Як купити недорого бунгало в Іспанії?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бунгало - дуже незвичайне слово для простого обивателя. Давайте розберемося, що це таке і яку користь бунгало може принести.

Що це таке?

У різних місцях, під поняттям бунгало розуміють різні види житла. В Іспанії цей термін означає - одноповерхова або двоповерхова будівля, що має вхід безпосередньо з вулиці і мають сходи веде прямо в житло (якщо воно знаходиться на другому рівні). Жителям перших поверхів дістається простора тераса або дворик, а жителям другого поверху веранда і вихід на другий поверх, де можна позасмагати або влаштувати недільний барбекю з родичами.

Бунгало на узбережжі двох морів - чудовий варіант для покупки якісної нерухомості. Життя в даному типі житла вигідніше через колективної оплати комунальних послуг: плюс оплата прибирання прилеглих територій та чистка басейну (якщо такий є). Житлоплощу може послужити хорошим джерелом доходу - в самий сезон оренда становить близько 1тис. євро / місяць. Вартість хорошого бунгало починається від 50 тис. Євро.

Бунгало з EASYMARMENOR

Сервіс Easymarmenor хоче запропонувати своїм клієнтам послуги з оренди і продажу бунгало. Головними нашими пріоритетами є - надійність і високий рівень сервісу. Купівля нерухомості з Easymarmenor, Вам доставить приємні враження, і позбавить від усіляких клопотів. Наша компанія пропонує повний супровід в регіоні, якісні професійні консультації, оформлення документів за допомогою одних з найбільш висококласних юристів. Сервіс Easymarmenor хоче запропонувати своїм клієнтам послуги з оренди і продажу бунгало

Все найпривабливіше житло Ви можете побачити на сайті easymarmenor.ru в розділі нерухомість. Дуже зручний інтерфейс сайту дозволить підібрати бунгало в цікавому Вам ціновому діапазоні. Заходьте на сайт - знаходите мрію.

Заходьте на сайт - знаходите мрію

Easymarmenor - Нам можна довіряти!

Що це таке?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online