Стиль Бунгало в інтер'єрі (The bungalow-style interior). Фото, опис, деталі.

  1. Стиль бунгало в інтер'єрі - культ розслабленості і відпочинку
  2. Стиль бунгало - продуманість оздоблювальних матеріалів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Непорушність принципу - робочі хвилювання і соціальні потрясіння не мають права проникнути в ваш будинок - особливо підкреслюється стилем бунгало в інтер'єрі. Історичний екскурс в історію цього стилю веде нас в колоніальну епоху, коли європейці, знемагаючі в латиноамериканському спеці, прагнули максимально розсунути житловий простір, створивши прохолодний оазис відпочинку.

Історичний екскурс в історію цього стилю веде нас в колоніальну епоху, коли європейці, знемагаючі в латиноамериканському спеці, прагнули максимально розсунути житловий простір, створивши прохолодний оазис відпочинку

Одноповерхова житло з пологої солом'яною стріхою, що являє собою велику вітальню, до якому примикають невеликі особисті та господарські приміщення - саме такі асоціації повинен викликати інтер'єр. Відмінності від стилів кантрі, прованс полягають у тому, що спочатку відтворення такого інтер'єру можливе лише при певній плануванні - квартира-студія або, що краще, будинок, спроектований саме у вигляді бунгало.

Стиль бунгало в інтер'єрі - культ розслабленості і відпочинку

Конструкційні параметри планування інтер'єру, виконаного в стилі бунгало, цілком однозначні.

  1. Низькі стелі покликані підкреслити горизонтальність приміщення.
  2. Сходи бути не повинно, отже, будинок - одноповерховий.
  3. Порожнечі не вітаються - кожна зона функціональна.
  4. Меблювання зводимо до мінімуму, віддаючи перевагу вбудованих меблів. Простір «з'їдають» лише спальні місця, обідня і кавова групи. За можливість частково і ці меблі вдвигается в нішу, наприклад, узголів'я ліжка.
  5. Як аксесуари використовуються настінні, які не потребують окремого місця для розміщення - гобелени, драпірування ручної роботи. Допустимі компактні яскраві рослини в невеликих діжках.

Стиль бунгало - продуманість оздоблювальних матеріалів

Вибір обробки задається архітектурним рішенням приміщень. Бунгало саме по собі - асоціація з дерев'яним житловим будівництвом, отже, підлога - з підкресленого простого натурального дерева, текстура якого може бути підкреслена лакуванням і контрастною яскравою циновкою з бамбука або килимом у вигляді шкури.

  1. Стеля - рівний або мансардного типу - також з дерева: дошка або імітують дерево балки.
  2. Стиль бунгало в інтер'єрі диктує закривати вікна до підлоги дерев'яними жалюзі або щільними світлими портьєрами.
  3. Стіни можна покривати рельєфною штукатуркою, фарбувати, обклеювати шпалерами з «екологічним» малюнком, однак акцентом інтер'єру їх оформлення стати не повинно. Палітра - коричневе дерево, зелень листя, багряне заходу, блакить моря; доречно поєднання чорного, фіолетового, червоного, оранжевого.

Палітра - коричневе дерево, зелень листя, багряне заходу, блакить моря;  доречно поєднання чорного, фіолетового, червоного, оранжевого

Обсяги і оббивка меблів, корисні аксесуари, наприклад, калебас, повинні відповідати головному призначенню - відпочинок очей і тіла. Атмосфера готелю люкс - формат, до якого слід прагнути, оформляючи вітальню і спальню.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online