Готелі Таїланду

  1. їжа
  2. ціни
  3. послуги
  4. На замітку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Таїланді існує національна система готельних стандартів. Найбільше в країні готелів категорій 2 і 3 зірки, які за рівнем можна порівняти з європейськими готелями. Це готелі з номерним фондом від 20 до 50 кімнат. Як правило, в номерах є власна ванна кімната, балкон або тераса, кондиціонер або вентилятор.

Територія біля готелів зазвичай невелика і потопає в зелені, у багатьох є басейн. Найчастіше готелі знаходяться через дорогу від пляжу, на самому березі стоять дуже дорогі готелі світових мереж: Hilton, Marriott і інших.

на островах Таїланду популярно проживання в бунгало. У них є кухня, тераса, веранда - залежить від ціни.

Бунгало на острові Самуї
Бунгало на острові Самуї

В Таїланді також можна вибрати проживання в кондомініумі, зняти будинок або віллу. Подібні варіанти підходять тим, хто залишається в країні на 30 днів і довше.

їжа

Формат «все включено» в Таїланді не поширений - такі умови пропонують тільки міські готелі в Паттайя , Але і там це рідкість. Найчастіше в проживання включений тільки сніданок. Він подається за принципом шведського столу. Чим менше зірок у готелю, тим скромніше асортимент їжі. Але це нестрашно, адже практично поруч з кожної готелем можна знайти макашніц або кафе, де можна недорого перекусити.

Читати докладніше про кухню в Таїланді

Шведський стіл у готелі
Шведський стіл у готелі

ціни

Найдорожчі готелі знаходяться на Пхукеті і Самуї , Найдешевші - в Бангкоку . Бюджетні всього жити в гестхаусах і в готелях на другий або третій пляжної лінії.

Плата за проживання після приїзду приймається в батах. У багатьох готелях при оплаті банківською картою береться комісія 2-3%. Тому вигідніше заздалегідь зняти готівку.

Майже в кожному готелі з гостей стягується депозит - запорука за псування майна. Зазвичай він становить близько 100 доларів, але може бути і вище. Розмір депозиту варіюється в залежності від престижності готелю і тривалості проживання.

Готелі в Хуа Хіні
Готелі в Хуа Хіні

Суму застави заморожують на вашу кредитну картку, яку потрібно надати при реєстрації. Гроші стають доступні після виїзду з готелю. Якщо заставу береться готівкою, краще залишайте його в батах. В якості застави також можуть попросити паспорт.

послуги

Wi-Fi є практично в кожному готелі. Іноді він може бути платним або підключатися тільки на певних територіях (наприклад, в лобі).

У готелях, де відпочивають росіяни, часто підключені російськомовні телеканали.

Багато готелів в Таїланді мають власні спа-комплекси або набір спа-процедур. Туди обов'язково входять масаж, джакузі, іноді - ароматерапія і сауна.

Персонал готелів говорить на англійській, французькій, тайському мовами. на Пхукеті тайці стерпно розуміють по-російськи і можуть допомогти вирішити виниклі проблеми.

При готелях зазвичай є прокат мотобайків. Він може коштувати трохи дорожче або стільки ж, скільки на вулиці, зате вам не доведеться залишати в заставу паспорт або більшу суму грошей.

На замітку

Таїланд - тропічна країна, тому в вашу кімнату (особливо, якщо ви живете в бунгало) може забігти гекон. Він не кусається і цілком безпечним. Вечорами літають комарі і москіти, тому запасайтеся репелентами.

Щоб не привертати в номер мурах, прибирайте різані фрукти в холодильник.

Тайські розетки можуть відрізнятися по виду від російських, але вони цілком підходять для використання. Напруга стандартне - 220 В.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online