складений в алфавітному порядку

Фотограф Денис Персенен

Agalarov Estate - Відвідайте сайт

Заміський маєток Agalarov Estate - це втілення найвищої якості і бездоганного смаку. Складно повірити в те, що заповідна краса природи тут від початку і до кінця створена людиною. Фахівці з різних країн світу кілька років працювали над створенням цього унікального маєтку, щоб кожна деталь відповідала всім принципам преміального комфорту і підкреслювала винятковість своїх власників. Тихі озера, тінисті гаї, мальовничий ставок, безтурботний простір і спокій - це результат копіткої і бездоганної роботи професіоналів вищого класу. Цей мальовничий ландшафт гармонійно доповнюється вишуканою архітектурою ексклюзивних резиденцій і підкреслює виключно високий статус унікального маєтку.

Agalarov Estate - ексклюзивна майданчик, що відкриває свої двері не всім. Але якщо вже ви станете однією з тих пар, що проведуть весілля тут, то можете бути впевненими в найвищому рівні сервісу і в тому, що день буде незабутнім!

Зв'язатися з Agalarov Estate

Agalarov Estate, агентство Для Двох

Зв'язатися з Agalarov Estate Зв'язатися з Agalarov Estate

Agalarov Estate, агентство Ajur Wedding

Заміський клуб Artiland - Відвідайте сайт

Недалеко від Москви знаходиться цікавий комплекс ArtiLand - результат роботи інтернаціональної команди дизайнерів і архітекторів. Тут ви знайдете зовсім «немосковський» пейзаж: лаконічна сучасна архітектура і продуманий «європейський» ландшафт, стильні повітряні конструкції, мінімалістичні форми і велика кількість натуральних матеріалів (дерева, скла, каменю), які відповідають за спокійну, легку атмосферу гармонії і єднання з природою. Якщо в літній час тут можна зняти намет або влаштувати весілля на терасі, то для зимового свята можна вибрати один з банкетних залів. Ви можете не турбуватися ні про розміщення гостей (тут є достатньо місць), ні про декор і банкеті - про все подбають професіонали. «Від вас буде потрібно тільки прекрасний настрій і бажання з'єднати ваші серця. Все інше ми візьмемо на себе! »

Зв'язатися з Artiland Зв'язатися з Artiland

Заміський клуб Artiland

Зв'язатися з Artiland Зв'язатися з Artiland

Заміський клуб Artiland

Зв'язатися з Artiland Зв'язатися з Artiland

Заміський клуб Artiland

Barvikha Hotel & SPA - Відвідайте сайт

Ідеальне місце проведення весілля. Дизайн готелю повністю створений легендарним архітектором Антоніо Читтерио. Інтер'єр відрізняється благородними тонами, великою кількістю денного світла і обробкою з натурального каменю. У вашому розпорядженні банкетний зал з виходом на терасу і гастрономічний ресторан Анатолія Кома, а також зелена веранда для фуршетів всередині готелю. А головне, що на території Barvikha Luxury Village відкритий палац одруження. Barvikha Hotel & SPA в своєму розпорядженні все, щоб одне з найважливіших подій вашого життя стало незабутнім!

Заміський клуб-готель LES Art Resort - Відвідайте сайт

Що може бути краще, ніж сказати один одному «Так» в тіні дерев під спів птахів і в оточенні найближчих людей ... Заміський готель запрошує вас провести незабутню виїзну реєстрацію в лісовому масиві екологічно чистої зони західного Підмосков'я, де чисте повітря змішаного лісу, вельми корисний для здоров'я, і ​​красу навколишньої природи щедро обдарують вас прекрасним настроєм і радісними очікуваннями, які неодмінно збудуться!

Команда готелю допоможе в організації за індивідуальним сценарієм, або ви можете вибрати один з трьох вже підготовлених пакетів послуг. Тут також розташовані 10 банкетних залів місткістю від 30 до 450 осіб і 250 номерів і 10 вілл для розміщення гостей.

Бутік-готель MONA - Відвідайте сайт

Якщо ви плануєте весілля на кілька днів і шукаєте місце, де можна буде розмістити гостей, але MONA пропонує зручне розташування відносно міста, чудову територію в 9 гектарів з мальовничими алеями і терасами, а також готель на 41 номер. У вашому розпорядженні шість банкетних залів, кожен з яких представляє собою шедевр спільної роботи архітекторів і декораторів. Тут ви не тільки зможете комфортно відпочити і підготуватися до весілля, але і влаштувати церемонію в одному з найкращих парк-готелів Підмосков'я. Команда готова також організувати ваше весілля «під ключ», для цього у них є весь необхідний арсенал знань, адже за їх плечима більше 700 весіль! За це і не тільки готель отримав премію IZWA 2018.

Soho Country Club - Відвідайте сайт

Літо ми чекаємо довго і насолоджуємося їм по-особливому, тому немає нічого кращого, ніж влаштувати торжество за містом і де-небудь на пляжі. Зовсім недалеко від міста розташований справжнісінький тропічний рай з пальмами і пляжами, де ви і ваші гості зможете насолодитися не тільки сонячним днем і вишуканою кухнею, а й усією інфраструктурою елітного заміського клубу. Тут також є розкішний готель, в якому ми зможете провести ніч після торжества або розмістити гостей, які приїхали з інших міст або країн.

Тут також є розкішний готель, в якому ми зможете провести ніч після торжества або розмістити гостей, які приїхали з інших міст або країн

Soho Country Club

WELNA Eco Spa Resort - Відвідайте сайт

Хоча тематика статті відноситься до Москви і області, ми не могли обійти увагою одне з наймальовничіших місць, яке знаходиться в Калузькій області в районі старовинного міста Таруса.

Екологічно чистий куточок природи, що знаходиться далеко від шуму міської суєти - дійсно 2 години їзди від Москви. Тут ви знайдете номери або котеджі з масиву кедра і модрини, а також всілякі спа-процедури, які як не можна до речі припадуть напередодні весілля. Чудове початок сімейного життя в оточенні природи!

Zhavoronki Event Hall - Відвідайте сайт

Позасезонним заміський комплекс з елементами сучасної та середньовічної розкоші ідеально підходить для весілля мрії. Крім всієї необхідної інфраструктури для проведення весілля тут також є вертолітний майданчик (якщо ви захочете ефектно з'явитися), VIP- готель на 11 номерів, тенісний корт і спа-центр. Основний зал комплексу легко вміщує до 500 гостей, а на численних галявинах можна розмістити намети, в яких можна організувати lounge і інтерактивні зони, а також салют в кінці свята.

Алексино-Істра - Відвідайте сайт

Заміський комплекс для проведення заходів і відпочинку «Алексино-Істра» розташований в мальовничому районі Підмосков'я поблизу Істрінського водосховища. Це - екологічно чистий куточок, де ви зможете вдихнути на повні груди чисте повітря і скинути втому з плечей. Тут можна відпочити від суєти великого міста і поринути в атмосферу тиші і спокою. Команда комплексу готова взяти на себе обов'язки по організації вашого весілля від А до Я! "У заміському комплексі« Алексино-Істра »урочисті заходи проходять щотижня вже протягом восьми років. За цей час ми отримали неоціненний досвід в організації та проведенні таких заходів як в ролі спостерігачів, так і в якості організаторів процесу. Ми готові надати відмінні майданчики з банкетні зали, шатрами, патіо, ставками, лісом і альтанками, а також допомогти з підбором ведучого або музикантів для проведення весільних урочистостей будь-якої складності. "

Артурс Village & Spa Hotel - Відвідайте сайт

Артурс Village & SPA Готель -це відпочинок європейського рівня в мальовничому Підмосков'ї. Стилістично різні ресторани дозволяють проводити весільні банкети як на 20, так і на 500 осіб. Комфортні зали, дизайнерські інтер'єри, чудова кухня - ваші гості будуть вражені! На території комплексу можна організувати виїзну церемонію, а оформленням свята готова зайнятися команда професіоналів, які знають, що цілісна картина події повністю залежить від деталей. «Надихаючись вашими емоціями і почуттями, ми створимо проект і втілимо всі ідеї».

Будинок біля озера - Відвідайте сайт

Заміський Будинок розташований в селищі найближчого Підмосков'я, недалеко від Зеленограда, крайній ділянку практично в ліс, біля озера. З майданчика відкривається приголомшливий мальовничий вид на вікові дерева і гладь озера з білосніжним декоративним пірсом.
На території знаходиться гостьовий будинок із затишними спальнями на другому поверсі і світлим класичним просторим залом на першому поверсі. Поруч з будинком - літня веранда - дерев'яна, біла, дуже простора і повітряна. Територія невелика, але закривається під конкретний захід, тому можна не переживати, що в сусідньому банкетному залі буде хтось ще. Тут ви побачите красиву, зелену доглянуту територія з величезною кількістю білої гортензії, кущами лаванди і диких троянд, ліхтариками, лавками і доріжками для прогулянок. Також є і все трендові фотозоні, які не залишать байдужими ні вас, ні ваших гостей: шикарне селф-дзеркало в ажурною рамі, милі саморобні гойдалки на дубу, білосніжний пірс з човником, ретро-велосипед з квітами, декоративний білий камін, дерев'яна фото- ширма, лимонадний бар, сирна станція.

Садиба Золотий Лев - Відвідайте сайт

Якщо попередні пункти нашого списку ставляться скоріше до сучасної епохи, то даний пункт виділяється як раз своєю історичністю: це справжня панська садиба, розташована в 60 км від Москви в Ступинском районі. Історія існування дворянської садиби в селі Сапронова починається в першій половині XIX століття. Природна краса території і простір, величні дерева парку, квіткові аромати і тонкі переливи пташиних трелей - все пронизане духом класичної російської садиби, що створює особливу і неповторну ауру. Парковий павільйон вміщує 100 гостей, а загальна площа парку, відведена для проведення торжества - 3,5 га. При цьому ви можете не турбуватися про непроханих гостей - ваше свято буде єдиним в цей день!

Еко-готель Смарагдовий ліс - Відвідайте сайт

Вишуканий готель зручно розташований в Клинском районі в годині їзди від Москви по Новоризькому або Ленінградському шосе. Крім мальовничої природи, готель пропонує майданчики різної місткості - 10 до 200 чоловік - так що можна влаштувати як невелике сімейне подія, так і широке гуляння. На просторій території 220 га з лісопарком до вашого розпорядження 6 котеджів в еко-стилі з верандами, готель на 22 номери, гостьові будинки на 18 номерів і багато іншого. У центрі еко-готелю «Смарагдовий ліс» знаходиться ресторан «Forrest» з верандою і панорамними видами. Двоповерхова будівля з дерева в скандинавському стилі є органічним продовженням оточуючих первозданних пейзажів. Інтер'єр зроблений в класичному стилі з сучасним шиком і елементами норвезького стилю.

Еко-готель Ліпота

Заміський еко-готель «Ліпота» розташований в Підмосков'ї, в 80 км від МКАД по Дмитрівське шосе в мальовничому лісовому куточку на березі річки Дубна. Еко-готель має в своєму розпорядженні до омфортнимі номерами і котеджами, виконаними в російській стилі з натурального дерева, СПА-центром, банним комплексом, ресторанами і баром, відкритими спортивними майданчиками, конференц- і банкетним залами. Крім просторій території, на якій передбачені всі умови для спокійного і активного відпочинку, еко-комплекс «Ліпота» надає послуги кваліфікованого персоналу, який відповідає за приготування святкових частувань та обслуговування запрошених.

Крім просторій території, на якій передбачені всі умови для спокійного і активного відпочинку, еко-комплекс «Ліпота» надає послуги кваліфікованого персоналу, який відповідає за приготування святкових частувань та обслуговування запрошених

Еко-готель Ліпота

Еко-готель Ліпота

Еко-готель Ліпота

Еко-готель Ліпота

Еко-готель Ліпота

Ліс Event House - Відвідайте сайт

Ліс - це новий простір для проведення весіль, приватних свят і невеликих корпоративних заходів. Майданчик знаходиться на території лісового масиву площею понад 2 гектари перетвореного в комфортну зону зі зручними доріжками, лавками і гіпсовими статуями. На березі невеликого озера розташований намет площею 310м2, що дозволяє проводити заходи чисельністю до 130 осіб у форматі банкету і до 300 осіб у форматі фуршету.

Парк-готель Морозівка ​​- Відвідайте сайт

Ласкаво просимо в дивовижний маленький світ чарівної краси старовинного парку!

Архітектурний ансамбль Садиби Морозівка ​​та дбайливе ставлення співробітників не залишить вас байдужими, і ви захочете повернутися ще не раз. Недалеко від столиці, в одному з найкрасивіших куточків Північно-Західного Підмосков'я в екологічно чистій зоні, в оточенні ландшафтного парку з каскадом ставків, на території колишньої старовинної дворянської садиби Льялово, зараз розташовується Парк Готель Морозівка.

Вишуканий комфорт, властивий садибі протягом чотирьохсот років, зробив її улюбленим місцем відпочинку найвідоміших державних діячів і аристократії. Тепер і у вас є можливість організувати своє весілля в цьому історичному місці: тут можна організувати як камерну весілля, так і велике свято до 100 гостей.

Зв'язатися з Парк-готелем Морозівка Зв'язатися з Парк-готелем Морозівка

Парк-готель Морозівка, декоратор SHAKIROVA STUDIO

Шато-готель Немчинівка-парк - Відвідайте сайт

Москва дає нам навіть можливість додати весіллі тієї стилістики, яка не властива російській культурі - наприклад, замкова архітектура і атмосфера середньовіччя. Європейський замок (або скоріше його прообраз) можна знайти в шато-готелі Немчинівка-парк, який пропонує не тільки три холу, намет і територію, що вміщає 160 гостей, але також і 76 номерів, що відповідають всім вимогам, пред'явленим до готелів 4 зірки. «Немчинівка парк» - це місце, де розкіш поєднується зі стилем, а безпека не обмежує комфорт.

Прованс-готель «4 сезони» - Відвідайте сайт

Комплекс «4 сезони» - це перший в Москві готель в стилі прованс. Дух заміського життя, а значить, затишок, простота і комфорт тут присутній у всьому, Прованс - це не просто інтер'єрний стиль, це і філософія, і спосіб життя, і провінційна заспокійлива атмосфера, словом, все те, чого не знайти в сучасних мегаполісах, і так не вистачає міському жителю. Всі принади заміського життя в інтер'єрі та меню ресторану: натуральні соління власного виготовлення, страви з-під ножа, тепличні та фермерські продукти, ароматні спеції. Тут випікають свій хліб, і віджимають олію, можуть здивувати дичиною на столі. Комфортний і простий інтер'єр доповнюють книжкові полиці з раритетними книгами, немов закликаючи затишно розташуватися за столом, замовити ароматний чай і заглибитися в читання.

Бутік-готель Сенешаль - Відвідайте сайт

Що таке Сенешаль? Це - витончений стиль інтер'єрів і домашній затишок, повне єднання з природою і гармонія з самим собою на території, що охороняється готелю. Кожен гість зможе насолодитися прекрасними видами на березі озера Сенеж, відпочити на одній з численних терас, зануритися в світ релаксації і гармонії з природою. Команда професіоналів зробить все для того, щоб в пам'яті ваших гостей залишилися тільки найкращі спогади, які будуть гарантовані правильним вибором місця проведення такого важливого заходу. У цьому році готель також отримав премію IZWA 2018 від весільних професіоналів! «Готель Seneshal - місце, де романтична закоханість знаходить гармонію нових відносин в обстановці комфорту і незабутнього шарму».

Гірськолижний клуб Целеево - Відвідайте сайт

Целеево - це унікальна територія в 300 га, де кожному знайдеться заняття до душі: гольф, гірські лижі, теніс. Але в той же час Клуб Целеево ідеально підходить для корпоративних, приватних, великомасштабних, культурних, спортивних, ділових і світських заходів у стилі LUXURY.

Весілля в Гольф-Клубі по-справжньому шикарна. Величезні площі з ідеальною зеленою травою, наявність відмінних ресторанів, бездоганно ввічливий персонал і необмежений простір для Вашої фантазії - все це є запорукою приголомшливого торжества. До речі, виїзну весільну реєстрацію також можна провести досить незвично, урочисто під'їхавши до місця церемонії на гольф-каре.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online