Намистини з натурального каменю: які бувають, що можна зробити з них?

  1. різноманітність варіантів
  2. Прикраси з каменю: що створити?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прикраси - важливе «зброя» в дамському арсеналі. За допомогою них можна буквально перетворити себе. Так, з типового офісного «лука» виходить креативний бізнес-кежуал, а з повсякденного нехитрого способу - стильний вечірній. Однак ефекту можна досягти тільки грамотно підбираючи аксесуари. Звичайно, далеко не завжди вдається відшукати в салонах відповідні прикраси. Як бути в цьому випадку? Не поспішайте відмовлятися від задумки. Візьміть справу в свої руки і самі створіть унікальну біжутерію. Наприклад, можна замовити для цих цілей ефектні намистини з каменю. У 2017 проглядається тяга до всього природного, а тому такі прикраси будуть дуже актуальні. Якщо ви плануєте купити намистини з натуральних каменів , То обов'язково відвідайте портал компанії «Будинок Бусин». Тут представлений значний асортимент таких виробів - кожна майстриня без праці підбере підходящий варіант заготовок для своїх виробів.

намистини з натуральних каменів

різноманітність варіантів

Ви навіть не уявляєте, наскільки різними і самобутніми можуть бути намистини з каменю. Давайте розглянемо основні варіанти виробів, які готовий запропонувати користувачок «Будинок Бусин».

  • Намистини з аквамарина. Їм притаманний ніжний матовий відтінок. Палітра тонів широка - від світло-блакитного до бірюзового і кольору морської хвилі. Розмір досягає приблизно 8-9 мм в діаметрі.
  • Намистини з граната. Досягають всього 7 мм в діаметрі і володіють глибоким зачаровує кольором. Відтінки намистин найрізноманітніші - від рожевого до соковитого червоного.
  • Намистини з родоніту. Їх діаметр становить 10-14 мм. Відтінки каменю - бузковий, фіолетовий. Кольори досить виразні, але не різкі.
  • Намистини з перидота. Вони дрібні - 2-5 мм і їм притаманний приємний ніжний колір. По тону він трохи світліше смарагду. Такий трав'янистий відтінок яскраво виділяє камінь на тлі інших і робить його цікавим рішенням для прикрас. Форма у заготовок незвичайна - крихта.
  • Намистини з кварцу. Вони можуть бути будь-яких діаметрів, форм і кольорів. Мінерал дійсно досить різноманітний, а тому ви можете робити з нього прикраси практично в будь-який палітрі.
  • Намистини з нефриту. Вони теж дуже різноманітні. Ви можете знайти вироби будь-яких розмірів - і дрібні для сережок, і великі для намиста. Колірна гамма нефриту значна. В асортименті магазину представлені рожеві, фіолетові, світло-зелені, блакитні намистини. Є також вироби жовтих, червоних і коричневих тонів.

Є також вироби жовтих, червоних і коричневих тонів

Це далеко не весь перелік намистин, які можна знайти в каталогах на порталі dombusin.com. Тут є заготовки з кришталю і опала, яшми і бурштину, агату і авантюрину. Якщо у вас є якась творча задумка, то буде раціональніше зайти в каталоги і вже тут наглядати матеріали для її втілення.

Прикраси з каменю: що створити?

Цього року натуральні матеріали превалюють у всьому, тому сміливо використовуйте мінерали для створення біжутерії. «Кам'яні» нитки намист, підвіски їм в тон, масивні сережки - все це в тренді і схвалюється стилістами.

Головне, при підготовці гарнітура враховуйте сполучуваність мінералів. Камені можна і потрібно комбінувати. Однак необхідно робити це з розумом. Домагайтеся поєднання не тільки за кольором, але і за фактурою, формі. Ваша біжутерія повинна становити візуально єдине ціле.

Якщо створити комплект не виходить, то просто виготовте окремі прикраси і носіть їх з різними нарядами. на порталі http://www.dombusin.com/catalog/cat-1-busini ви без зусиль знайдете намистини під будь-який образ. Різноманітність представлених в каталогах заготовок дозволяє домагатися цікавих поєднань - гармонійних і контрастних.

Вдалих експериментів.

Як бути в цьому випадку?
Прикраси з каменю: що створити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online